2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
من شکم درد پریودی دارم یعنی ممکنه با وجود 3تا استرادیول +3تا شیاف سیکلوژست پریود شم؟

ثمین جان عادیه عزیزم
نگران نباش
این دردا هستن برای همه

ثمین جان امپول هم داری یا فقط شیاف؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
پس من اشتباه خوندم...... ممنون که اصلاح کردی....

نه منم اول فکر کردم هیدرو کورتیزون هست
بعد دقت کردم متوجه شدم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لی لا جان راسی شما کجا میخوای بری برای میکرو...و اینکه چرا زودتر نمیری

بیمارستان لاله، پیش دکتر یوسف نژاد. این ماه میخواستم برم، اما جواب آزمایشای تکمیلیم نیومده. تا الانم همسرم سرش خیلی شلوغ بود از جهت مراقبت اینا. نمیخواستم به خواهرم اینا زحمت بدم، هرچند اون طفلکی ها همش میگن میایم کارات رو میکنیم. البته کارای خودمم بود.چند وقت خیلی شلوغ بودم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام  الان از سونو اومدم طاقت نكردم تا فردا دكتر كفت خوبه همه چي بجز طول سرويكس كه كمه٢٨بود خيل ...

مینو جان با استراحت ممکنه بالا بره
اما احتمال اینکه دکتر براتون سرکلاژ کنه هم هست
اگه دکتر شما اهل ریسک نباشه احتمالا سرکلاژ میکنه

سلام عزيزم شماخوبي بله فكر كنم بيشتر بايد استراحت كنم

مینو جون شما که بیشتر استراحت بودی سر کارم نرفتی. یعنی دیگه چه طوری استراحت کنی؟  خدا جون با اینهمه سختی باردار شدیم حداقل بارداری مون راحت باشه. شما غربال اول طول سرویکست خوب بود؟ یهو کم شد؟

مینو جون شما که بیشتر استراحت بودی سر کارم نرفتی. یعنی دیگه چه طوری استراحت کنی؟  خدا جون با ای ...

اره استراحتم ولي فكركنم همين قدر هم نبايد توخونه راه برم يا بشينم بيشتر بايد دراز بكشم اونقدر روحم خسته است كه حال غصه ندارم خدا بخير كنه فقط 

مرسی عشقم تولد منم هست امروز .کیک من خیلی کوچولوتر از اینه از چشمم افتاد 

تولدت مبارک مامان جووووون ...عزیزم سال دیگه جشن تولدتو با نی نی میگیری😍😍💖💖🌹🌹🎂🎂🍰🍰🎈🎈🎈🎉🎉🎉🎇🎇🎇🎇

سلام عزيزم شماخوبي بله فكر كنم بيشتر بايد استراحت كنم

مينو جون عزيزم من هم بد نيستم ، فكرم مشغول آزمايش قندم هست ، آزمايش با قند ٥٠ گرم گلوكز دادم يك مرحله اي ، قند ناشتام بالا نبود ٨٨ بود ولي با گلوكز ١٨٠ شد ، دوباره امروز رفتم دكتر برام آزمايش قند دو ساعت بعد از صبحانه و دو ساعت بعد از ناهار نوشت كه يك هفته ديگه بدم . از همه دوستان ميخوام كه برام دعا كنن كه مشكلي نباشه .

آخه من از اول بارداريم هم از ترس بالا نرفتن قند لب به قند و شيريني و شكلات و بستني و كلا هيچي نزدم . 

واقعا بارداري به خصوص بارداريهاي ما خيلي استرس و نگراني داره ، خدا خودش به همه ما كمك كنه .