2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست

بچه ها دکتر ایمونولوژ خوب که زود بتونم وقت بگیرم میشناسین،؟؟؟ من کرج هستم اگر کرج باشه که خیلی خوب میشه

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
بچه ها دکتر ایمونولوژ خوب که زود بتونم وقت بگیرم میشناسین،؟؟؟ من کرج هستم اگر کرج باشه که خیلی خوب م ...

من پیش دکتر توکلی که از دکترای ابن سینا هستن ویزیت شدم دکتر خوب و با اطلاعاتیه،ولی نمیدونم خارج از مریضای کلینیک هم ویزیت میکنه یا نه...

دکتر زرنانی هم گاندی ویزیت میکنه میگن خوبه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پیش دکتر توکلی که از دکترای ابن سینا هستن ویزیت شدم دکتر خوب و با اطلاعاتیه،ولی نمیدونم خارج از م ...

ممنون عزیز دلم

یعنی ممکنه رویان اشتباه کرده باشن؟

چون گفتن مهم نیست خیلی کمه و بی اهمیته

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

آنا جون الان زنگ زدم دکتر ایمونولوزی که رفته بودم ازمایشاتو برام نوشته بود

بنده خدا اولین دکتریه که میبینم با حوصله جواب میده اونم پای تلفن...

براش جوابمو خوندم،گفت مشکلی نداره خیالت راحت، احتمال زیاد پرولاکتینت باعث منفی شدن شده

گفت خیالت راحت،نمیدونم  

ممنون آنا جونم

یه سوال دیگه.سرمی که واسه مشکل ایمنی تجویز میشه اسمش چیه؟ و اینکه واسه مشکل انعقادی اسپرین کافیه یا دکتر چیز دیگه میده؟

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
آناجون اخه چرا الان اینقدر درد ناجور شد زده به پاهام انقدردرد دارم انگار فلجم

عزیزم یه کم استراحت کن اگه کم نشد به دکترت بگو......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون آش دندونی میخوایم یالا ما آش میخوایم یالا....من شنیدم تورکها آش و دلمه و کوفته خیلی خوشمزه د ...

عزیزم دیگه گذشته از آش دندونی.......

۱۲ مروارید داره الان.......

جاتون خالی آش دندونیشو خیلی وقت پیش پختم.......

ایشالله آش دندونی وروجکای شما.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم دیگه مخم تعطیل شده کجای سیکل بودی؟ مامانی یا قبل مامان شدنی؟ نخندیا بهم واقعا دیگه تعطیلم... ...

شرمنده ام آنا جون،روز پنجم سیکلم ،جنینم پنج روزه بوده،سینه هام با قفسه سینم یه طوری هستن تپش قلبم میگیرم

طفلك انا ببخش خسته ات ميكنيم ولي دلگرمي ميدي به هممون 😘😘😘

عزیزم تا باشه از این خستگیا باشه......

ایشالله تو جشن دندونی وروجکاتون خسته بشین جبران بشه منم دلم خنک بشه....

چه نفرینی کردمااااااا.......

آنا جون من یه ماه پیش که رفتم رویان آزمایشاتمو دیدن ،دکتر غدد هم همونجا دید گفتن زیاد مهم نیست،مشکلی ...

عزیزم یا برو پیش زرنا نی بیمارستان گاندی هستن.....

یا پیش مریم تو کلی تو ابن سینا........

دکترای خوبین حتما با یکیشون مشورت کن......

بچه ها واستون کیک تولد آوردم😁😁 نوش جان بزرگ سفارش دادم ک ب همه برسه...تولد ۱۲ سالگیه نی نی سایت مب ...

دمت گرم عزیزززززززز......

وای که چه قدر کیک لازمممممممممممم......

عاشق کیکما....

ممنون عزیز دلم یعنی ممکنه رویان اشتباه کرده باشن؟ چون گفتن مهم نیست خیلی کمه و بی اهمیته

عزیزم خوب تخصص ایمونولوژی بهتر میدونه برا منم دکتر غدد گفته بود مهم نیست اما ایمونولوژش گفت باید پرد و سرم داشته باشی.......

تازه من آنتی تی پی اوی نرمالی داشتم.......

آنا جون الان زنگ زدم دکتر ایمونولوزی که رفته بودم ازمایشاتو برام نوشته بود بنده خدا اولین دکتریه که ...

پس ایشالله این دفعه جواب میگیری.....

ممنون آنا جونم یه سوال دیگه.سرمی که واسه مشکل ایمنی تجویز میشه اسمش چیه؟ و اینکه واسه مشکل انعقادی ...

عزیزم برا ایمنی پردنیزولون و سرم آی وی آی جی تجویز میشه حالا بر اساس مشکل و شدتش یکی یا هر دوش.....

برا انعقادی هم آسپرین، ب۶ و ب۱۲ و سلکسان (یا هپارین و امثالهم)......

برا انعقادیم بسته به نوعش یه سری از اینا یا همخ تجویز میشه.......

مثلا من هم ب۶ و ب۱۲ رو سه چهار ماه قبل شروع سیکل داشتم هم سلکسان نه ماه تمام.....

آسپرینم به خاطر اینکه بهم نساخت نداشتم.......

ولی برام تجویز شده بود.......