2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست

براشون همین زیارتنامه رو خوندم...توکل بخدا....

ببخشید بچه ها من هی استرس میگیرم میام سراغ شما....قربون دوستای مهربونم بشم..

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
آزیتا جون می فهمم چی میگی....خیلی بده وسط این همه گرفتاری و اذیت دکتر هم حرف نزنه و حس کنی بی توجهه. ...

واقعا درست میگی ما حقمونه ک از پروسه درمانمون باخبر باشیم و دکتر ب حرفای ما گوش کنه و برامون توضیح بده ک چی شده و چی قراره بشه...بالاخره ما هم داریم پول میدیم و هم داریم وقت میزاریم و از همه مهمتر این موضوع بزرگترین دغدغه زندگی ماست پس حق داریم ک توجه بیشتری از دکترمون ببینیم ...معمولا دکترایی ک خیلی سرشون شلوغه ب همین شکل هستن مثل دکتر عارفی و امثالهم....ولی از حق نگذریم دکتر طرازی حرف نداره و واقعا ب حرفات گوش میکنه و راهنمایی کامل میکنه با اینکه سر ایشون هم خیلی شلوغه دیشب من ک تا ساعت 12 شب اونجا بودم هنوز بعد از من سه نفر دیگه مونده بودن با این حال خیلی دکتر فهمیده و دقیق و مهربانی هستن من ک خیلی حس خوبی با ایشون دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راسی ب جای پردنیزولون ی قرص دیگه داد بهم گفت این از پرد قویتره و در همون خانواده س....از داروخانه گر ...

عزيرم لطف ميكني اسم قرص رو بهم بگي

من الان مطب دكتر هستم و ميخوام بهشون پيشنهاد بدم😬😬

بچه ها من که آزمایش هورمونی دادم و دکتر گفت بعد از خوردن اسرادیول این ماه،قبل از پریود بهمن برم واسه ...

عزیزم یعنی تو از ماه قبل استرادیول داشتی؟

احتمالا فعلا میخواد ببینه بدنت به استرادیول جواب داده یا نه.......

تازه پریود شدی که بری تصمیم میگیره که نوع سیکلت چی باشه......

با اطلاعاتی که دادی نمیشه در مورد سیکلت نظری داد.....

حالا اگه این دفعه رفتی یهویی داروهای تحریک تخمدان داد سیکل کوتاه داری اونم از نوع بدون ال دی.....

اگه رفتی ال دی داد حالا یا سیکلت کوتاهه یا بلند.....

بر اساس سونوی بعدیت معلوم میشه چی به چیه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسي عزيزم لطف ميكني😍❤️

من نتونستم بخونم خودت ک دست خط دکترا رو میدونی😊از روش خواستم عکس بگیرم ک خودت ببینی متاسفانه گوشیم یک درصد شار    ژداره عکس نمیگیره زدم ب شار  ژ...حتما  شار  ژشد  برات عکس میگیرم

واقعا درست میگی ما حقمونه ک از پروسه درمانمون باخبر باشیم و دکتر ب حرفای ما گوش کنه و برامون توضیح ب ...

بله بهار جان پیش طرازی ویزیت شدم...هم کلینیک هم مطب....خوب وقت میذاره و پیشنهادی هم بدی عاقلانه باشه قبول میکنه....من که بهشون خیلی اعتماد دارم....

کاش یه کم به این مسئله انسانی نگاه کنن...نه فقط با حالت پزشک و بیمار....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
اگه اشتباه نکنم اگه تخمکات خوب باشن وپانکچربشی وهایپرنشی مشکلی پیش نیادبرای انتقال وهمون موقع انتقال ...

عزیزم نه سیکل کوتاه و بلند به این نیست........

ببین بلند و کوتاه بودن مال مدت زمان مهار سیستم باروریه........

ببین یه سیکل کوتاه داریم یه بلند اما خود سیکل کوتاه چند نوعه......

با ال دی بدون ال دی.....

آگونیستو آنتاگونیست.......

حالا یکی یکی به زبون ساده توضیح میدم:

۱. سیکل بلند که با ال دی هست ولی علاوه بر ال دی یه مهار کننده هم داریم مثلا از ۲۰ سیکل یا هر روز دیگه ای برا هر فرد خاص خودش مثلا روز ۱۷،۱۸،۱۹ و ..... سیکل مهار کننده زاریم.......

یا مثلا سینافکت شروع میشهیا تک دز دیفیرلین یا دکا و با سایر مشابهات دیگه.......

خلاصه همراه ال دی یکی از این مهارکننده ها رو هم داریم.......

بعد که ال دی تموم شد منتظر پری میشیم و از سیکل بعد داروهای تحریک تخمدان شروع میشن و یه روز برا پانکچر بر اساس سونوها و پاسخ بدن تعیین میشه......

این سیکل بلنده حالا میریم سراغ سیکل کوتاه!!!!!!

۲. سیکل کوتاه مهار از ماه قبل نداریم اما ال دی میتونه باشه پس اینان چند دسته میشن:

۲.۱. سیکل کوتاه با ال دی نوع آگونیست: این سیکل هم ال دی داره هم سینافکت ولی سینافکت همراه با ال دی نیست یعنی ماه قبل فقط ال دی داری بعد پریود میشی و سینافکت و زاروهای تحریک تخمدان شروع میشن.....

۲.۲. سیکل کوتاه با ال دی از نوع آنتاگونیست: این سیکل هم ال دی داری ولی سینافکت نداری و بعد تمون شدن ال دی و اومدن پری اول داروهای تحریک تخمدان شروع میشن بعد یه کم که تخمدانا خودی نشون داد ستروتاید و مشابهات دیگش به عنوان مهار کننده شروع میشن.....

اینم یه نوع دیگه سیکل کوتاه با ال دی.....

۲.۳. سیکل کوتاه بدون ال دی از نوع اگونیست:مثل سیکل ۲.۱ هست فقط بدون ال دی

۲.۴. سیکل کوتاه بدون ال دی از نوع آنتاگونیست: مثل سیکل ۲.۲ هست فقط بدون ال دی.

پس میبینیم کوتاه بلند بودن به زمان کل ربط نداره به زمان مهار ربط داره!!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها میدونید چند روز قبل انتقال جنین را از فریز خارج میکنن؟

فکرمیکنم همون روز انتی فریز میشه...چون من دیروز تماس گرفتم گفتن 12 ظهر از فریز درمیاریم میذاریم برای بلاست شدن...من فکر میکردم زودتر درمیارن 

من نتونستم بخونم خودت ک دست خط دکترا رو میدونی😊از روش خواستم عکس بگیرم ک خودت ببینی متاسفانه گوشیم ...

دکتر طرازی کدوم بیمارستان میکرو میکنه؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم