2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048349 بازدید | 684651 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقا چرا کسی جواب منو نمیده؟

عزيزم سرعت نت رو كه نميدونم براي من خوبه فقط ت ل گ ر ا م قطعه كه من و ي پ ي ا ن هم خريدم ولي كلا دو سه بار تونستم باهاش وصل بشم كانكت نميشه كلا .

در مورد بيبي چك هم به نظر من بستگي به شخصيت خودت داره من روز ٨ بيبي گذاشتم اگر هم منفي ميشد باز نگران نميشدم ميگفتم حتما زود گذاشتم ولي وقتي هم مثبت شد كلي بهم روحيه داد ، شما هم ببين روحيه ات چطوريه ، ان شا الله كه مثبت ميشه ولي اگر هم منفي بشه باز نبايد نگران بشي چون ممكنه زود گذاشته باشي .

مرسی عشقم تولد منم هست امروز .کیک من خیلی کوچولوتر از اینه از چشمم افتاد 

تولدت مبارک مامان ثمین خوشگل...انشالله سال بعد نی نی ها شیطونی میکنن نمیذارن کیک بخوری

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
مينو جون عزيزم من هم بد نيستم ، فكرم مشغول آزمايش قندم هست ، آزمايش با قند ٥٠ گرم گلوكز دادم يك مرحل ...

عزیزم ایشالا که مشکلی نیست . درست میگی قبل بارداری یه طرف دوران بارداری هم یه طرف . سعی کن استرس نداشته باشی عزیزم

خدایا شکررررررر
سلام دوستان چقدر سرعت نت افتضاح شده فردا 12 انتقالمهبی بی چک بزارم؟

عزیزم به خودت بستگی داره . هرکی یه عقیده ای داره. من خودم از روز هفت گذاشتم و اینطوری استرس برام کمتر بود

خدایا شکررررررر
اقا چرا کسی جواب منو نمیده؟

عزیزم نذار،انگار همچین چیزی وجود نداره،الان اگه بی بی منفی بشه کلی بهت استرس وارد میشه که برات خوب نیست،آز مطمئنه.بعد آنا سوالت رو ببینه کشتتت.خخخ

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی عشقم تولد منم هست امروز .کیک من خیلی کوچولوتر از اینه از چشمم افتاد  

عزیزم تولدت مبارک ایشالله چیزی به گرفتن بهترین کادوی تولدت نمونده.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام  الان از سونو اومدم طاقت نكردم تا فردا دكتر كفت خوبه همه چي بجز طول سرويكس كه كمه٢٨بود خيل ...

عزیم استراحتتو بیشتر کن فقط احتمال داره سرکلاژت کنن......

فکر کنم یه مدت بهت استراحت مطلق بده اگه بالا نره سرکلاژت بکنه.......

خلاصه جای نگرانی نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
افسون جان بار چندم میکرو هستی؟؟علت هیستری خراش چیه؟؟؟دکترتون براتون نوشت یا در خواست خودتون بود؟؟؟ ن ...

عزیزم هیسترو برای بررسی رحمه و خراشم شانس رو بالا میبره......

یه قسمت یعنی بهترین محل رحم رو خراش میدن التهاب اطرافش باعث میشه شانس لانه گزینی در اون منطقه بالا بره......

سلام وااای اینجا چقد مامان داریم ذوق کردم 😄😄😄

عزیزم به جمعمون خوش اومدی......

ایشالله به زودی میری تو لیست مامانا......