2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048348 بازدید | 684651 پست
تو مطب با ی خانمی داشتم صحبت میکردم گفت شنبه ک اومده بوده دکتر ی خانومی  57 سالش بوده با همسرش ...

عزیزم دیگه درست و غلطش رو نمیشه قضاوت کرد چون جاشون نیستیم......

اما من شخصا فکر کنم اینکارو نمیکردم اما بازم میگم چون جاشون نیستم نمیتونم قضاوت عادلانه بکنم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدا دوستای گلم و شما لی لای مهربونم رو برام حفظ کنه که الان برام از مادر و خواهر نزدیکتر و ملموس تر ...

فدااات رز عزیز. خدا مادر و خواهرت رو برات حفظ کنه. چشم مامان بشم ناهار درخدمت همه دوستای خوبم هستم. ماچ به لپ نی نی که فردا میذارن تو دلت

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیشه شیرم بذارین البته ایشالله ازش استفاده نمیکنین اما اگه مجبور شدین مثل من ازش استفاده میکنین.....

سیشه شیر؟! دیگه اسمارو قاطی کردم نمیدونم سیشه درسته یا شیشه خخخخخ

شیر خشک ها همشون غنی شده ان فکر کنم الان شیر خشک از شیر مادر مقوی ترم باشه

خودتو حسابی مشغول کن..... با کتاب، فیلم، ذکرهر چی که سرگرمت کنه و گذر زمان رو نفهمی....... ایشالله ...

ممنون عزیزم به خاطر راهنمایی هاتون.

سعی میکنم یه مدت کمتر با گوشی و اینترنت کار کنم

انشاالله

عزیزم خدارو شکر همه چی داره خوب پیش میره..... ماری جونم میبوسیدی از طرف آنا........

اخي اتفاقا ذكر و خيرتونم بوددد 

راستي من صداي قلب دوقلوهاشونم شنيدممم

انقد د خوب بود😍 آخه تو يه اتاق بوديم باهم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
عزیزم شمام بخوای درست میکنم برات. رز سفید اقوامش نزدیکش نیستن، همسرشونم خیلی سرشون شلوغه. فردا انتقا ...

عزیزم مرسی لطف داری گلمممممممممممممممممم ببخش اشتباه شد 

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
عزیزم مرسی لطف داری گلمممممممممممممممممم ببخش اشتباه شد 

نه عزیزم این چه حرفیه. هردوتون گل هستین. ایشون رز سفیدن احتمالا شمام رز صورتی

ان شاء ا... به سلامتی عزیزم امیدوارم همه شون جنین بشن اونم جنین عالی و گرید آ

مرسي گلم 😍😍😘😘

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
مینو جون والا من دیرتر فهمیدم فکر کنم حدودای ۲۰ هفته بود...... اما بعدش که تجربش کردم فهمیدم یه سری ...

درسته منم فعلا چيزي حس نميكنم بعضي وقتا نبض ميكم شايد رگي چيزيه فردا نوبت سونو آنومالي دارم ولي از استرس امروز زنگ زدم مطب كفت ٧تماس بگير اگر كسي نبود بيا امروز شلوغه خيلي نگرانم ببينم جنين هستش؟طول سرويكس خوبه خدا خودش رحم كنه التماس دعا

نه نمیشه نگران نباش حدودا یه ربع بعد از تزریق کیسه یخ بذار سعی کن اون سمتی که تزریق کردی هم نخوابی ...

از این به بعد باید بگیم خانم دکتر لاله. امیدوارم مصاحبه دکتری قبول شی عزیز

الان با جنین شناسی تماس گرفتم گفتن از 5تا جنینت دو تاشون رشدش بد نیست....بچه ها دعا کنید جنینام خوب ...

خدارو شکر.......

ایشالله به زودی خبر میدی مامان شدی اساسی........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ستروتاید برا مهاره که معمولا روز ۸ به بعد هست...... اولیو اولین باره شنیدم اما احتمالا از دار ...

ممنون عزیزم بابت راهنمایی ات خیالم راحت شد اون اولی از خانواده گوناله

انشاءالله خدا کوچولوت برات حفظ کنه

خدایا شکرت به خاطر معجزه قشنگت ،خودت محافظ اش باش 💚 به امید روزی که هیچ زنی حسرت مادر شدن به دلش نباشه🙏🌹
براشون همین زیارتنامه رو خوندم...توکل بخدا.... ببخشید بچه ها من هی استرس میگیرم میام سراغ شما....قر ...

بهتربن کارو میکنی........

بیا هر روز بیا.......

اما فردا مامان شدیم بیا به دوستای منتظرمون امید بده......

واقعا درست میگی ما حقمونه ک از پروسه درمانمون باخبر باشیم و دکتر ب حرفای ما گوش کنه و برامون توضیح ب ...

الحق والانصاف منم عاشق این اخلاقشم و تا خودت از اتاقش نری بیرون همه سوالاتتو جواب میده......

و اینکه به حریمت احترام میذاره و غیر همسرت هیشکی حق نداره اون تو باشه حتی مادر یا خواهرت.......

بهتربن کارو میکنی........ بیا هر روز بیا....... اما فردا مامان شدیم بیا به دوستای منتظرمون امید بد ...

منو از اینجا بیرون نکنی من خودم نمیرم انا جون...هستم در خدمتتون حالا حالاها...خخخخخ

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!