2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048347 بازدید | 684651 پست
لی لا جون جوابش رو گرفتم ۱۴۳۷ الان دو هفته بعد از انتقالمه جنین ۵ روزه یعنی تقریبا سه هفته . خوبه به ...

مبارکت باشه عزیزم الهی بسلامتی9ماه دیگه بغلشون کنی.

عزیزم چندتا جنین انتقال داده بودی؟

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
خیلی متاسفم عزیزم کم پیش میاد این مورد من چند نفری رو دیدم فقط که بعد از هیسترو این طوری شدن ان ش ...

بعدش چکار کردن او ن چند نفر؟ درمان شدن؟ چقدر زمان برد؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لی لا جون جوابش رو گرفتم ۱۴۳۷ الان دو هفته بعد از انتقالمه جنین ۵ روزه یعنی تقریبا سه هفته . خوبه به ...

وای خداجونم. هورا هورا هورا. چقد لحظه خوبیه شنیدن خبر بتای تپل. مبارکه عزیزم. معلومه که خوبه. عالیه. ایشالا به سلامتی بغلشون کنی نی نی هات رو. دلم میخواد از خوشحالی جیغ بزنم 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم والا به نظر من که هیستروی خانوم دکتر ربطی به آندومترت نداره چون کاری با آندومترت نداشته....... ...

انا جون ببخشید می پرسم شما از کجا ميدوني هیسترو و برداشتن سپتوم به اندمتر آسیبی نمی رسونه؟ بعد عزیزم این گیرنده های استروژن چی هستن؟ ممکن از اون آمپول های زیاد پروژسترون بود که ميزدم آخه روزی چهارتا ميزدم و سه تا شیاف.. آخه خونریزی داشتم بعد مثبت شدنم که آخرش سقط شد و دوماه بعد عمل شدم البته دوماه بعد سقط کاملا منظم پریود میشدم دقیقا از بعد هیسترو پریود نشدم و علت نازکی هیسترو بوده 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

آتی جون عزیزم مبارک باشه گلم. تروخدا واسم دعا کن مشکلم حل شه 

اتی جون مبارکه، دکترت کی بود؟ مشکلت چی بود؟ 

عزیزم من ابن سینا میرفتم دکتراش گروهی کار میکردن . خودم تنبلی تخمدان ددرم و یه لوله رحمی رو بخاطر یه بارداری خارج از رحم از دست دادم شوهرم مشکلی نداشت دکورم میگفت طبیعی میتونم باردار بشم به خواست خودم میکرو انجام دادم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
آتی جون عزیزم مبارک باشه گلم. تروخدا واسم دعا کن مشکلم حل شه 

سها ستاره عزیز بخدا خیلی به فکرت هستم اونسری بخاطر کنسل شدن سیکلت خیلی ناراحت شدم خدا قبول کنه واسه همه منتظرا تا اخر بارداریم خوب پیش بره دعا میکنم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉