2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست
اره عزیزم...فردا انتقالمه...برام دعا کن مامان شم

به سلامتی. اگه لایق باشم چشم حتما دعا میکنم. رز جون قبل انتقال واسه نی نی هات حتما آیه الکرسی بخون. منم براتون میخونم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آزيتا جون متاسفانه اين روال كارشون هست و شلوغ يا خلوت باشه خيلي فرق نميكنه و اصلا تعداد و سايز نميگن ...

نه عزیزم اصلا نگفت روز دوم سوم برم برای سونو. قبلش دارو داد. من اچ دی میخوردم فقط بهم گفت اچ دی رو قطع کن دوباره شروع کن و 14 روز بعد بیا.
که 14 روز بعد رفتم فکر کردم سونو میخواد بکنه. که خبری نبود. فقط گفت تا فلان روز اچ دی بخور بعد قطع کن و از روز سوم این آمپولها رو شروع کن

من هرکیو میبینم میاد میگه چندتا چه سایزی داشته. نمیدونم چرا من هردکتری میرم نمیگه.
این که قشنگ بغلم وایساده بود پرسیدم از اتاق بیرون رفت. انگار که نباید بگه.

خدایا شکررررررر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها دیشب که همسر جان پروژسترون رو زد بعدش تقریبا یک سومش اومد بیرون...چرا اینجوری میشه؟ممکنه بخاط ...

فکر نکنم اشکالی داشته باشه. همیشه که اینطور نمیشه عزیزم. فکر کن حرص چه چیزایی رو میخوریما. فکر نکنم به جز خودامون، کس دیگه ای این شرایط رو درک کنه

یسنا استرادیول خارجی از کجا گرفتی؟من پیدا نکردم گفتن نیست،ایرانی خریدم ولی خب شکر خدا تاثیرش بد نبود ...

رز عزیز من استرادیول خارجی هفته قبل خریدم از داروخانه دکتر شاهرودی

پایین مطب دکتر عارفی

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
فکر نکنم اشکالی داشته باشه. همیشه که اینطور نمیشه عزیزم. فکر کن حرص چه چیزایی رو میخوریما. فکر نکنم ...

اولش انقدر اعصابم خرد شد...همسرم بدتر از من...میگفت بیا یک سوم دوباره بهت تزریق کنم...خخخخ

دیگه زنگ زدم گفت اشکالی نداره لبم خندون شد:))

واقعا هیچ کس درک نمیکنه جز کسی که کشیده باشه این روزا رو....

بابت ایت الکرسی هم یک دنیا ممنون...من به دعای دیگران خیلی ذوق میکنم چون میگن دعا با زبونی که باهاش گناه نکردی براورده میشه...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم فکر نکنم این طرز صحبت کردن درست باشه. همه که هر لحظه آنلاین نیستن. ولی وقتی شما اینجوری میگی، ...

خدا را شکر اینجا هیشکی از اون یکی برتری نداره که بخواد فخر بفروشه و به اند ازه ی کافی دلا شکسته هست که شما بخواین  بیشتر با حرفاتون دل بشکنید .

من یه غلطی کردمو یه شوخی کردم این همه تحقیر کردن نداشت.

از آنا جونم معذرت میخوام که اصلا اومدم تو گروهتون .

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
رز عزیز من استرادیول خارجی هفته قبل خریدم از داروخانه دکتر شاهرودی پایین مطب دکتر عارفی

وا پس چرا به من گفتن نیست!!!!!!

از دکتره پرسیدم اشکال نداره ایرانی گرفتم ؛ اصلا انگار نه انگار با اونم...محلم نذاشت...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام ازیتا جون  نگران نباش شش تا فولی داری ان شاله همه چی خوب پیش می ره من خودم دکترم دکتر عا ...

راستش افسون جون منم تعریف دکتر عارفی رو زیاد شنیدم . درسته همه میگن تشخیصش خوبه. ولی من خودم زمانی که اومدم پیشش همه ی تشخیصها رو داده بودم و عملا برای من کاری نکرد. خودم مشکل همسرمو کشف کرده بودم و با یه پرونده کامل رفتم پیشش. از اون ور پیش یه دکتر ایمنولوژیست رفته بودم و همه آزمایشهای لازم رو داده بودم و با یه نامه از شرح حالم و اینکه برای میکرو باید چه داروهایی بگیرم اومدم پیشش.
روزی هم که میخواست امپولها رو شروع کنه اومد سینافکت بده که بهش گفتم جواب نداده بهم که سیکل کوتاه شروع کرد. می خوام بگم عملا برای من نه تشخیصی داده نه کار مثبتی کرده. تنها چیزی که می خوام اینه که دو دقیقه وقت بذاره هربار. که اونم نمیذاره.
نمیدونم واقعا. فقط شنیدم دستش خوبه. امیدوارم برای منم همینطور باشه.
افسون جون امیدوارم الان که هیسترو کردی ، انتقالت مثبت بشه و به زودی خبر مامان شدنت رو بدی.

خدایا شکررررررر
خدا را شکر اینجا هیشکی از اون یکی برتری نداره که بخواد فخر بفروشه و به اند ازه ی کافی دلا شکسته هست ...

اشتباه برداشت کردی، متن رو یه بار دیگه بخون. تحقیر نکردم، خواهش کردم مراقب حرف زدنمون باشیم. منظورتون رو هم از فخر متوجه نشدم عزیزم

خدا را شکر اینجا هیشکی از اون یکی برتری نداره که بخواد فخر بفروشه و به اند ازه ی کافی دلا شکسته هست ...

خوشبخت جان ناراحت نشو...چرا اشتباه ,خوب کردی اومدی تو گروه همه مثل همیم و با هم دوستیم...لی لا جان هم فقط تذکر دادن ,اصلا ربطی به فخر فرشی نداره....ولی خب این کلمات در شان یک خانم متشخص مثل شما نیست...حس خوبی نمیده...

اولش انقدر اعصابم خرد شد...همسرم بدتر از من...میگفت بیا یک سوم دوباره بهت تزریق کنم...خخخخ دیگه زنگ ...

فدااات عزیزم. انشاءالله اینبار به نتیجه دلخواه میرسی و دل خودت وهمسرت شاد میشه و لبتون پر خنده.

دوستای گلم این حس سرگیجه و ضعف طبیعیه به نظرتون؟بعدم من لک لانه گزینی هم ندیدم یعنی هیچییییییییی باز؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
راستش افسون جون منم تعریف دکتر عارفی رو زیاد شنیدم . درسته همه میگن تشخیصش خوبه. ولی من خودم زمانی ک ...

آزیتا جون می فهمم چی میگی....خیلی بده وسط این همه گرفتاری و اذیت دکتر هم حرف نزنه و حس کنی بی توجهه...منم دلم میخواد کاملا از پروسه درمانم مطلع باشم...ولی خب کم هست همچین دکتری....