2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048418 بازدید | 684655 پست
سلام عزیزم این طور که متوجه شدم درمورد داروهای گیاهی میدونی یه سوال داشتم پرولاکتینم بالاس دکتر سنت ...

عزیزم رازیانه به شدت پرولاکتین رو میبره بالا !!
نه نخور گلم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

سلام دوستان منم شنبه با درد. و. خونریزی رفتم دکتر و. سونو دادم و. متاسفانه ساک جنین رشد. نکرده بود. و داروهامو. قطع کردن 

حالا هم چنان یه روز آرومم یه روز درد و خونریزی دارم باید. صبر کنم خودش دفع بشه 

لی لا جون ممنون که به فکرم بودی. ببخش زودتر نیومدم بگم حالم اصلا مساعد نیست خیلی دلم شکسته این دومین شکست بارداری من هست که با سقط هست نمیدونم حکمت خدا درچیست نمیدونم باید. چیکار کنم 

وقتی درد میکشیدم شوهرم مرتب خودش رو. سرزنش میکرد. که چرا گذاشته بیفتیم تو این راه همش میگفت دیگه نمیزارم این کارارو کنی خیلی درد. کشیدم خیلی اذیت شدم خدا برای هیچ کسی نخواد

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه چیزی ته دلم مونده.من چون لوله های رحمم پیچ در پیچ بود و فضای رحمم کوچیک و یه خورده تی شکل ...

عزیزم جنین رو داخل رحم میذارن تو لوله ها که نمیذارن.......

نگران این قضیه نباش......

ممکنه جای خوب انتقال نده اما دیگه داخل رحم انتقال داده.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان منم شنبه با درد. و. خونریزی رفتم دکتر و. سونو دادم و. متاسفانه ساک جنین رشد. نکرده بود. ...

خیلی متاسفم عزیز دلم
حتما خیلی سخته
درد جسمی و روحی توام با هم باشن خیلی سخته
خدا خودش بهتون کمک کنه عزیزم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم دیگه بیشتر راه رو رفتی توکل کن به خدا الان نباید استرس اینکه انتخابت درست بوده یا نه داشته باش ...

مرسي عزيزم 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
عزیزم تو به هیچ وجه هایپر نمیشی مگه اینکه واقعا دیگه اتفاق نادری بخواد بیفته........ عزیزم پس اصلا ...

خیلی ممنونم عزیزم از راهنماییت،،

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

ماهی کوچولو جان خیلی ناراحت شدم،،،،امیدوارم مکه زود زود مامان شی،،،  

خانم ها بیهوشی پانکچر چند دقیقه است؟؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
نه عزیزم دکترم بهم گفت اگه میکرو منفی بشه باید دوتا لولهاتو بردارم

منم لوله راستم هیدرو خفیف هست و یک بار اتتقال منفی داشتم امروز قراره برم پیش دکتر ببینم باید چیکار کرد برای دفعه بعد ک جنینام حیف نشن  من خودم احتمال میدم ب خاطر هیدرو منفی شدم حالا باز باید ببینم دکتر چی میگه...ولی فکر نمیکنم اگه بحث هیدرو باشه لوله رو کامل بردارن میبندن 

عزیزم وقتی میگی خودت موردی نداری باید نستدل باشه...... به منم گفته بودن مشکلی ندارم و فقط بحث اسپرم ...

۵سال فقط به خودم شک داشتم وهمش بررسی کردم هرجا رفتم گفتن سالمی هیچ مشکلی برام نگفتن حتی عفونت عکس رنگی و انواع ازمایشات و سونو هم دادم خداروشکر سالم سالمم همسرم تیرویید داره و اسپرمهاش جنین نداره و ضعیفه

خیلی متاسفم عزیز دلم حتما خیلی سخته درد جسمی و روحی توام با هم باشن خیلی سخته خدا خودش بهتون کمک ...

امیدوارم خدا خودش. کمکم کنه ممنونم عزیزم

ماهی کوچولو جان خیلی ناراحت شدم،،،،امیدوارم مکه زود زود مامان شی،،،   خانم ها بیهوشی پانکچر چن ...

قربونت برم عزیزم

بیهوشی پانکچر کلا بیست دقیقه تا نیم ساعت بیشتر نیست