2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048392 بازدید | 684651 پست
بچه ها دیشب که همسر جان پروژسترون رو زد بعدش تقریبا یک سومش اومد بیرون...چرا اینجوری میشه؟ممکنه بخاط ...

رز جون چه جوری میزنه برات؟
مشخصه حالت توده و سفت شده باسنت که میزنه بیرون و به زودی طوری سفت میشه که دیگه نمیشه به راحتی تزریق کرد

حتما این جوری که میگم تزریق کن
یه مین قبل از تزریق یا کیسه یخ محل تزریق رو سرد کن
خود ویال امپول گرم باشه ها فقط محل تزریق رو سرد کن

بعد همسرت با نوک انگشت باسنت رو لمس کنه تا بتونه تشخیص بده کجاها حالت سفت و گلوله داره
جایی که سفت نیست رو پیدا کنه
تزریقش باشد آروم باشه (سر سوزنی که باهاش مواد رو کشیدین داخل سرنگ هم عوض کنین با همون نیدل تزریق نکنین چون کند شده )

بعد از تزریق کیسه یخ بذار تا 24 ساهت اول
هر دو سه ساعت چند مین کیسه یخ بذار

از فرداش هم حوله گرم بذار ولی اصلا ماساژ نده

این روش رو پرستاری که میرفتم برای تزریق بهم یاد داد
هر کسی هم تا حالا به این روش یاد دادم و عمل کرده واقعا راضی بوده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بهار جان. خوبی؟ یه چندروز مریض بودم بعدم که پری بیچاره ام کرد. خواننده خاموش بودم.

منم چند روز که پری ورپریده مجال برام نذاشته بود چند روزم دخملی بیقراری میکنه.......

به زور فرصت میکنم بیام........

میامم ماشالله انقدر پیغام هست نفس میخواد به پاشون برسی.....

خدارو شکر بهتری.......

منم نویسنده خاموش بودممممممممم.....

خخخخخخخخخ

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم منظورم این نبود ناراحتت کنم....... خواستم واقع بین باشی....... من نمیگم حتما مشکل داری...... ...

آنا جون 

یه سوال

اگر اشکال از حفره رحم باشه ،یعنی براثر عملهایی که انجام شده باشه،اندومتر نامرتب شده باشه باید به این موضوع زمان دادکه درست بشه یا کار خاصی نمی شه کرد؟

بچه ها دیشب که همسر جان پروژسترون رو زد بعدش تقریبا یک سومش اومد بیرون...چرا اینجوری میشه؟ممکنه بخاط ...

برا منم بعضا پیش میاومد نگران نباش.......

بگو بعد تزریق چند ثانیه نگه داره بعد بیرون بیاره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم چند روز که پری ورپریده مجال برام نذاشته بود چند روزم دخملی بیقراری میکنه....... به زور فرصت میک ...

فداااات آنا جون. واقعا کار سختیه به اینهمه پیام رسیدن. مخصوصا اینکه پرنسست الان تو سنی هست که میخواد کل توجهت بهش باشه و باهاش بازی کنی. دیگه بیقراری های دندون درآوردنم که اضافه میشه، حق داری که حتی نرسی غذا بخوری. بازم به کل بچه های گروه به هممون خیلی لطف داری که با اینهمه مشغله باز هم بیخیالمون نمیشی عزیزم. پرنسست رو ببوس از طرف من.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آنا جون ببخش همش سوال میپرسم،عزیزم استرادیول خارجی من میخوردم،حالا تمام شده یطوری دیگه داروخانه به ه ...

نه عزیزم من که کلا ایرانی خوردم فقط اوایل یه ورق خارجی داشتم بعدش کلا ایرانی خوردم......

منم چند روز که پری ورپریده مجال برام نذاشته بود چند روزم دخملی بیقراری میکنه....... به زور فرصت میک ...

راستی پری ورپریده رو خوب اومدی خخخخ

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
رز عزیز امیدوارم این سری جنین هاتون عالی باشن و چند تا از همون جوجه های یخی ، بشن عزیز دل مامان و با ...

عزیزم لانشاله نفست گرم باشه واین اتفاق بیفته خعلی اسمت برام اشناست وای خدااااااا یکم خودت معرفی کن .....گیجم بخدا 

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
عزیزم امیدوارم تونسته باشم خوب نشون داده باشم

هیدروکسی کلروکین هست این
امیدوارم دیر نشده باشه و به دردت بخوره عزیزم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم هیچ وقت دیر نیست!!!!! ایشالله بتونم عملا اینو ثابت کنم!!!!!!

انا جون دیره خداییش
دوباره از اول
:((((

حالا فعلا منتظرم نتیجه ی دکترا تکمیل ظرفیت بیاد ببینم چه گلی کاشتم و تو مصاحبه قبول شدم یا نه

خدا را شکر اینجا هیشکی از اون یکی برتری نداره که بخواد فخر بفروشه و به اند ازه ی کافی دلا شکسته هست ...

عزیزم ناراحت نشوووووووووو......

هیچ کس قصد شکوندن دل همو نداره........

مطمئنم تو هم منظور بدی نداشتی اما کلا بهتره چون یه جای عمومیه یه سری الفاظ رو به کار نبریم.....

شوخی خوبه اما با الفاظی که برا همه خوشایند باشه......

پس دیگه ناراحتی بی ناراحتی اینجا کنار همیم که به هم انرژی + بدیم پس دیگه نشنوم بخوایی کوله بارتو ببندی بگی طلاق میخوام......

دیگه نمیشه تا یکی بگه بالا چشت ابروئه ساک ببندی بگی من رفتم خونه بابام.........

تازه لی لا جون حرف بدی نزد فقط یه خواهش کرد همین........

اینجا خونه تک تکمونه اما با رعایت حفظ حریما!!!!!