2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048402 بازدید | 684655 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعدش چکار کردن او ن چند نفر؟ درمان شدن؟ چقدر زمان برد؟ 

بله عزیزم
با سیلدنافیلد و باد کش اندومترشون بالا رفت

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
یهو دیدی یکیش تقسیم شد، شدن سه تا

اخه سلولاش 10بود زیاد نبود که

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
لی لا جون عزیزم به نظرت شنبه ایشالا دو برابر بشه میتونم سونو انجام بدم واسه دیدن ساک حاملگی 

راستش من تجربه ای ندارم، اما از رو تجربه دوستان به نظرم زوده. خیلی استرس داری یکم خودتو آروم کن عزیزم بذار نی نی تو آرامش باشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
یه چیزی میگم نریزید سرم بخدا دست خودم نیست خیلی استرس دارم . اخه از اول هیچگونه علاعم نداشتم فقط دو ...

واای عزیزم مبااارک خیلی خیلی تبریک میگم انقدر فکر و خیال نکن گلم انشالله همه چی بخوبی پیش میره 

خداجونم شکرت       
انا جون ببخشید می پرسم شما از کجا ميدوني هیسترو و برداشتن سپتوم به اندمتر آسیبی نمی رسونه؟ بعد عزیزم ...

سها جان برداشتن سپتوم خودش میتونه علتش باشه
اگه فقط هیستروی تنها بود و در واقع هیسترو تشخیصی بود میشد گفت اشتباه پزشک مطرح بوده
اما برداشتن سپتوم فرق داره جریانش
به نظرم باید زمان بدی عزیزم
با زمان دادن خوب میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
انا جون ببخشید می پرسم شما از کجا ميدوني هیسترو و برداشتن سپتوم به اندمتر آسیبی نمی رسونه؟ بعد عزیزم ...

عزیزم من دلیل موسقی ندارم اما خوب به نظرم میاد هیسترو چه ربطی به ضخامت داره.......

ضخامت یا باید با کورتاژ کم بشه یا تغییرات هورمونی......

لااقل دونسته های من و منطق من با توجه به اطلاعات خیلی کمی که دارم اینو میگه........

ببین بعد هیسترو ال دی، دیفیرلین یا سایر مشتبهاتشو داشتی؟

مثلا من بعد لاپرا ویزان داشتم ویزانن میتونه باعث کم شدن استروژن و ضخامت بشه چون تو ترکیبات ویزان پروژسترون هست ولی استرادیول نیست.....

برا همین میگم هیستروی خالی بدون هورمون تراپی یا لایه برداری خاصی از رحم (کورتاژ) چه ربطی به ضخامت میتونه داشته باشه.......

شایدم داره و دونسته های من برا درکش کافی نیست......

عزیزم اگه بعد سقط خونریزیت زیاد بوده شاید بی تاثیر نبوده، چون نشون میده ممکنه ریزش زیادی دیواره رحمت داشته......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها نظرتونو درباره سپتوم ميگيد؟ الان با اين چيزايي كه گفتم فكر ميكنين هست يا نه؟ بيخيالش بشم

عزیزم سپتوم به راحتی تو عکس و سونو مشخص نمیشه
باز اگه دکتر نصر تو تهران سونو کرده بود و گفته بود نیست بیشتر میشد اعتماد کرد
بهترین راه برای تشخیص سپتوم ، هیسترو هست

سها جان برداشتن سپتوم خودش میتونه علتش باشه اگه فقط هیستروی تنها بود و در واقع هیسترو تشخیصی بود می ...

لاله سرخ جون

پس چرا دکتر های  متخصص در زمینه نازایی به این موضوع اشاره نمی کنند که باید زمان داد؟

عزیزم پریود نشدنت میتونه به خاطر کم شدن ضخامت باشه اما فکر نکنم ضخامت به هیسترو ریط داشته باشه.......

کاش کسی که علمشو داشت میتونست برامون توضیح بده......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه، اميدوارم كلي مامان جديد داشته باشيم من كه تا ميام اينجا ميبينم كلي صفحه رفته جلو من جاا ...

به سلامتی عزیزم.......

پس دیگه داری مامان میشیا.......

شیرینی یادت نره ها.........

و اينكه نظر دكتر اين بود يه آزمايش ذخيره بدم ببينم بعد از عمل چجوريه كه رو خساب اون ببينيم طبيعي اقد ...

با چیزایی که گفتی منم ندیده حس خوبی بهش پیدا کردم.......

ایشالله وسیله مامان شدنته که خدا سر راهت گذاشته.......