2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048361 بازدید | 684651 پست
بچه ها نظرتونو درباره سپتوم ميگيد؟ الان با اين چيزايي كه گفتم فكر ميكنين هست يا نه؟ بيخيالش بشم

والا من نظری ندارم اما به نظر میاد خیلی از دکترا متفق القولن که نداری......

اما خوب این صد درصد رد نمیکنه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم سپتوم به راحتی تو عکس و سونو مشخص نمیشه باز اگه دکتر نصر تو تهران سونو کرده بود و گفته بود نی ...

خب دكتر آصف جاه منو هيسترو كرد همزمان با لاپرا، تو گزارشش هيچي ننوشته كه همچين چيزي بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای عزیز یه سوال داشتم، آمپول چسب جنین چیه؟ کی باید زده بشه؟ خودشون میزنن یا باید خودمون درخواست بدیم و ....ممنون میشم اگه کسی درموردش اطلاعی داره، در اختیار بذاره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها نظرتونو درباره سپتوم ميگيد؟ الان با اين چيزايي كه گفتم فكر ميكنين هست يا نه؟ بيخيالش بشم

یه توصیه دارم.......

برا انتقالت هیسترو خراش خواهی داشت؟

میتونی با همین دکترت هیسترو داشته باشی و اگه بعد هیسترو تایید کرد نداری دیگه خیالت راحت میشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اخه سلولاش 10بود زیاد نبود که

ثمین جان دکتر ظهیری چه داروهایی میده برای پانکچر؟

یه سوال دیگه عزیزم
تخت معاینه دکتر ظهیری ملافه یک بار مصرف داره؟ و دیگه اینکه چیزی به عنوان رو انداز اونجا هست یا مثلا شلوار معاینه؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لی لا جون عزیزم به نظرت شنبه ایشالا دو برابر بشه میتونم سونو انجام بدم واسه دیدن ساک حاملگی 

عزیزم وقتی بتا بین 1200 تا 1500 باشه ساک دیده میشه
نگران نباش ااین سری بری سونو حتما ساک رو میبینن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خانما به نظرتون شنبه ایشالا ۲ برابر بشه میتونم سونو واژینال انجام بدم ؟

عزیزم نه به این زودی دلیلی نداره سونو بشی.....

به سلامتی عزیزم....... پس دیگه داری مامان میشیا....... شیرینی یادت نره ها.........

شما جوووون بخواه مهربون شيريني فقط ؟ 

آنا جانم اگه سپتومي در كار بود دكتر آصف و افلاطونيان نميديدن به نظرت ؟ نظر قلبيتو بگو بهم، انقد گير دادم بهش واسه اينه كه فقط دكتر رزاقي اينو گفته و گفت قبل از ميكرو بيا هيسترو و بعد سيكل ولي بقيه ميگن نيازي نيست چون همچين چيزي نميبينيم و مستقيم سيكل، اين واسه انتخاب دكتر خيلي برام تعيين كننده ست واسه همينه فكرمو مشغول كرده

خیالم‌ راحت بشه 

از چی راحت بشه اگه چیزی نشون نده که بدتر استرس میگیری......

به احتمال زیادم نشون نده.....

یه توصیه دارم....... برا انتقالت هیسترو خراش خواهی داشت؟ میتونی با همین دکترت هیسترو داشته باشی و ...

اينم ميشه، فعلا ذخيره رو بدم اگه تا جوابش بياد سكته نكردم احتمالا همين كارو ميكنم، راستي هيسترو سرپايي هم قبلا انجام دادم هيچي نگفتن فقط گفتن چسبندگي هست واسه لوله ها به شكم بابت آندومتريوز... دكتر آصف جاه هم كه گفت مشكلي نيست، هيسترو دستكاري نميكنه يه چيز ديگه خراب بشه؟ دوست دارم خراش بده اتفاقا، شانس رو بالا ميبره

لاله سرخ جون پس چرا دکتر های  متخصص در زمینه نازایی به این موضوع اشاره نمی کنند که باید زمان د ...

والا اینو نمیدنم
شاید مثل خیلی از چیزای دیگه که سرسری از کنارش رد میشن
شاید هم به این خاطر که کم پیش میاد همچین مواردی

یعنی سونو شکمی نشون نمیده الان؟

سونوی شکمی که به این زودیا نشون نمیده.......

سونوی شکمی ۸ هفته به بعد شاید نشون بده اونم نه حتما.......

دوستای عزیز یه سوال داشتم، آمپول چسب جنین چیه؟ کی باید زده بشه؟ خودشون میزنن یا باید خودمون درخواست ...

فكر كنم همون gcsf هست كه بچه ها زدن من ديروز از دكتر پرسيدم واسم ميزني ؟ گفت پي ار پي روش جديدتريه اونو واست انجام ميديم

خب دكتر آصف جاه منو هيسترو كرد همزمان با لاپرا، تو گزارشش هيچي ننوشته كه همچين چيزي بود 

خب پس هیچی
نمیدونستم لاپرا و هیسترو هم شدین
دکتر آصف جاه دکتر خوبیه
اگه ننوشته یعنی چیزی نبوده

لی لا جون عزیزم به نظرت شنبه ایشالا دو برابر بشه میتونم سونو انجام بدم واسه دیدن ساک حاملگی 

عزیزم این بتا اگه مال یه جنین باشه شاید نشون بده اما اگه مال بیش از یکی باشه نشون نمیده......