2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست
انا جون دیدی بتام دوبرابر شده؟به نظرت کم نیس بتام ؟

عالیه.......

شک نکن!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون منم ترشح سفید و تیکه های سفید تو ادرارم هست ؟بنظظرت از چیه؟سوزش و خارش هم ندارم،جنینهام پنج ...

عزیزم والا من نداشتم همچین تجربه ای اما بد نیست یه تست ادرار بدی.....

ادرارت کف آلود هم هست؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشبختم عزیزم من که خیلی پشیمونم از خوندن این رشته اگه سنم اجازه میداد دوباره کنکور میدادم الان ب ...

عزیزم هیچ وقت دیر نیست!!!!!

ایشالله بتونم عملا اینو ثابت کنم!!!!!!

فدات عزیز دلم انشالله ...سوشک و سستونک هم میزارم 😂😂😂😂لی لا فکر کنم شما هم ماه بعد انتقال داشتی د ...

ان شاءالله عزیزممم، منم مثل تو و لی لا جون احتمالا ماه دیگه ام، چند روز دیگه پری سوممه و باید برم بعد از 3 ماه تقریبا...

خدا کنه دل ماها هم شاد بشه و بیایم جواب مثبتمونو به همه بگیم..

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
دقیقا منم همینطور فکر میکنم. آخه جالب اینجاست خیلی از رشته های بیمارستانی مثل هوشبری، رادیولوژی و به ...

عزیزم یه ذره هم شک نکن نگذشته!!!!!

آنا جون هنوز داروهامو قطع نکردم.نمیدونم همسرم چرا هنوز امیدواره ازم خواهش کرده تا 5 شنبه صبر کنم.

کار خوبی کرده......

خدارو چه دیدی شاید معجزش شامل حالت شد.......

آنا جون می دونی سیکل کوتاه بدون ال دی معمولا برای چه کسانی تجویز می شود؟

عزیزم همه کاربردای ال دی رو نمیدونم اما به سریاشون اینان:

منظم کردن پری و تعیین وقت دقیق.....

یه دست شدن فولیکولا......

از بین بردن کیست.....

و مطمئنا کاربردای دیگه هم داره که من نمیدونم......

اما سیکل کوتاه برا کسی تجویز میشه که به مهار بالایی نیاز نداره......

حالا یا ذخیرش پایینه یا خیلی بالاست و میخوان با سیکل کوتاه و دز پایین دارو سریع به نتیجه برسن.......

خلاصه دقیقشو نمیتونم بگم.......

ان شاءالله عزیزممم، منم مثل تو و لی لا جون احتمالا ماه دیگه ام، چند روز دیگه پری سوممه و باید برم بع ...

انشاءالله عزیزم. من الان پری هستم. شما هم مثل بهار جون فریز داری؟ من اولین باره میخوام برم میکرو. خدا کنه این سری بتونم برم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان منم شنبه با درد. و. خونریزی رفتم دکتر و. سونو دادم و. متاسفانه ساک جنین رشد. نکرده بود. ...

عزیزم وای خیلی ناراحت شدم........

واقعا تجربه سقط از منفی شدن بیشتره.......

درسته تجربش نکردم اما تصورشم برام سخته.......

با تمام وجودم از هدا میخوام با یه بارداری طبیعی و ختم به خیر برات این سختیارو جبران کنه......

ممنون ازت لاله سرخ و بقیه دوستان انا جون نطرت را نگفتین راجع به ازمایشم؟الان ز زدم گفت دوباره تکرار ...

عزیزم نگران تکرار نباش اتفاقا داشتن سه تا آز خوبه......

اما اینکه گفتن تکرار کنی معنیش رو بد نبین.......

انشاءالله عزیزم. من الان پری هستم. شما هم مثل بهار جون فریز داری؟ من اولین باره میخوام برم میکرو. خد ...

ان شاءالله که راحت بگذره برات و اتفاقات عالی رخ بده..

بله عزیزم فریزه،تقریبا 3 ماه پیش انتقال فرش داشتم که منفی شد،گفتن پری سوم برم، به امید خدا تو چند روز آینده باید برم، خدا کنه همه چیز خوب پیش بره و ایندفعه مثبت بشه..

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
ماهی کوچولو جان خیلی ناراحت شدم،،،،امیدوارم مکه زود زود مامان شی،،،   خانم ها بیهوشی پانکچر چن ...

معمولا یه ربع بیست دقیقه.......

البته به زمان تخمکگیری و عملتم ربط داره اما یه چیزی این حدوداست نهایت نیم ساعت......

آهان راستی یه جا خوندم 360 تا سوره قدر نذر کنین،یه مقدارشو بخونین، یه مقدارشم نگه دارین حاجت گرفتین بخونین. ظاهرا خیلی ها باهاش حاجت گرفتن

ان شاءالله که راحت بگذره برات و اتفاقات عالی رخ بده.. بله عزیزم فریزه،تقریبا 3 ماه پیش انتقال فرش د ...

فدااات عزیزم. حتما اینبار مثبتی به امید خدا. بسته نی نی هات چند تاییه؟