2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048354 بازدید | 684651 پست
سلام دوستان منم شنبه با درد. و. خونریزی رفتم دکتر و. سونو دادم و. متاسفانه ساک جنین رشد. نکرده بود. ...

عزیزمممم خیلی ناراحت شدم، از خدا میخوام که بهترین اتفاقات برات رقم بخوره و خودش دلتو پر از شادی کنه  

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ای وی اف شدم دوقلو پسرباردارم لکه بینی هم نداشتم مقدار بتا هم مهم نیست چند تا هم بالا بره کافیه اینقد استرس به خودتون ندید که تاثیر منفی داره

تمام ارزویم این است کودکی داشته باشم که مرا مادرصداکند
منم ای وی اف شدم دوقلو پسرباردارم لکه بینی هم نداشتم مقدار بتا هم مهم نیست چند تا هم بالا بره کافیه ...

الهی عزیزم.ما رو وقتی نی نی هات تکون میخوره دعا کن

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
عزیزم خدا روشکر که فولیکولات اینقدر. خوبن  برای انتقال هم توکل به خدا کن بگو. برات هرچی صلاحت ...

سه خطی چی هست.ضخامت که گفت خوبه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
منم ای وی اف شدم دوقلو پسرباردارم لکه بینی هم نداشتم مقدار بتا هم مهم نیست چند تا هم بالا بره کافیه ...

عزیزم شما مشکلتون چی بوده؟

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.

خدا رو شکر، خدا حفظشون کنه برات و ان شاءالله به سلامتی به دنیا بیاریشون..

حتما حتما برای ما هم دعا کن لطفا

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

سلام عزیزم شما همون ناهید که توی تاپیک جامع ای یو ای بود هستید،،،امیدوارم حاملگی خوبی داشته باشید عزیزم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
من هنوز لک میبینم اونم کم و بیشترقهوه ای دیروزم بشدت درد داشت رحمم سه روز شد لکه بینیم نمیدونین تا ک ...

ممکنه تا یه هفته فقط لک باشه
یه مسکن قوی داشته باش تو خونه
ترجیحا شیاف دیکلوفناک 100

چون اولین پریثود بعد از منفی شدن متاسفانه خیلی درد داره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دکتر بهم گفته بود. دوبار به فاصله ۴۸ساعت آزمایش بتا بدم مجدد  یکشنبه دادم ۳۸۶۱ بود امروز دادم ...

ماهی جان دو حالت داره
یا واقعا خارج رحمی هست
یا دو تا جنین گرفتن اولش
ممکنه یکیش داره سقط میشه یکیش داره رشد میکنه

به هر حال خیلی مراقب باش
علامت خارج رحمی اینه که یه طرف سمت تخمدان ها درد داره
اصولا هم بیمار به خونریزی نمیوفته

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام بچه ها.خوبید .من امروز رفتم سونو.روز ۱۴ من ۹تا فولیکول داشتم از ۱۴ تا ۲۰دکتر گفت خیلی خوبه .اند ...

خدا رو شکر
اون چند تا هم تا 5 شنبه بزرگ تر میشن عزیزم
نگران انتقال نباش
ان شاء ا... همه چیز عالیه و و انتقالت انجام میشه
اما اگر هم صلاح نبود ناراحت نشو
یه ماه استراحت کنی بعدا با خیال راحت انتقال  بدی بهتره

سه خطی چی هست.ضخامت که گفت خوبه

تو سونو وقتی اندومتر به صورت دو لایه باشه یا به عبارتی 3 تا خط دیده بشه ، بهترین حالت برای اندومتر محسوب میشه

منم که امروز ده انتقالم بود از پنج انتقال لکه دارم شدید نمیدونم امیدی هست نیست   از چندم کاشت ب ...

عزیز لک مشکل نداره
نگران نباشین
بهتره تا روز آز صبر کنین چون بودن کسانی که حتی روز قبل از آز بی بی گذاشتن و منفی بوده ولی فرداش ازشون مثبت بوده
پس الکی به خودتون استرس ندین