2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048353 بازدید | 684651 پست
اگه خدا بخواد و همه چی خوب پیش بره و جواب ایمنی انعقادیام خوب باشه آره منم ماه دیگه میکرو هستم.  ...

الهی ک همه چیز برات خوب پیش بره و باهم سیکلمون شروع بشه😙ولی من ک اول آزمایش ایمنی دادم تقریبا 6 ماه طول کشید البته من ی کم مشکل ایمنی انعقادی داشتم

نه چرا بد باشه..نی نی هات شیطونن از الان اذیت رو شروع کردن.... منظورم اینه که بگی بهش شاید دارویی ی ...

از امروز البته قرص پردنیزولون هم شروع کردم اون سرگیجه میداد بهم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه چرا بد باشه..نی نی هات شیطونن از الان اذیت رو شروع کردن.... منظورم اینه که بگی بهش شاید دارویی ی ...

چقدر امیدواری خواهر.من خودم که اصلا هیچ حسی ندارم همش میگم باز اخرش غصست 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

الان با جنین شناسی تماس گرفتم گفتن از 5تا جنینت دو تاشون رشدش بد نیست....بچه ها دعا کنید جنینام خوب رشد کنن...نگرانم:((

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
الان با جنین شناسی تماس گرفتم گفتن از 5تا جنینت دو تاشون رشدش بد نیست....بچه ها دعا کنید جنینام خوب ...

انشالله ک رشد میکنن نگران نباش...خانومی بود با ی جنین دوقلو باردار شده بود...پس امیدوار باش

الهی ک همه چیز برات خوب پیش بره و باهم سیکلمون شروع بشه😙ولی من ک اول آزمایش ایمنی دادم تقریبا 6 ماه ...

فدات. خداکنه. میترسم آنچه خوبان همه دارند من یکجا داشته باشم. الان فقط مشکل ایمنی انعقادی رو کم دارم! کلکسیونم کامل میشه

تحمل 6 ماه رو دیگه ندارم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
الان با جنین شناسی تماس گرفتم گفتن از 5تا جنینت دو تاشون رشدش بد نیست....بچه ها دعا کنید جنینام خوب ...

انشالله که رشدشون عالی بشه 

انشاءالله نتیجه خیلی بهتر از انتظارت میشه عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
کاش دکتر ماهی کوچولو اشتباه کرده باشه. ای کاش حداقل یه نی نی سرجای درستش باشه و ماهی کوچولو مامان شه ...

کاش

وا پس چرا به من گفتن نیست!!!!!! از دکتره پرسیدم اشکال نداره ایرانی گرفتم ؛ اصلا انگار نه انگار با ا ...

عزیزم نگران نباش من شنیدم میگن ایرانی بهتره واسه هر کی یه جور جواب میده ولی من به دکتر داروخانه گفتم چرا خارجی بهم ندادی گفت ایرانی بهتره خارجی رو نمیدونیم چی هست 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
دوستای گلم این حس سرگیجه و ضعف طبیعیه به نظرتون؟بعدم من لک لانه گزینی هم ندیدم یعنی هیچییییییییی باز ...

عزیزم میخوای بی بی بزن شاید نشون بده 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه ها این زیارتنامه حضرت رقیه ست خواهرم گفته هر روز بخونم...شما هم بخونید از راه دور بهش متوسل شید با دستای کوچولوش گره کارمون رو باز کنه...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

براشون انرژی مثبت بفرست 

موقع انتقالم هفت تا حمد بخون عزیزم 

خیره ان شالله

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...