2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
عزیزم ببخش واقعا بعضا انقدر درگیر این وروجکم فرصت غذا خوردنم ندارم....... هی پشت سر هم داره دندون د ...

آنا جون خواهش میکنم عزیزم‌. تو همیشه لطف بی دریغ به ماها داشتی

ان شااله دختر گلت همیشه سالن و شاداب باشه

آنا جون من تا هفت هفته روزی دوتا پروژسترون میزدم و روزی دوتا استرادیول میخوردم

بعد از سونوی هفت هفته که رفتم دکتر، گفت از فردا روزی یه دونه پروژسترون بزن

استرادیول رو هم تا یک هفته روزی یه دونه بخور بعد قطعش کن

من قم میکرو کردم و الان تو شهر خودم رفتم پیش یه دکتر که اونم تو زمینه ناباروری کار میکنه

از قم که پرسیدم گفت ما معمولا داروهارو تا سونوی nt به همون روال قبل ادامه میدیم ولی شما به خرف دکتری که رفتین تحت نظرش گوش کن

حالا موندم چکااار کنم؟؟؟؟

وای آناجون من شدید ضعف دارم برا خودم هرکولیم از نظر وزن و این چیزا ولی یکسره ضعف دارم و سرگیجه.حس ته ...

عزیزم شایدم وروجکات زود دارن اعلام وجود میکنن.......

میگن مامان ما میخواییم جبران تاخیرمونو بکنیم میخواییم هفت ماهه بپریم بغلتتتتتتت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون به دادمون برس.یکی از دوستام شرح آزمایشای شوهرش اینجوریه چه راه حلی براش داری 5بار میکروی نام ...

عزیزم خوب دی ا ف آی بالاست.....

عزیزم اول باید اینو پایین بیاره بعد میکرو کنه.......

طفلیو این همه اذیت کردن.......

در حالی که باید میدونستن نتیجه با این شرایطت منفی میشه.......

عزیزم همسرش سیگاریه؟

اون اوصولی که باید رعایت کنه رو میکنه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چی گذاشته بود من ندیدم الان مشکل همونجاست 

عزیزم الان میذارم......

تجربیات آزیتا جون برا دی اف آی:

چشم عزیزم

ببینید چیزی که من متوجه شدم کسانی که شکست دی ان ای دارن ، رادیکال آزادشون بالاست. ما جواب همسرم رو به چندتا دکتر نشون دادیم و همشون اولین سوالشون این بود شغلت در رابطه با مواد شیمیاییه؟؟؟ که البته برای همسرم نیست.

و این که بیشترین تاکید همه ، استفاده از آنتی اکسیدان هست. چیزی که منو خیلی نگران کرد تو این زمینه. این بود که وقتی رادیکال آزاد تو بدن بالا میره درواقع ریسک کنسر هم بالاست. بنابراین انگیزه ای خیلی بیشتر از بچه دار شدن بهم داد که بخوام رادیکال آزاد رو پایین بیارم.

اینم بگم هرکدوم از ماها احتمالش هست رادیکال آزاد تو بدنمون بالا باشه حالا آقایون یه آزمایشی دادن که این توش مشخص شده. ماها این آزمایشو ندادیم. 

بنابراین بطور خلاصه دوتا کار اصلی باید انجام بشه. اول کم کردن هرچیزی که رادیکال آزاد داره که البته بیشتر با عنوان "سرطان زا" ازش اسم می برن.

دوم بالا بردن آنتی اکسیدان ها

من همسرم چندتا عادت بد داشت که تا 80-90 درصد کمشون کرد. یکی سیگار. یکی چای و یکی هم قند و شیرینی. اینها تغییرات اساسی بود. که انجام داد.

مورد بعدی سرخ کردنی هست که اینم بعد از سیگار از همه مهمتره. تا جایی که تونستیم رعایت کردیم. مگر اینکه جایی مهمون بودیم و دیگه نمیشد کاری کرد. البته رعایتش واقعا سخته . خب انوع کوکو و کتلت و سیب زمینی سرخ کرده به طور کلی حذف شد البته من قبلا هم کم درست میکردم. اگر غذایی نیاز به پیاز داشت واقعا با کمترین حرارت ممکن درست کردم و فقط یه تفت دادم نه اینکه انقدر طول بدم تا پیاز قهوه ای بشه. به جز اون بیشتر سعی کردیم پختنی مصرف کنیم.

تایم آشپزی بالا میره وقتی رو شعله ی خیلی کم آشپزی میکنیم ولی واقعا ارزش داره.

بعد اینکه مصرف آنتی اکسیدان رو بالا بردیم. البته اوایل کار چون فصل تابستون بود راحت تر بودیم هم انواع میوه های متنوع بود هم اینکه تو فصل تابستون میشه یه وعده رو سالاد خورد ولی خب تو زمستون به خاطر طبع سرد هوا زیاد سالاد مصرف نمیکنیم. تو همون تابستون حدود 10 روز خامگیاهخواری کردیم. و بعدش تا جایی که میشد میوه زیاد مصرف میکردیم.

آنتی اکسیدان به صورت دارو هم مصرف کردیم: ویتامین ث - کیوتن- سلن پلاس

یه چیزی که خودم دارم انجام میدم رنگ مو و لاک و ... رو کنار گذاشتم. قبلا بارها از مضرات استفاده از مواد شیمیایی شنیده بودم ولی همیشه آدم بی توجهی میکنه و میگه حرف زیادیه اینا. ولی تازه متوجه شدم استفاده از این مواد شیمیایی چقدر برای آدم ضرر داره و آثارش رو به مرور میذاره که آدم اصلا متوجه هم نمیشه.

البته متاسفانه ما تو تهران مشکل آلودگی هوا رو داریم که همیشه هست دکتر همسرم هم میگفت این بدترین و بیشترین تاثیر منفی رو داره میذاره و کاریش هم نمیشه کرد. میگفت چیزایی که میتونید رو تغییر بدید. واقعا خوش به حال اونایی که تو شهرهای با آب و هوای تمیز زندگی میکنن. به خصوص این روزها که هوا پر از آلاینده های شیمیاییه و واقعا از دست ما کاری برنمیاد. فقط امیدوارم الان که دارم سیکل رو شروع میکنم این هوای بد دوباره دی ان ای رو خراب نکنه. هوایی که 24 ساعته داره تنفس میشه.

بچه ها تا جایی که یادم اومد گفتم. بازم اگه نکته ای به ذهنم رسید میگم.

یه چیزی هم بگم همسر من متاسفانه خانواده ش تو پخت و پز اصلا رعایت نمیکنن. منم چندبار گفتم ولی گوش نمیکنن. از این مدلی ها هستن که اولا مصرف کوکو و انواع پیراشکی تو وعده هاشون بالاست. دوما شعله ی زیر ماهیتابه انقدر زیاده که همیشه بوی روغن سوخته میاد. بعد اینکه همه چیو هی فریز میکنن. غذایی که یه بار گوشتش فریز شده و درومده باهاش آشپزی کردید. دوباره فریز میکنید آخه!!!!! اینا همش ضرر و ضرره ... فکرکنید این بنده خدا از بچگی اینجوری تغذیه شده بی تقصیره اگه اینهمه رادیکال آزاد تو بدنش هست. بازم فکر میکنم شانس آورده که این چند سال از روش من تغذیه میکنه  وگرنه دور از جون ممکن بود مشکلات دیگه ای براش پیش بیاد.

آنا جون خواهش میکنم عزیزم‌. تو همیشه لطف بی دریغ به ماها داشتی ان شااله دختر گلت همیشه سالن و شاداب ...

راز جون

شما تعریف مرکز ناباروری قم رو ازجایی شنیده بودین؟

می خوام بدونم از مرکز رویان یا ابن سینا تهران خیلی بهتره؟یا دستگاههایی دارند که تو تهران نیست؟

می شه راهنماییم کنید

تجربیات درمانی همسر یانیک:

مثلا مرغ اصلا نمیخورد روزانه ۱ لیوان آب انار روزانه هر وعده صبح و ظهر و شب بادام انجیر 

گوشت کم چرب گوسفندی گوشت گوساله ممنوع رب گوجه و مواد سوپر مارکتی ممنوع فقط نون سنگک و فس فود ممنوع حبوبات خیلی کم روزانه زنجفیل 

دارچین گفت خیلی کم 

مواد قندی و شیرینی خیلی کم

برنج فقط ایرانی

قهوه و نوشابه ..... ممنوع 

و بیرونم که میرفت ماسک میزد 

آنتی اکسیدانم استفاده میکرد مثل پروفرتیل فرتیل اید 

وای فای ممنوع

چبز دیگه ایی یادم اومد میام دوباره می نویسم

در واقع زندگی سالم

ماست کم چرب و شیر کم چرب پنیر کم چرب روغن مایع یا اگه زیتون باشه بهتره 

حتی یادمه گفته بود شلغم هم خوب نیست زیاد بخوره ولی لبو خوبه زعفران هم گفت خوبه 

زردچوبه گفت خوبه میتونی استفاده کنی

هروز هم دم کرده آویشن میخورد

ماهی و میگو هم زیاد مصرف میکردیم

حتی جیگر هم گفته بود که استفاده نکنه

دی اف آی فک کنم قبلا حدود ۴۰ بود بعد به زیر ۱۵ رسید من این سری  ع ر ف ان نرفتم ولی قبلش زنگ بزن بپرس که چه روزایی هست نوبت بگیر بعد برو چون هر روز نیست

الان گرفتم دو روز پیش صد و بیست بود الان دویست و چهل ودو شد.خیلی خوشحالم ولی یکم نگرانم.به لطف دعاها ...

عزیزم نگرانی نداره عالی داره پیش میره.......

برو لذتتو ببر.......

حسابی عیالوار شدی و ایشالله دیگه شدین ۴ نفره......

گئت کئف ائله جیران!!!!!

سلام دوستان گل منم 10روز از انتقالم میگذره از 5 انتقال لکه بینی داشتم تا دیشب گاهی ابکی گاهی سفت بنظ ...

عزیزم ممکنه برا لانه گزینی بوده......

ایشالله مامان شدی عزیزم......

فعلا فقط به چیزای خوب فکر کن........

بچه ها من از 8 تا قلب یخیام سه تاش برام مونده.حالا از دوستای گلم میخوام که راهنمایی ام کنن از دکتر ب ...

بگو خانوم دکتر از من خواستین حیف و میلشون نکنم که این افتخار به نام خودتون ثبت بشه؟

عزیزم حتما همه تستهای تکمیلیو انجام بده.......

الان برات میذارم تو پست بعدی.......

البته فقط نسخه ۳ و ۴ رو بدین چون فریزه!!!!

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی: 

Protein c 

Protein s 

Anti thrombin III 

APCR 

Homocystein 

Beta 2 Glycoprotein (IgG) 

Beta 2 Glycoprotein (IgM) 

Igm

IgA

CD4

CD8 

CD4/CD8 

CD16 

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

HLA-DR

HLA DQ alpha

نسخه پنجم:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

نسخه چهارم سی دی های دوتایی CD16+CD56 و CD5+CD19 رو من از نیلو پرسیدم داشتن!!!!

من دوتاییا بعلاوه تکیاشون رو بعدا ابن سینا مجدد انجام دادم!!!!

سی دی ۶۹ رو نداشت و من آزمایشگاه آرژانتین دادم!!!!

دو مورد آخرنسخه ۴ که مربوط به آلوایمیون هستن من چون انجام ندادم نمیدونم نیلو داره یا نه حالا احتیاطا میری نداشت بعدا انجام میدین!!!!

فعلا اینا به ذهنم رسیدن!!!!

در ضمن به نظرم یه سری آزهای هورمونیم بهتره قبل شروع سیکل داده بشه، مثل تیروئید و پرولاکتین و ....

هورمونیا باید تو یه نسخه جدا نوشته بشن، چون باید روز ۲-۳ پری بدی!!!!

البته اگه اخیرا انجام دادین نیازی نیست انجام بدی!!!!

ظاهرا دو آیتم نسخه چهارم که مربوط به آلوایمیونه هزینش خیلی زیاده....

اون طور که رز سفید عزیز گفتن فقط آیتم آخر تو نیلو با بیمه تامین حدود ۴۰۰ هزار تومنه!!!!

اگه خواستین میتونین این دو آیتم رو فعلا کنار بذارین!!!!

آز شکست دی ان ای اسپرم هم بهتره مراکز ناباروری انجام بشه!!!!

این خلاصه اطلاعات و جمع بندیام در مورد آزهای تکمیلی!!!!!

در ضمن چیزایی که یادمه در مورد شرایط دادن آز:

۱- شب قبل انعقادیا گوشت نخورین

۲- از آسپرین و داروهای انعقادی یکی دو هفته بگذره

دوستان ظاهرا انجام igg و igm برا تایید سرم لازمه!!!!

اخیرا یکی از دوستان برا تایید سرم رفته بود بهش گفتن این آیتما لازمه!!!!

دوستای گلم چند تا نکته در مورد نوشتن نسخه ها و نوع دکتر با توجه به تجربه دوستان:

۱- ظاهرا کاریوتایپ رو متخصص باید بنویسه و دکتر عمومی بنویسه آزاد حساب میشه اما نمیدونم متخصص اورولوژی باشه هم میشه یا نه، اما متخصص زنان بنویسه ۱۰۰% با بیمه حساب میشه!!!!

۲-بعضی دوستان میگفتن اگه دکتر عمومی آزارو بنویسه گرونتر حساب میکنن تا اینکه متخصص بنویسه بازم از آزمایشگاهی که میرین قبلش تماس بگیرین بپرسین!!!!

تجربه جدید یکی از دوستان در مورد دو آیتم آخر نسخه ۴:

آذر ۹۵:

اون دو مورد آخر نسخه چهارم نیاز به تایید تامین اجتماعی داشت و نسخه جدا میخواد برای اون، که اونا رو انجام ندادم.

راستی خواستم آزاد انجام بدم که منشی آزمایشگاه زنگ زد پرسید آزادش میشد سه میلیون و ششصد و با دفترچه و تاییدش میشد یک و نیم میلیون!!!!!

سلام آنای عزیزم خوبین؟ آیا در دوران مصرف گنال اف و داروهای تحریک تخمدان میتوان موهامو دکلره کنم؟

عزیزم از من بپرسی که چند ماه قبل شروع سیکلتم نکنی بهتره خصوصا دکلره......

عزیزم اما موقع تحریک تخمدان دیگه اینکارو نکن.....

لااقل اگه دیگه حتما انجام میدی بذار بعد پانکچر و قبل انتقال ولی کلا توصیه میکنم نکنی......