2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048365 بازدید | 684651 پست
واقعا هيچ علايمي نداشتي؟ لك لانه گزيني هم نداشتي؟

عزیزم والا من کاملا بدون علامت بودم فقط روز یازده دوازده لک دیدم که فکر کنم اونم مال دز اشتباه استرادیولم بود که حواسم نبود یکی دو روز به جای استرادیول دو میل یه میل خوردم.....

نه سینه درد، هیچ علامتی نداشتم حتی سینه هام شل هم شده بودن......

فقط هفته ۵ تا ۸ یه کم حالت تهوع داشتم که فکر کنم اونم مال بالا رفتن یهویی tshم بود.......

خلاصه اولین علامت بارداریم آزمایشم بود و دومیش تکونای وروجک که هفته بیست به بعد شروع شد......

تازه فکر کن من بدون علامت بودم خونریزیم بعد سونوی قلب داشتم......

نورعلی نوررررررر......

یعنی بدترین دوران بود فکر کن سونو تا سونو میفهمیدم وروجکم حالش خوبه با اون همه خونریزیو للک......

پس خواهشا دنبال علامت نباشین چون غیر از اذیت شدن و استرس چیزی بهتون نمیده.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان چقدر سرعت نت افتضاح شده فردا 12 انتقالمهبی بی چک بزارم؟

به نظر من نذار اما اگه گذاشتی و خدای نکرده + نشد به خودت نباید استرس بدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اسم اون قرصی ک گفتم دکتر برام نوشته بود هیدروکسی کلروکین سولفات...فقط زود نیست از الان بخورم؟ روزی د ...

عزیزم پرد رو با ال دی واسه من شروع کرده بود......

واسه تو مگه چه جوری گفته شروع کنی؟

أنا جون تبريك برأي پرنسس ، ثمين جون به شما تبريك ، من الان چنين روزه إز دندون درد نخوابيدم  يكي إز دندونام خورد شد بي علت و سر درد وحشتناك و تهوو يكسره ، ولي براي همتون دعا ميكنم دوستاي خوبم

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
مينو جون عزيزم من هم بد نيستم ، فكرم مشغول آزمايش قندم هست ، آزمايش با قند ٥٠ گرم گلوكز دادم يك مرحل ...

عزیزم ایشالله به خیر میگذره.....

فقط بدون هر مشکلی راه حل داره......

دیگه در بدترین حالت انسولین تزریق میکنی......

اینو گفتم بدونی راه حل داره پس به خودت فشار اضافی وارد نکن چون قند با فشار عصبی هم بالامیره.....

به خودت بگو وروجک حالش خوبه نهایتش اینه بقیه ماهارو انسولین میزنم......

اما ایشالله کار به اونجا نمیکشه......

أنا جون تبريك برأي پرنسس ، ثمين جون به شما تبريك ، من الان چنين روزه إز دندون درد نخوابيدم  يكي ...

عزیزم قبلش برا چکاپ نرفتی؟

برا دندونات؟

کلسیم داری؟

به نظرم یه سر حتما دکتر برو منظورم دندونپزشکه لااقل یه چکی میکنه......

سه ماهه دوم هم میتونه اقدامات لازمو بکنه.....

سلام خانمی من فردا آزمایش دارم محتاج دعاهایتان هستم خدا کنه همه چی خوب پیش بره

عزیزم ایشالله با یه بتای تپل این خونه رو پر از خنده های شادی میکنی......

منتظر خبر خوبت هستیم......

دوستای گلم من دیگه برم لالا....

شوشو و وروجک خوابیدن.......

منم خیلی خستم.......

برا تک تکتون بهترینارو از خدا میخوام.......

محتاج دعاتونم......

بوسسسسسسس