2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
عزیزم ببین من برا بعضی دوستان دیدم که یه دوره داروهای هورمونی رو کنار گذاشتن حالشونو بهتر کرده...... ...

انا جون حقیقتا احتمالا همین کار و کنم آخه بدون دارو که اندمتر م رو همون رنجه چهار می مونه و پریود نمی شم تا خیلی..... باید دارو بگیرم تا پریود شم حالا دکتر رزاق بهم گفت پریود شدی بیا، حدوده ده روز دیگ میرم ببینم چی ميخواد کنه واسم. خیلی ناراحتم یعنی دکتر رزاقی که اینقدر علمش بالاست تو این زمینه زده رحمم و اندمترم خراب کرده؟ نمی دونم چه مرگم شده حالا که ایمنی اومده پايين. قند اومده پايين. پرولاکتبن اومده پايين، سپتوم برداشته  شد، علت سقط مشخص شد. اندمتر خراب شد دلم ميخواد خودم از بالا پرت کنم پایین راحت شم. بخدا دیگ بریدم. آخه چرا اندمتر م اینطور شد. من قبل عمل سر وقت پریود می شدم. روز ده قاعدگی بدون دارو اندمتر م هشت و سه خطی بود. خدا... 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عاطی جون عزیز م ان شاءالله با بتای تپل بیایی 

ماهی کو چولو بیا یه خبر از خودت بده

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 
عزیزم ببین من برا بعضی دوستان دیدم که یه دوره داروهای هورمونی رو کنار گذاشتن حالشونو بهتر کرده...... ...

آنا جون 

من هم همین مشکل برام پیش اومده ،ولی دکتر عارفی و هم دکتر صالح پور بهم گفتن بیا پانکچرت رو انجام بدیم که جنین داشته باشی چون برای ما که داره سنمون بالا می ره این موضوع اهمیت ویژه ای داره،هر دو گفتن انتقالت باشه برای بعد ازعید

ولی الان با این راهنمایی که شما کردی امکانش هست به دارو های پانکچر هم خوب جواب نده بدنمون،چون من الان دارم اکویین و دوفاستون می خورم برای عمل رحمم که تو ماه مهر انجام شدوباید به محض شروع شدن داروهای پانکچر ب اکویین رو قطع کنم،گیج شدم 

همش دارو همش عمل          خدایا به هممون کمک کن

سلام من دوباره با کوله باری ناامیدی اومدم.شهریور ماه گه هیسترو شدم پیش دکتر رزاقی دیگ بعد اون اندمتر ...

سلام یکی از دوست هام  مثل شما بود این ماه دکترش هیچ دارویی  بهش نداد ایشون روزی دوبار آب نشاسته  دوتا لیوان می خورده با گوجه زیاد شکر خدا بدون دارو روز دوازدهم  ضخامتش  هشت شده بوده 

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 
انا جون حقیقتا احتمالا همین کار و کنم آخه بدون دارو که اندمتر م رو همون رنجه چهار می مونه و پریود نم ...

عزیزم ❤️❤️❤️الهی که خدا بهت توان بده بتونی همه این مشکلات رو پشت سر بزاری 

دوست ندارم مدام پست بزارم تاصفحات تاپیک مفید و کارآمد باشه ولی واقعا از مشکلات بوجود اومده شما ناراحت شدم خواستم بگم از ته دل دعات میکنم همشون تموم بشن وسریع مامان بشی😍

سلام یکی از دوست هام  مثل شما بود این ماه دکترش هیچ دارویی  بهش نداد ایشون روزی دوبار آب ن ...

واقعا. روزی دو لیوان نشاسته... باشه منم می خورم حتما.. بینم چی ميشه 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
عزیزم ❤️❤️❤️الهی که خدا بهت توان بده بتونی همه این مشکلات رو پشت سر بزاری  دوست ندارم مدام پست ...

یاس عزیز مرسي از مهربون يت، بخدا پیام تو خوندم گریه کردم از اینکه برام دعا میکنی و درکم می کنی. مرسي 

براي من دقيقش شنبه معلوم ميشه كه چندتا تشكيل شده امروز بهم زنگ زدن گفتن واس شنبه صبح بيا انتقال بعد اينكه واس بعد انتقال چي بخوريم وچقدر استراحت كنم مرسي عشقا😘

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
براي من دقيقش شنبه معلوم ميشه كه چندتا تشكيل شده امروز بهم زنگ زدن گفتن واس شنبه صبح بيا انتقال بعد ...

3روز استراحت مطلق بعدش نسبی استراحت کن 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها امروز من آمپول پروژسترونم رو یک ساعت زودتر زدم،بنظرتون اشکالی نداره برای جنین؟پرستار یه ساعت ...

نه بابا 1ساعت مشکلی نیست استرس نداشته باش فقط از فردا سرساعت بزن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....