2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048369 بازدید | 684651 پست
سلام وقتتون بخير خانما كسي اطلاع دارهكه مركز تاييد نسخه تامين اجتماعي تهرانپارس جشنواره هنوز همونجا ...

همسرم برای تایید میرفت سازمان تامین روبروی داروخانه سیزده آبان...مریونال هم بله من با تایید گرفتم فقط باید صبح زود بری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسم اون قرصی ک گفتم دکتر برام نوشته بود هیدروکسی کلروکین سولفات...فقط زود نیست از الان بخورم؟ روزی د ...

بخور دریا جان نگران نباش 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
3روز استراحت مطلق بعدش نسبی استراحت کن 

مرسي گلم🌹

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
من ماه دوماه پیش پانکچر شدم،۱۸تا تخمک داشتم

خب پس هیچی
من فکر کردم تازه پانکچر شدین و هایپر هستین برای همین بابت تپش قلبتون ترسیدم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
براي من دقيقش شنبه معلوم ميشه كه چندتا تشكيل شده امروز بهم زنگ زدن گفتن واس شنبه صبح بيا انتقال بعد ...

چیزهایی که نباید بخوری به هیچ وجه

عسل ،زعفران،دارچین،زرشک

وکلا قاعده آور 

خورشت کرفس هم نخور 

دم نوش هم نخوری خوبه 

چیزهایی که خوبه مربای به -شیر سویا-نشاسته توی آب یا شیر 

کمپوت آناناس هم خوبه

البته بقول آنا جون بسته به طبعت بخور 

سه روز اول استراحت کامل بعدم میگن نسبی 

منم پذیرش شدم و منتظرم صدام کنن برم برای انتقال....محتاج دعاهاتون هستم دوستای نازنینم....

به سلامتی عزیزم
امروز مامان شده بر میگردی خونه
ان شاء ا... دو هفته دیگه آز مثبتت رو بذاری اینجا عزیزم

ثمین جان مبارکه تولدت (با تاخیر)
ان شاء ا... سال بعد یه کادو به کادوهات اضافه میشه که کادوی نی نی جون هست

سلام من دوباره با کوله باری ناامیدی اومدم.شهریور ماه گه هیسترو شدم پیش دکتر رزاقی دیگ بعد اون اندمتر ...

خیلی متاسفم عزیزم
کم پیش میاد این مورد
من چند نفری رو دیدم فقط که بعد از هیسترو این طوری شدن
ان شاء ا... دکتر رزاقی یه فکری براش میکنه

ثمین جان مبارکه تولدت (با تاخیر) ان شاء ا... سال بعد یه کادو به کادوهات اضافه میشه که کادوی نی نی ج ...

ممنونم خواهری انشالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
چیزهایی که نباید بخوری به هیچ وجه عسل ،زعفران،دارچین،زرشک وکلا قاعده آور  خورشت کرفس هم نخور ...

مرسي عزيزم😘

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
خوبی عزیزم جوابش ساعت ۱ اماده میشه . از استرس دل درد گرفتم

بیبی چکات مثبته استرس برا چی اخه دختر.مبارکه دیگه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....