2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
عزیزم انشالله ک ماه دیگه مامان میشی😙

قربونت عزیزم   ،ان شاءالله ،محتاجم به دعای همه

ان شاءالله همه مثبت بشیم و با خبرای خوب بیایم اینجا

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
فدااات عزیزم. حتما اینبار مثبتی به امید خدا. بسته نی نی هات چند تاییه؟

قربووونت عزیزم     

5 تا فریز دارم،دو بسته شد

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۵سال فقط به خودم شک داشتم وهمش بررسی کردم هرجا رفتم گفتن سالمی هیچ مشکلی برام نگفتن حتی عفونت عکس رن ...

عزیزم منظورم این نبود ناراحتت کنم.......

خواستم واقع بین باشی.......

من نمیگم حتما مشکل داری......

ببین همه چیزایی که گفتی منم انجام داده بودم.....

عکس، آزمایش، سونو و.......

منظورم اینه آیا این تستهای تکمیلیو انجام دادی؟

چون تازه بعد سه چهار بار سقط یا منفی هم به زور دکترا اینارو مینویسن.....

همین ثمین جون طفلک بعد ۱۲ انتقال دکتر واسش نوشته و فهمیده نقص ایمنی داره!!!!!!!

من خودمم بعد دو بار منفی تازه این آزهارو اونم به زور و گریه از دکتر خواستم بنویسه و فهمیدم به به هم مشکل ایمنی دارم هم انعقادی.......

خوب مشکل همسرمم که از همون اول مشخص شده بود.......

منظورم اینه وقتی جنین رو انتقال دادن نگرفت یه ذره باید به شک افتاد شاید بدنت یه جورایی جنین رو یا پس میزنه یا مشکل خونرسانی داری......

بررسی بشه بد نیست...

عزیزم تستهای تکمیلیو چند صفحه قبل گذاشتم نگا کن ببین همه رو انجام دادین؟

اگه ندادی حتما بدین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چه مشکلی داشتی که معلوم نبود؟؟

عزیزم من هم مشکل ایمنی داشتم هم انعقادی و هم آندومتریوزم معلوم شد........

ببین این مشکلات با تست یا سونوهای معمولی معلوم نمیشن.......

حتی آندومتریوز من با عکس رنگی هم مشخص نشده بود.......

نمیگم تو هم اینارو داری نه.......

منظورم اینه تا اینارو بررسی نکنی نمیتونی بگی این مشکلات رو نداری......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانمای که مثبت شدید همه لک لانه گزینی داشتید 

نه عزیزم اتفاقا خیلیا بدون لک بودن اما یه سریام با لک بودن و + هم شدن......

سلام خانما خوبین.

من ۹ روز پیش انتقال داشتم. امروز لک قهوه ای دیدم. 

به نظر چی میتونه باشه خیلی نگرانم. 

تا جهان بادا نخواهم در جهان هجران عشق/ عاشقم بر عشق هرگز نشکنم پیمان عشق/ تا حدیث عاشق و معشوقه باشد در جهان/ نام من بادا نوشته بر سر دیوان عشق
سلام بچه ها.خوبید .من امروز رفتم سونو.روز ۱۴ من ۹تا فولیکول داشتم از ۱۴ تا ۲۰دکتر گفت خیلی خوبه .اند ...

عزیزم ایشالله بهترین جنینا واست تشکیل بشن و تو بهترین زمانم انتقال بدی........

فکرای خوب خوب بکن.......

داره واسه دخملت همبازی میاد.......

قربووونت عزیزم       5 تا فریز دارم،دو بسته شد

کارای تکمیلی رو انجام دادی عزیزم؟ انشاءالله شمام سر سفره هفت سینت امسال سوشک میذاری. 😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
منم ای وی اف شدم دوقلو پسرباردارم لکه بینی هم نداشتم مقدار بتا هم مهم نیست چند تا هم بالا بره کافیه ...

عزیزمگوارای وجودت......

ایشالله به سلامتی بغلشون کنی......

ایشالله دومادیشونو ببینی.....

وای صفحات چه تند تند زیاد میشن.......

چند ساعته دارم میخونم و جواب میدم بعد میبینم هنوز ده صفحه مونده......

بابا یه کم ترمز بگیرین منم برسم بهتون آخه......

بچه ها من برای انتی تی پی او و تیرویید قرص میخوردم از قبل انتقال

بعدم که منفی شدم و آز دادم پرولاکتینم بالا بود که باز شروع کردم به مصرف قرص،در حال حاضر هفته ای یکی کابرگولین میخورم

بقیه آزمایشات رو که برده بودم مرکز گفتن خ.به فقط یکی از سی دی مارکرا یه کوچولو بیشتر بود که گفتن مشکلی نیست و نیاز نیست کاری بکنم

گفتم یکبار دیگه اینجا بزارم اگر نظری داشتین لطفا بدین

سه خطی چی هست.ضخامت که گفت خوبه

عزیزم تری لاین بودنشم مهمه.......

من دقیق نمیدونم چیه اما رو تری لاین بودن بیشتر از خود ضخامت تاکید میشه.......

منم که امروز ده انتقالم بود از پنج انتقال لکه دارم شدید نمیدونم امیدی هست نیست   از چندم کاشت ب ...

عزیزم از من میشنوی سراغ بی بی نرو اگه بریم زودتر از ۱۲ نرو.......