2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست
عزیزمممم خیلی ناراحت شدم، از خدا میخوام که بهترین اتفاقات برات رقم بخوره و خودش دلتو پر از شادی کنه ...

فدات شم عزیزم ممنونم از دعای قشنگت

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهی جان دو حالت داره یا واقعا خارج رحمی هست یا دو تا جنین گرفتن اولش ممکنه یکیش داره سقط میشه یک ...

ممنون عزیزم فردا میرم دکتر ببینم چی شده

میدونی چیه وقتی شنبه زفتم و. بهم گفت سقط شده تا امروز. همش گرمی خوردم از زعفرون و سیاهدونه و زرشک تا رازیانه و. ...به خاطر اینکه زودتر دفع بشه که راحت شم نکنه اشتباه کرده باشن 

یا خدا خودت. کمکم کن

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
رز مگه بیهوشیت داخل سرم نبود؟ چه جوری بی هوشت کردن؟

دقیق یادم نیست چون دو سال پیش بود ولی فکر میکنم تو سرم بود

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

سلام دوستان .
من امروز روز نهم سیکل میکروم بود. اولین سونوم بود. دکتر گفت تخمدان راستت جواب نداده . تخمدان چپ هم 5-6 تا فولیکول داری
دوباره شوکه شدم انتظار نتیجه بهتری داشتم. فقط به دکتر گفتم سمت چپم که آندومتریوزم! یه کم پروب رو چرخوند گفت مطمئنی؟ گفتم آره گفت فعلا که سمت چپت جواب داده.
بعد پرسیدم سایزشون چقدره. از اتاق رفت بیرون!
من واقعا موندم این دکتر عارفی که انقدر تعریفشو شنیدم چرا اینطوریه
هر موردی که من از دکتر قبلیم شاکیم بودم این بدتره. باز اون اقلا جواب سوال آدمو میداد!
از اتاق رفت به ماما گفت داروهاشو ادامه بده 5شنبه صبح دوباره بیاد.
ماما هم همون مریونال و ستروتاید رو برای این دو روز نوشت. بهش گفتم سایز فولیکولهام؟ گفت 5شنبه از خود دکتر بپرس من که نبودم تو اتاق
بهش گفتم به نظرتون پانکچرم برای کی می افته؟ گفت احتمالا سایزشون خوب نبوده که گفته دارو ادامه بدی. پس حتما شنبه میفته!

این کل دیالوگهای امروز من بود. فکر کنید سیکلم که کلا بدون سونو شروع شد. اینم اولین سونوم بود. هیچ اطلاعاتی هم که بهم ندادن. آخه این چه وضعشه.
واسه یه سیکل که به نظر اونا هیچی نیست ما کلی از وقت و هزینه و جونمون مایه میذاریم.
اگه سایزش خوب نبوده پس شنبه هم زوده که برای پانکچر.

خدایا شکررررررر

سلام دوستان . 

من امروز روز نهم سیکل میکروم بود. اولین سونوم بود. دکتر گفت تخمدان راستت جواب نداده . تخمدان چپ هم 5-6 تا فولیکول داری

دوباره شوکه شدم انتظار نتیجه بهتری داشتم. به دکتر گفتم سمت چپم که آندومتریوزم! یه کم پروب رو چرخوند گفت مطمئنی؟ گفتم آره گفت فعلا که سمت چپت جواب داده.

بعد پرسیدم سایزشون چقدره. از اتاق رفت بیرون!

من واقعا موندم این دکتر عارفی که انقدر تعریفشو شنیدم چرا اینطوریه

هر موردی که من از دکتر قبلیم شاکیم بودم این بدتره. باز اون اقلا جواب سوال آدمو میداد!

از اتاق رفت به ماما گفت داروهاشو ادامه بده 5شنبه صبح دوباره بیاد.

ماما هم همون مریونال و ستروتاید رو برای این دو روز نوشت. بهش گفتم سایز فولیکولهام؟ گفت 5شنبه از خود دکتر بپرس من که نبودم تو اتاق

بهش گفتم به نظرتون پانکچرم برای کی می افته؟ گفت احتمالا سایزشون خوب نبوده که گفته دارو ادامه بدی. پس حتما شنبه میفته!

این کل دیالوگهای امروز من بود. فکر کنید سیکلم که کلا بدون سونو شروع شد. اینم اولین سونوم بود. هیچ اطلاعاتی هم که بهم ندادن. آخه این چه وضعشه.

واسه یه سیکل که به نظر اونا هیچی نیست ما کلی از وقت و هزینه و جونمون مایه میذاریم. 

اگه سایزش خوب نبوده پس شنبه هم زوده که برای پانکچر:(

خدایا شکررررررر
عزیزم دیگه قشنگ درکت میکنم فکر کنم دومین انتقال از همه بد تر باشه البته نمیدونم شاید اونایی که تج ...

همین طوره لاله جان،هربار سختتره.... از الان وحشت روز از

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
منم که امروز ده انتقالم بود از پنج انتقال لکه دارم شدید نمیدونم امیدی هست نیست   از چندم کاشت ب ...

چند روز دیگه ازمایش داری ؟ جنینت چند روزه بوده . معمولا ۱۴ روز بعد انتقال بی بی چک نشون میده

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام دوستان منم شنبه با درد. و. خونریزی رفتم دکتر و. سونو دادم و. متاسفانه ساک جنین رشد. نکرده بود. ...

سلام به همه دوستان عزيز ، ماهي كوچولوي عزيزم خيلي برات ناراحت شدم خانمي ، ان شا الله اين روزهاي سخت برات زود بگذره و خدا معجزه اش رو شامل حالت كنه عزيزم .

سلام دوستان . من امروز روز نهم سیکل میکروم بود. اولین سونوم بود. دکتر گفت تخمدان راستت جواب نداده . ...

سلام آزيتا جون ، بيخود اين قدر حرص نخور ، ان شا الله كه همه چيز برات خوب پيش بره ، باز اينطوري مراكز كه خيلي بهتره ، توي رويان هم سريع سونو انجام ميشد و نميشد سوال بپرسيم ولي وقتي دكتر داشت براي ماما توضيح ميداد يك چيزهايي متوجه ميشديم و همينطور دكتر كامل همه چيز رو به ماما ميگفت كه توي پرونده بنويسه و بعد راحت ميشد همه سوالات رو از ماما پرسيد .

ولي باز هم به دلت بد راه نده خانمي ، ان شا الله كه جنينهاي خوبي داري و اين بار مامان ميشي عزيزم .

سلام آزيتا جون ، بيخود اين قدر حرص نخور ، ان شا الله كه همه چيز برات خوب پيش بره ، باز اينطوري مراكز ...

فدات عزیزم. امیدوارم که بشه
مساله اینجاست که تو پرونده هم نمینویسه. از اتاق رفت بیرون سر مریض بعدی
مطبش اینجوریه که دوتا دوتا میفرستن تو. که وقت تلف نشه.
پرونده رو هربار که میریم خودمون می بریم تو. نگاه میکنم. هیچ چیز خاصی نمی نویسه.

خدایا شکررررررر
فدات عزیزم. امیدوارم که بشه مساله اینجاست که تو پرونده هم نمینویسه. از اتاق رفت بیرون سر مریض بعدی م ...

عزيزم ديگه اصلا بهش فكر نكن ، به خودت انرژي مثبت بده ان شا الله منتظريم مامان آزيتا زودي بياد اينجا خبر بده .

ممنون عزیزم فردا میرم دکتر ببینم چی شده میدونی چیه وقتی شنبه زفتم و. بهم گفت سقط شده تا امروز. همش ...

هر چیزی خدا بخواد همونه عزیزم
حتی اگه اشتباه کرده باشن وقتی خدا بخواد میمونه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان . من امروز روز نهم سیکل میکروم بود. اولین سونوم بود. دکتر گفت تخمدان راستت جواب نداده . ...

سلام آزی جونم
دکتر عارفی متاسفانه رو وقت گذاشتن خیلی کم کاری میکنه
شایدم هم علتش واقعا شلوغی مطبش باشه

فعلا مهم اینه که 6 تا فولی داری
6 تا خوبه دیگه
توکل به خدا
5 شنبه اول همون اول ِ اول بگو خانوم دکتر دو روز قبل سایز فولی ها رو نگفتین
الان سایزشون چند هست؟
در مورد پانکچر هم تا وقتی سایز فولی ها بالای 18 19 نرسه پانکچر نمیکنن
نگران نشو
اون قدر صبر میکنن تا فولی ها بزرگ شن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
فدات عزیزم. امیدوارم که بشه مساله اینجاست که تو پرونده هم نمینویسه. از اتاق رفت بیرون سر مریض بعدی م ...

آزيتا جون متاسفانه اين روال كارشون هست و شلوغ يا خلوت باشه خيلي فرق نميكنه و اصلا تعداد و سايز نميگن حالا بازم شانس اوردي همينو گفته

يه سوال دارم روز اول تا سوم مطب نرفتين يا اينكه رفتي و سونو نكرد

و اينكه داروهاا رو از كي براتون نوشت روز اول تا سوم يا قبلش؟؟