2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048345 بازدید | 684651 پست
بچه ها میدونید چند روز قبل انتقال جنین را از فریز خارج میکنن؟

بستگی داره چند روزه بخوان انتقال بدن........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دکتر طرازی کدوم بیمارستان میکرو میکنه؟

بیمارستان آبان

ابن سینا هم که تیم وورک هست کارشون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم امیدوارم تونسته باشم خوب نشون داده باشم

هیدروکورتیزون منظورته؟

بچه ها هیچ کدوم درباره دکتر رضا نصر نمیدونید کارش چطور باشه ؟

عزی م از دوستان بودن کسایی که پیشش میرفتن و خیلیم راضی بودن......

خدارو شکر....... ایشالله به زودی خبر میدی مامان شدی اساسی........

آنا جون من اومدم با یه مشکل جدید !!!

از ظهر انگار تپش قلب دارم،قفسه سینم یه طوری شده انگار؟مثل زمانی که استرس داشته باشیم؟ بخدا دارم خل میشم با این علایم جدید عجیب غریب

هیدرو کورتیزون نیست؟

دقیقا زدی تو خال.......

هیدروکورتیزونه!!!!!!

آنا جون خواهش میکنم عزیزم‌. تو همیشه لطف بی دریغ به ماها داشتی ان شااله دختر گلت همیشه سالن و شاداب ...

والا من بودم جات حد وسطشو انجام میدادم البته من یه کم جسارت دارم تو این زمینه ها.......

در مورد پرد و سرمم ترکیبی کار کردم یعنی ترکیلی طبق نظر دکتر ایمونولوژ و زنانم پیش رفتم........

یا مثلا دکتر زنانم سلکسان بعد زایمان رو تجویز نکرد ولی آنکولوژم تجویز کرد.......

درسته سخته اما من معمولا اینجوری پیش رفتم...

ببین به خودت خیلی استرس نده نهایت یا طبق نظر دکتر تحت کنترلت ادامه میدی یا یه کم بیشتر...

حالا خوبه باز شما هیدرو خوندی من ک فقط روزی 2 تاشو خوندم😂😂😂😂😆😆😆

نمیری جیگرررررررر.....

خخخخخخخخخخخخ......

آنا جون من اومدم با یه مشکل جدید !!! از ظهر انگار تپش قلب دارم،قفسه سینم یه طوری شده انگار؟مثل زمان ...

نگران نباش، احتمالا مال همون استرسه. سرت رو یه جوری گرم کن ببین علائمت برطرف میشن؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام خانما خوبین. من ۹ روز پیش انتقال داشتم. امروز لک قهوه ای دیدم.  به نظر چی میتون ...

ایشالله اولین علامت مامان شدنته........

وای آنا جان شما فوق العاده هستین.ممنونم که با این همه مشغله برا ما وقت میگذاری دوستم.خیلی سپاسگزارم ...

فدات عزیزم.......

کمترین کاریه که میتونم بکنم.......

امیدوارم روزی برسه که بیشتر از اینا ازم بر بیاد......

آنا جون دندونای جدید دخملت مبارکه. انشاءالله دندونای کباب خوریش دربیاد.

فدات بشم عزیزم.......

دیگه داره دهنش پر میشه.....

یهویی خیلی پشت سر هم زدن بیرون.......

ایشالله قسمت تک تک دوستای منتظرم بشه.....

چه مامانای آینده چه مامانای نی نی تو دل.......

بچه ها من برای انتی تی پی او و تیرویید قرص میخوردم از قبل انتقال بعدم که منفی شدم و آز دادم پرولاکت ...

بذار عزیزم.....

فدات بشم عزیزم....... دیگه داره دهنش پر میشه..... یهویی خیلی پشت سر هم زدن بیرون....... ایشالله ق ...

خب به سلامتی دیگه آخریاشه. آخه بچه ها موقع دندون درآوردن خیلی اذیت میشن. حتما جوجوت لاغر هم شده.

فدات عزیزم مرسی از دعای قشنگت

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام به همگی 

خدا قوت آنا جون ..دندون در اوردن دخملی هم مبارک باشه عزیزم

انا جون یه جا گفته بودی  دلیل خارج رحمی میتونه ضخامت پایین باشه 

اینو از رو حدس وگمان گفتی یا مطلبی هم در این مورد خوندی ؟

تبریک میگم به مامانای جدید ...