2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست
به سلامتی عزیزم...... عزیزم پس تا میتونی آب و پروتئین زیاد بخور..... بعلاوه سفیده تخم مرغ..... ای ...

مرسي اناي مهربون واقعا از همه ممنون كلي ارامش گرفتم 🤗

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
وای منم رشته ام شیمی بود! یادش بخیر! 

خوشبختم عزیزم
من که خیلی پشیمونم از خوندن این رشته
اگه سنم اجازه میداد دوباره کنکور میدادم
الان بهترین کار درس خوندن تو رشته هاییه که بازار کار دارن مثل فیزیوتراپی ، بیهوشی، پرتو درمانی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من وقتی با بی حسی از کمر سزارین شدم، اون لحظه که از کمرم بی حسم کردن، احساس خفگی بهم دست داد طوریکه ...

سر درد که جزو عوارضش هست
البته اگه کسی سرش رو تکون نده و حرف نزنه این سر درد رو نمیگیره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آتی جون دکتر واسه 14 دی تاریخ آزمایش زده که میشه 17 روز انتقال.دیشب با همسرم برا کاری بیرون رفتم کلی ...

عزیزم حتما تکرارش کن چون بودن دوستانی که دیرتر آزشون + شده.......

تو که این همه صبر کردی دو سه روز بیشتر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من تعریف سیاه دونه رو خیلی تو این سایت شنیدم. امروز رفتم خریدم که خودم و همسرم باعسل بخوریم. چون هر ...

در مورد مصرفش فقط یه توصیه دارم
اونم اینه که حتما مطمئن بشین که طبعتون خشک نیست
سیاه دونه برای کسانی که طبعشون خشکه خیلی ضرر داره

مینو جون چطوری خوبی؟ شما دقیقا هفته چندی؟ فکر کنم یک یا دوهفته از من جلوتر بودی؟ برای من پردنیزولون ...

سلام عزيزم من به حساب خودم هفته١٨حالا پس فردا سونو دارم ببهم ميكه دقيق منم فقط شياف ميزارم انكسو پارين رو بخاطر خونريزي قطعش كردم دكترهم كفت نميخادانتي فسفوليبدت منفيه نياز نيس تا هفته ١٢كافيه حالا ديكه نميدونم توكل به خدا قطعش كردم خدود يكماهه

ممنون لاله جان اگه روزهفت پری ک روزسونومه ب دکتربگم ک گونال برام تجویزکنه دیرنیست برای تزریق واثرگذا ...

عزیزم اصلا نمیشه گفت و پیش بینی کرد که کدوم دارو برای شما و کلا هر بیماری چطور نتیجه میده
تنها کار مهم اینه که حتما هر دارویی دکتر تجویز میکنه برند معتبر بخری مخصوصا ایرانی نباشه

رز عزیز اگر من روز پنجم ازسه تا پله بالا برم،اشکالی نداره ؟ از دیشبم یکم زیر شکمم وتخمدانهام درد میک ...

نه عزیزم از دوستان ۳-۴ طبقه بالا پایین رفتن و شکر خدا مامان شدن.......

۳ پله که چیزی نیست عزیزم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوشبختم عزیزم من که خیلی پشیمونم از خوندن این رشته اگه سنم اجازه میداد دوباره کنکور میدادم الان ب ...

دقیقا منم همینطور فکر میکنم. آخه جالب اینجاست خیلی از رشته های بیمارستانی مثل هوشبری، رادیولوژی و بهداشت و... رو که اونموقع ما رشته حساب نمیکردیم، الان من مبینم چقدر کار براشون ریخته باحقوقای خوب و استخدام مطمئن. اما اونموقع عاشق رشته ام بودما! بخصوص شیمی تجزیه! ارشد هم رتبه ام زیر 100 بودا! اما 100 حیف که الان خانه دارم!! شوهرم میگه برو داروسازی بخون! پول پارو میکننا! اما بقول شما از ما دیگه گذشته!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
اینایی ک گفتی چیه من تاحالانشنیدم خانمی

منظورم اینه که سیکلتون اول با ال دی و هار کننده شروع میشه ؟ یا مهار کننده ها رو بعد از شروع امپولا دارین؟

رز عزیز اگر من روز پنجم ازسه تا پله بالا برم،اشکالی نداره ؟ از دیشبم یکم زیر شکمم وتخمدانهام درد میک ...

عزیزم این دردا مال داروهاست.......

نگران نباش.......

دردی که غیر عادی و غیر قابل تحمل باشه قابل بررسیه......

ولی من از دکترم پرسیدم گفت ربطی نداره، چون هنوز ابی تو بدنت ازاد نشده که تو کاری بکنی...بعد پانکچر ک ...

در واقع این پروتئین ها کارشون اینه که مانع از جمع شدن اب تو شکم بشن دیگه
درسته تا قبل از پانکچر اب داخل شکم جمع نمیشه
اما وقتی از قبلش سفیده رو شروع کرده باشیم ، دیگه خیالمون جمع هست که کلا آب شیفت نمیکنه دارد فضای سوم

دکتر من از همون دومین سونو گفت روزی 4 تا سفیده تخم مرغ رو شروع کن
و من متاسفانه نخوردم :((

من اولین بار بود بیهوشی میگرفتم برای همین نمیدونستم ممکنه حساسیت داشته باشم... قبل بی هوشی مشکلی ند ...

رز مگه بیهوشیت داخل سرم نبود؟
چه جوری بی هوشت کردن؟