2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست

دکتر بهم گفته بود. دوبار به فاصله ۴۸ساعت آزمایش بتا بدم مجدد 

یکشنبه دادم ۳۸۶۱ بود

امروز دادم ۴۰۴۰شده

بخدا اعصابم خورد. شده زنگ زدم مرکز گفت فردا صبح زود. بیا باید مجدد. بررسی بشی احتمال خارج رحمی داری که بتا رفته بالا

بچه ها این یعنی چی چرا رفته بالا دوبار هم سونو. کامل بررسی رحم و. تخمدان دادم گفتن خارج رحمی نیست که پس چیه این 

حالا تا فردا از این استرس  چیکار کنم چرا این بلاها سرم میاد 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر بهم گفته بود. دوبار به فاصله ۴۸ساعت آزمایش بتا بدم مجدد  یکشنبه دادم ۳۸۶۱ بود امروز دادم ...

ان شاءالله عزیزم جنین تو رحمت هست فردا  سونو بری صدای قلبش هم بشنوی  

ماهی جان بخدا خیلی تو فکرت بود خدا نکنه خارج از رحم باشه خدا نکنه 

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 

سلام بچه ها.خوبید .من امروز رفتم سونو.روز ۱۴ من ۹تا فولیکول داشتم از ۱۴ تا ۲۰دکتر گفت خیلی خوبه .اندازه اندومتر هم ۷بود.گفت خوبه ولی اوضاع رحمت خیلی خوب نیست واسه انتقال.نمیدونم چرا این حرف رو زد.ولی گفت جواب قطعی رو ۵شنبه که پانکچر کردم میگم.دعا کنید که همین ماه انتقال بدم.من ۵ شنبه ساعت ۷صبح عمله.تو را خدا دعام کنید.یه چی بگید تو را خدا.بعد از عمل چیکار کنم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
سلام بچه ها.خوبید .من امروز رفتم سونو.روز ۱۴ من ۹تا فولیکول داشتم از ۱۴ تا ۲۰دکتر گفت خیلی خوبه .اند ...

عزیزم خدا روشکر که فولیکولات اینقدر. خوبن 

برای انتقال هم توکل به خدا کن بگو. برات هرچی صلاحت هست قرار بده عزیزم حالا استرس نداشته باش انشالله تا پنج شنبه وضعیت رحمت هم بهتر میشه احتمال از نظر سه خطی و ضخامت آندومتر بوده 

عزیزم برای بعد. پانکچرت یه سوپ. شب قبل آماده کن که اومدی. بخوری و. غذاهای پروتئین دار هم بخور و. سعی کن تغذیه ت طوری باشه که یبوست نگیری  عزیزم زیاد. دولا راست هم نشو. تا یکی دوروز حواست به خودت. باشه و روی شکم هم نخواب عزیزم که به تخمدانات فشار نیاد 

به امید خدا. بهترین نتیجه رو. میگیری

ماهی کوچولو عزیزم خیلی واست ناراحت شدم ایشالا به خیر بگذره

انشالله به دعای شما خیلی استرس گرفتم حالم بده یعنی بیشتر ترسیدم هم خودم هم شوهرم خیلی ترسیدیم نمیدونیم چی میشه 

خانمای که مثبت شدید همه لک لانه گزینی داشتید 

من لک نداشتم و. کلا علائم هم نداشتم فقط گاهی کمر درد میگرفتم همین اصلا دنبال علایم نباش چون. هرکسی متفاونه

انشالله به دعای شما خیلی استرس گرفتم حالم بده یعنی بیشتر ترسیدم هم خودم هم شوهرم خیلی ترسیدیم نمیدون ...

عزیز دلم نترس.خدا بزرگه و مهربون الهی به بزرگی خودش کمکت کنه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان