2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048347 بازدید | 684651 پست
مرسی رز جون. شمام پیش ایشونید؟

نه عزیزم ولی دوستم پیش ایشون میره میدونم...من یکبار مطب یک بار هم ابن سینا باهاش ویزیت شدم...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
من تو آمپولم اشتباه شد.صبح ساعت ۷ پرگرویس زدم.محرک .الان باید سوپرفکت میزدم اشتباه دوباره محرک زدم.ح ...

عزیزم ببخش برا جواب سوالت دیر شد....

ایشالله حلش کردی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تخمک هام آزاد نشن

عزیزم سوپرفکت که باعث آزادسازی نمیشه الکی چراخودتو نگران کردی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها هیچ کدوم درباره دکتر رضا نصر نمیدونید کارش چطور باشه ؟

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 
سلام خواهرای گلم من امروز روز 6 انتقالمه از دیروز ی توهم تهوع اومده سراغم خودمم خندم گرفته میدونم تو ...

عزیزم احتمالا مال داروهاست......

ایشالله کلا بارداری راحت و بی دردسر و تهوع خواهی داشت.....

بچه ها من حالم خیلی گرفته ست...نمیدونم چرا پر شدم از حس منفی....دیشب فکر میکردم اگه نشد چی!!!!حالم گ ...

عزیزم فکرای بد نکن البته حال و روزت طبیعیه اما تسلیمش نشو......

اینا گذران......

منم بار آخر این حس و حالارو داشتم......

اما بهت قول میدم بار آخرت خواهد بود و همیشه از این بار آخر به خوبی یاد خواهی کرد......

😂😂😂😂😂😂

والا بخدا این چیه اخه...کلی چپ و راستش کردم فقط هیدر اولش رو خوندم....منم که در زمینه دارو و ازمایش کنجکاو... :))

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
آنا جون چرا هرموقع من ازت سوال دارم نیستی😭 من موندم الان برای سونوی nt طبق چه چیزی هفته ام رو ح ...

عزیزم ببخش واقعا بعضا انقدر درگیر این وروجکم فرصت غذا خوردنم ندارم.......

هی پشت سر هم داره دندون در میاره و همش بیقراری میکنه......

دیروز خدا میدونه از صبح نتونسته بردم چیزی بخورم شب تازه فرصت کردم یه لقمه بذارم دهنم......

عزیزم سن رو معمولا اینجوری حساب میکنن:

سن جنین موقع انتقال+دو هفته+مدت زمان از روز انتقال تا الان!!!!!