2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
سلام دوستان . من امروز روز نهم سیکل میکروم بود. اولین سونوم بود. دکتر گفت تخمدان راستت جواب نداده . ...

عزیزم واقعا منم موندم این دکترا چرا اینجوری هستن فک کنم تو مطب خصوصی هم جواب نمیدن منم تو ابن سینا با دکتر عارفی یه بار ویزیت شدم اصلا خوشم نیومد. خیلی از دکتر های اونجا رو راضی نبودم و با رفتارشون ادیت شدم . خودت رو بسپار به خدا ایشاله که پانکچرت خوب پیش بره . تا به اون سایز و تعدادی که میخانه نرسه پانکچرت نمیکنن

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات عزیزم. امیدوارم که بشه مساله اینجاست که تو پرونده هم نمینویسه. از اتاق رفت بیرون سر مریض بعدی م ...

عزیزم بسپر به خدا و اصلا نگران نباش

منم ۶ تا فولیکول داشتم، که سایزشون هم به زور رفت بالا

از این شیش تا ۵ تاش تخمک شد

و از پنج تا تخمک ۳ تا جنین

ولی با همین ۳ تا باردار شدم

همه چیییز دست خداست، و قطعا هر تصمیمی که برامون میگیره به نفعمونه

راستی من از یه نفر شنیدم که خرمای زاهدی برای رشد فولیکول خیلی خوبه، من از چند روز مونده به پانکچرم خیلی خوردم

منظورم اینه که سیکلتون اول با ال دی و هار کننده شروع میشه ؟ یا مهار کننده ها رو بعد از شروع امپولا د ...

نه ال دی یاهیچ مهارکننده ای بهم نداد راستی آمپول اف اس اچ رو چ جوربایدتزریق کنم گفته زیرجلدی،بایدتوبازوم باشه یاناف؟زمان خاصی داره یعنی صبح باشه یابعدازظهر؟

سلام دوستان . من امروز روز نهم سیکل میکروم بود. اولین سونوم بود. دکتر گفت تخمدان راستت جواب نداده . ...

سلام ازیتا جون 

نگران نباش شش تا فولی داری ان شاله همه چی خوب پیش می ره

من خودم دکترم دکتر عارفیه و میدونم واقعا سرشون خیلی خیلی شلوغه 

منم مثل شما اوایل خیلی نااراحت میشدم ولی وقتی دیدم تشخیصشون درسته 

و اعتمادم جلب شد 

خیالم راحت شد

برای پانکچرم دو سه باری قبلش سونو می کنه تا به نتیجه دلخواه برسه اون وسطا معمولا دوز دارو رو تغییر می دن نگران نباش فقط اینو می خوام بگم 

ذهنتو به این سمتا نیار که حواسش نیست و این مسائل ، کلا کم  حرفه دکتر

ان شاله سیکلت عالی پیش می ره عزیزم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

سلام صبح همگی بخیر

بچه ها من دیروز بیمارستان بهمن هیستروسکوپی شدم توسط دکتر عارفی

هزینشم با بیمه تکمیلی شد 400 هزار تومن، 

امیدوارم قدم مثبتی باشه برام چون انتقال جنین پیش رو دارم تا یه ماه دیگه

هیسترو و خراش با هم بود 

اتفاق جالب اینکه من اونجا ماری جون رو دیدم 

مامان دو قلو هااااااا   

حال خودش و گل پسرا هم خوب بود

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام دوستان منم شنبه با درد. و. خونریزی رفتم دکتر و. سونو دادم و. متاسفانه ساک جنین رشد. نکرده بود. ...

عزیزم.....

خیلی ناراحت شدم برات....خیلی سخته امید ادم یهو اینجوری ناامید بشه....چقدر اذیت شدی....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
ممنون ازت لاله سرخ و بقیه دوستان انا جون نطرت را نگفتین راجع به ازمایشم؟الان ز زدم گفت دوباره تکرار ...

تبریک میگم افسون عزیز...مبارکت باشه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام صبح همگی بخیر بچه ها من دیروز بیمارستان بهمن هیستروسکوپی شدم توسط دکتر عارفی هزینشم با بیمه ت ...

سلام

من 5شنبه هیسترو دارم با رزاقی تو بهمن ب من گفتن2600

خیلیه

دفترچه هم تامین اجتماعیه

اول ک 3شتبه بود ز زدن ک بیمار زیاده ی سری انداختن واسه 5شنبه

امیدوارم همهمون جواب بگیریم 

فرزندم،  نور چشمم،  عاشقتم. 
من 5شنبه هیترو دارم با رزاقی تو بهمن ب من گفتن2600 خیلیه دفترچه هم تامین اجتماعیه

من بلدنیستم اونا ام که بلدن فعلا گشادن  

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
من 5شنبه هیترو دارم با رزاقی تو بهمن ب من گفتن2600 خیلیه دفترچه هم تامین اجتماعیه

۲تومن بیشتر نمیشه. همین الان زنگ بزن بهمن حسابداری قیمت رو بهت میگه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
۲تومن بیشتر نمیشه. همین الان زنگ بزن بهمن حسابداری قیمت رو بهت میگه

ااااااااااااااااا تو نیستی.

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان