2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048350 بازدید | 684651 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم های گل،من ماه بعد میکرو دارم،،،الان روز چهارم پریودمه،توی دو تا ای یو ای که انجام دادم آند ...

عزیزم تو به هیچ وجه هایپر نمیشی مگه اینکه واقعا دیگه اتفاق نادری بخواد بیفته........

عزیزم پس اصلا به هایپری فکر نکن و الکی انرژیتو به خاطر اتفاقی که غیرممکنه هدر نده.......

سفیده تخم مرغ بد نیست در حد یکی دو تا من از دو ماه قبل خوردم که بدنم تقویت بشه......

اما تعداد بالا برای تخفیف علایم هایپری توصیه میشه ولی یکی دو تا رو اگه میتونی بخور خوبه واست......

رژیم غذاییتم از کسی تقلید نکن و بر اساس طبعت بخور......

ضمنا آب زیاد بخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی مجموع دوتا سی دی؟

عزیزم نه مجموع اعداد سی دی ۱۶ و ۵۶.......

ببین بذار با مثال بگم......

ببین مثلا فکر کن یه سری نقره دارن یه سریا طلا.......

یه سریام هر دو رو دارن....

اینجا کسایی که هر دو رو دارن ملاکه نه مجموع کسایی که طلا یا نقره دارن...........

اینجا ملاک درصد سلولهای دارنده هر دو سی دی مارکرا منظوره.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم،پس  چه کاری باید کرد برای جلوگیری از هایپر شدن؟؟

عزیزم شما خواهشا هیچ کاری نکن چون ممکنه هر کاری که میکنی مانع بلوغ تخمکات بشه.......

تو فقط قبول کن که هایپر نمیشی.......

سلام دوستای عزیزم.دیروز روز 13 انتقال جنینم بود شب ساعت 7 رفتم آزمایش دادم.جوابشو الان همسرم گرفته.م ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم.......

ایشالله خیلی زود این حالت جاشو به یه شادی وصف ناپذیری میده.......

سلام منم امروز سونوشدم تخمكام زياد بودو امكان هايپريم خيلي زياد ٦ تاشم خيلي بزرگو خوب بودن از ١٦ تا ...

به سلامتی عزیزم......

عزیزم پس تا میتونی آب و پروتئین زیاد بخور.....

بعلاوه سفیده تخم مرغ.....

اینطوری عوارض قابل کنترل میشن......

عزیزم مهم کیفیته ایشالله که تخمکایی که ازت میگیرن با کیفیت باشن.......

بهترین کار همینه سپردن امور دست خدا 👍🏻 تو این گروه خیلیها تجربه های خوبی در این زمینه دارن بمون و ...

مرسي عزيزم 😍

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
فردا انتقال دارم.دو هفته بعد از اونو چجوری بگذرونم.نگرانم واقعا

خودتو حسابی مشغول کن.....

با کتاب، فیلم، ذکرهر چی که سرگرمت کنه و گذر زمان رو نفهمی.......

ایشالله به زودی جشن مامان شدنتو بگیریم.......

عزیزم اصلا نگران نباش، در تایید و ادامه حرفای yasealmase  جان میگم، من اون بخش رو آشنایی دارم، ...

مرسي عسلم واقعا ممنون كلي از استرسم كم شد 😍ايشالا خدا به همه ي منتظرا حاجتشونو بده

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
عزیزم والا استراحت من نسبی بود ولی در کل روزهای اول یه کم بیشتر بود اما از یکی دو روز اول به بعد غذا ...

آنا جون منم ترشح سفید و تیکه های سفید تو ادرارم هست ؟بنظظرت از چیه؟سوزش و خارش هم ندارم،جنینهام پنج روزه بودن امروزم روز چهارم انتقالمه