2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048349 بازدید | 684651 پست
عزیزم من هم مشکل ایمنی داشتم هم انعقادی و هم آندومتریوزم معلوم شد........ ببین این مشکلات با تست یا ...

نه گلم ناراحت چرا بشم کلا چون خودم این چند سال خیلی اذیت شدم هر دکتری پیدا میشد رفتم مرسی از راهنماییت گلم پیدا نکردم اون ازمایشات رو برام مینویسی منم انجام بدم 😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لانه گرینی میتونه قهوه ای باشه؟؟؟‌ مقدارش چقدر میشه

آره عزیزم قهوه ای هم هست، ان شاءالله که همونه

مقدارشم برای همه یکی نیست متفاوته

ولی تو به فال نیک بگیر، امیدوارم همونی که میخوای بشه

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
نه ال دی یاهیچ مهارکننده ای بهم نداد راستی آمپول اف اس اچ رو چ جوربایدتزریق کنم گفته زیرجلدی،بایدتوب ...

واقعا امان از بعضی دکترا......

یعنی نگفته کجا تزریق کنی؟

کی تزریق کنی؟

عزیزم معمولا داروهای تحریک تخمدان ۴ الی ۶ عصر تزریق میشن اما خوب من ۸ شب تزریق میکردم.....

زیر جلدیارو هم به بازو و رون و دور ناف میشه تزریق کرد.......

معمولا در نافه اما خوب بسته به شرایطت ممکنه بگه باز هم تزریق کنی.......

یادمه ذخیرت بالا بود درسته؟

داروتم ضعیف بود.....

اگه داروت قوی بود میگفتم احتمالا دکترت منظورش بازو بوده اما چون ضعیفه گفتم شایدم هدفش دور ناف بوده......

حتما از دکترت بپرس.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام عزیزم شما همون ناهید که توی تاپیک جامع ای یو ای بود هستید،،،امیدوارم حاملگی خوبی داشته باشید عز ...[/QUOTE]

سلام بله عزیزم من همون ناهیدم امیدوارم هرکس نی نی دلش میخواد خدا بهش بده

تمام ارزویم این است کودکی داشته باشم که مرا مادرصداکند
آره عزیزم قهوه ای هم هست، ان شاءالله که همونه مقدارشم برای همه یکی نیست متفاوته ولی تو به فال نیک ...

ممنونم. توکل بخدا..‌

تا جهان بادا نخواهم در جهان هجران عشق/ عاشقم بر عشق هرگز نشکنم پیمان عشق/ تا حدیث عاشق و معشوقه باشد در جهان/ نام من بادا نوشته بر سر دیوان عشق
سلام صبح همگی بخیر بچه ها من دیروز بیمارستان بهمن هیستروسکوپی شدم توسط دکتر عارفی هزینشم با بیمه ت ...

عزیزم خدارو شکر همه چی داره خوب پیش میره.....

ماری جونم میبوسیدی از طرف آنا........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم الان میذارم......

آنا جون میگه اره روزی 1نخ میکشه.فدات عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انشالله به سلامتی عزیزم/امیدوارم بزودی مامان بشی

فدات بشم ايشالا 😍😘

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
به سلامتی عزیزم

ممنونم گل 😘

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
سلام من 5شنبه هیسترو دارم با رزاقی تو بهمن ب من گفتن2600 خیلیه دفترچه هم تامین اجتماعیه اول ک 3ش ...

عزیزم افسون جون بیمه تکمیلی داشته.......

آزيتا جون متاسفانه اين روال كارشون هست و شلوغ يا خلوت باشه خيلي فرق نميكنه و اصلا تعداد و سايز نميگن ...

متاسفانه علت اینکه خیلی از دکترا نمیگن تعداد رو اینه که اگه جنین ها کم شد تعدادشون بیمار کلا ندونه چند تا تخمک داشته تا بعدا پیگیر و شاکی بشه بابت تعداد کم جنین 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
نه ال دی یاهیچ مهارکننده ای بهم نداد راستی آمپول اف اس اچ رو چ جوربایدتزریق کنم گفته زیرجلدی،بایدتوب ...

سوپر فکت دیفرلین دکا پپتیل .... هیچ کدوم اینا رو ندارین؟

اف اس اچ رو میشه هم دور ناف زد هم تو بازو
توصیه میکنم تو بازو نزنی چون خیلی درد داره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان عزیز ممنون میشم راهنمایی ام کنید که این آمپول ها برای چیه؟؟؟النوا وستروتاید النوا رو گ ...

عزیزم ستروتاید برا مهاره که معمولا روز ۸ به بعد هست......

اولیو اولین باره شنیدم اما احتمالا از داروهای تحریک تخمدانه......