2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048392 بازدید | 684651 پست
۲تومن بیشتر نمیشه. همین الان زنگ بزن بهمن حسابداری قیمت رو بهت میگه

دوبار ز زدم حسابداری اونجا این قیمت بهم دادن

خود رزاقی میگفت تا2 تومن شاید بشه 

ی سری بهم میگفتن اگ سینا بری ارزونتره 

قبلا ظاهرا5سنبه ها دکتر سینا کار میکرد 

منم ز زدم سینا گفتن اصلا اینجا کار نمیکنه 

سینا هزینه اش 1700تا 2200

ولی بهمن 2625😔

فرزندم،  نور چشمم،  عاشقتم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی کم و متمایل به تی بود قرار بود که لاپرا و هیسترو و مترو بشم دکتر تو اتاق عمل بهم گفت که لاپرا نمی کنم رحمت رو اصلاح می کنم بیا آی وی اف کن چون لوله های رحمت خیلی بلند میشن و شاید خیلی طول بکشه که طبیعی بارداربشی منم قبول کردم

سلام دوستان منم شنبه با درد. و. خونریزی رفتم دکتر و. سونو دادم و. متاسفانه ساک جنین رشد. نکرده بود. ...

ماه ی کوچولو اگر هنوز خونریزیت ادامه داره ودرد فقط،یک طرفت است  و بعضی وقتا شونه هات درد میکنه نشانه خارج از رحمی  اگر اینطور نیست پس خیال راحت من سه بار خارج از رحمی باردارشدم درد فقط یک طرفم بود.  حسش میکردم  ک جنین کجا لوله ام. بعضی وقتا دردش میزد به شونه هام 

خونریزی قطع وصل میشد دایم نبود

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 

بچه ها دکتر رضا نصر کسی پیشش رفته کارش چطور ؟

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 

آزیتا جون دکتر عارفی خوبه که من یکسال و نیم اصفهان پیش یه خانم دکتری میرفتم اون موقع تازه شروع کرده بودم اقدام بعد دو سه ماه به من سه دوره لتروزول داد و دو دوره کلومفین باورت میشه یک بار منو سونوگرافی نکرد که ببینه اصلا این قرص ها تاثیری رو فولیکولای من دارن یا نه فقط آخرین بار که پیشش رفتم خودم ازش خواهش کردم انجام بده  منو یه عکس رنگی نفرستاد که شاید اصلا این آدم رحمش مشکل داشته باشه.فقط برا همسرم آز اسپرم نوشت جلسه اول.این کار مثبتش بود.

سلام دوستان . من امروز روز نهم سیکل میکروم بود. اولین سونوم بود. دکتر گفت تخمدان راستت جواب نداده . ...

تا به سایز مطلوب نرسن که پانکچرت نمیکنن خواهری نگران نباش والا من اینهمه دکتر رفتم همشون یکی از یکی بدتر .میمیرن اگه جواب بدن فقط همین دکترم که رشت میرم با اینکه واقعا مطبش شلوغه ولی برا من که خیلی وقت میذاره پیش اومده 40دقیقه باهاش صحبت کرده تا قانعم کنه برا درمان

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
چند روز دیگه ازمایش داری ؟ جنینت چند روزه بوده . معمولا ۱۴ روز بعد انتقال بی بی چک نشون میده

اووووووه 14روز خیلی دیره.برا خیلیا روز 9 انتقالم نشون داده ولی من که میترسم بیبی بذارم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من بلدنیستم اونا ام که بلدن فعلا گشادن    

عزیزم فکر نکنم این طرز صحبت کردن درست باشه. همه که هر لحظه آنلاین نیستن. ولی وقتی شما اینجوری میگی، دوستی هم که بلده دلسرد میشه از جواب دادن. اینجا یه پیج عمومیه. لطفا عفت کلام داشته باش

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام دوستان عزیز

ممنون میشم راهنمایی ام کنید که این آمپول ها برای چیه؟؟؟النوا وستروتاید

النوا رو گفته روز دوم قاعدگی بزنم 

سیتروتاید هشتم به بعد که سونو میشم 

خدایا شکرت به خاطر معجزه قشنگت ،خودت محافظ اش باش 💚 به امید روزی که هیچ زنی حسرت مادر شدن به دلش نباشه🙏🌹
منم لوله راستم هیدرو خفیف هست و یک بار اتتقال منفی داشتم امروز قراره برم پیش دکتر ببینم باید چیکار ک ...

سلام بهار جان. خوبی؟ یه چندروز مریض بودم بعدم که پری بیچاره ام کرد. خواننده خاموش بودم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

کسی بوده که آمپول النوا زیر جلدی استفاده کرده باشه و اینکه سیتروتاید از روز چندم زده؟؟؟؟

خدایا شکرت به خاطر معجزه قشنگت ،خودت محافظ اش باش 💚 به امید روزی که هیچ زنی حسرت مادر شدن به دلش نباشه🙏🌹
کسی بوده که آمپول النوا زیر جلدی استفاده کرده باشه و اینکه سیتروتاید از روز چندم زده؟؟؟؟

من دو سال پیش ستروتاید داشتم فکر میکنم روز 6یا 8 زدم.مگه نگفتن زمان تزریقش رو؟ 

النوا تا حالا نشنیدم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام بهار جان. خوبی؟ یه چندروز مریض بودم بعدم که پری بیچاره ام کرد. خواننده خاموش بودم.

لی لا جانم خدا سلامتی بده....جات خالی بود واقعا

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!