2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
شرمنده ام آنا جون،روز پنجم سیکلم ،جنینم پنج روزه بوده،سینه هام با قفسه سینم یه طوری هستن تپش قلبم می ...

عزیزم ممکنه به پروژسترون حساسیت داری به دکترت بگو اما در کل به خودت استرس نده.....

شاید آمپولو شیاف کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها واستون کیک تولد آوردم😁😁 نوش جان بزرگ سفارش دادم ک ب همه برسه...تولد ۱۲ سالگیه نی نی سایت مب ...

مرسی عشقم تولد منم هست امروز .کیک من خیلی کوچولوتر از اینه از چشمم افتاد 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام صبح همگی بخیر بچه ها من دیروز بیمارستان بهمن هیستروسکوپی شدم توسط دکتر عارفی هزینشم با بیمه ت ...

افسون جان بار چندم میکرو هستی؟؟علت هیستری خراش چیه؟؟؟دکترتون براتون نوشت یا در خواست خودتون بود؟؟؟ نمی تونید قیمت اآزادش چقدر میشه؟؟،ممنون عزیزم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
واقعا امان از بعضی دکترا...... یعنی نگفته کجا تزریق کنی؟ کی تزریق کنی؟ عزیزم معمولا داروهای تحریک ...

ممنون آناجان ازجوابدهیت،نه والا هیچی نگفت فقط گفت زیرجلدی

دکترم یزده دکترکریم زاده،سرشون خیلی شلوغه حالانمیدونم زنگ بزنم جواب بدن یانه فرداامتحان میکنم،دوستان برای منم دعاکنین

سوپر فکت دیفرلین دکا پپتیل .... هیچ کدوم اینا رو ندارین؟ اف اس اچ رو میشه هم دور ناف زد هم تو بازو ...

مرسی لاله جان 

فقط قرص پرگناکرو متفورمین نوع گلای وانس بافولیک 5برام نوشت ک این ماه مصرف کنم تاپری بیاد ک آمپولا روبزنم روز هفت پری هم برم یزد

احتمالاب گفته شما وآناجون بخاطر ذخیره م این آمپولوداده بااطلاعاتی ک دادین خیالم راحت شد 

حتما دورناف میزنم ممنون گلم

سلام عزیزم شما همون ناهید که توی تاپیک جامع ای یو ای بود هستید،،،امیدوارم حاملگی خوبی داشته باشید عز ...

الهی شکر ناهید جان،،،خیلی خوشحال شدم،ایشالا صحیح و سلامت زایمان کنی،،،،

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام  الان از سونو اومدم طاقت نكردم تا فردا دكتر كفت خوبه همه چي بجز طول سرويكس كه كمه٢٨بود خيل ...

سلام مينو جان خدا رو شكر خانمي كه همه چيز خوب بود ، براي طول سرويكست هم فقط استراحت كن خانمي ، ان شا الله كه همه چيز به خوبي پيش ميره عزيزم .

از این به بعد باید بگیم خانم دکتر لاله. امیدوارم مصاحبه دکتری قبول شی عزیز

ممنون عزیزم
ان شاء ا... هر چی خیرم هست همون بشه
اگه قبول بشم باید برم اردبیل که یه کم برام سخته
حالا توکل به خدا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آنا جون من اومدم با یه مشکل جدید !!! از ظهر انگار تپش قلب دارم،قفسه سینم یه طوری شده انگار؟مثل زمان ...

عزیزم پانکچر داشتی؟
اگه داشتی ، چند تا تخمک گرفتن؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
پس ایشالله این دفعه جواب میگیری.....

قربونت عزیزمممم،ان شاءالله با دعای شما، ممنون از اینکه صبورانه جواب میدی

توکل به خدا،فقط خدا خودش آگاهه ،امیدوارم همه چیز خوب پیش بره ایندفعه

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین