2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست
بچه ها من حالم خیلی گرفته ست...نمیدونم چرا پر شدم از حس منفی....دیشب فکر میکردم اگه نشد چی!!!!حالم گ ...

امیدت به خدا باشه 

کم کاری نکردی که نگرانش باشی 

همچنان مثبت فکر کن انشااله میشه 

برا آرامش خودت ونتیجه مثبت نذر صلوات وآیه الکرسی بگیر 

رز جان انتقال ندادید شما؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات بشم گلم واقعا ممنون كلي استرس داشتم ولي ديگه سپردم به خدا  ايشالا كه همهي منتظرا نتيجه مثب ...

بهترین کار همینه سپردن امور دست خدا 👍🏻

تو این گروه خیلیها تجربه های خوبی در این زمینه دارن بمون واستفاده کن بهترین مزیتش اینکه یه مدیر واستارتر عالی با کلی اطلاعات خوب داره که رایگان در اختیار میزاره وخودشون تجربیات زیادی در این زمینه دارن 

وهمه همدیگه رو خوب درک میکنیم واین خیلی خوبه 

انشااله هر چه سریعتر نی نی که تو سرنوشتته خدا بزاره بغلت 

بچه ها من حالم خیلی گرفته ست...نمیدونم چرا پر شدم از حس منفی....دیشب فکر میکردم اگه نشد چی!!!!حالم گ ...

ذهنتو از افکار منفی دور کن و استرس نداشته باش و فقط بگو من دارم مامان میشم از الان برو پیج های سیسمونی بببین بهت روحیه میده ب هیچ عنوان تو نی نی سایت یا هر کجای دیگه موضوعات منفی در مورد انتقال و میکرو نخون آیت الکرسی بخون و صلوات بفرست دعای توسل بخون ....من خودم تو یک هفته آخر بعد انتقال استرس گرفته بودم و تپش قلب پیدا کرده بودم اونم الکی با کوچکترین چیزی بغض میکردم الان ب خودم میگم واقعا بهار چرا اونجوری شده بودی چراااااا؟.....فقط آرامش داشته باش و توکل ب خدا...بزودی قراره مامان بشی گلم

امیدت به خدا باشه  کم کاری نکردی که نگرانش باشی  همچنان مثبت فکر کن انشااله میشه  ...

درست میگی...کم کاری نکردم....ولی خب فکرشم ازار دهنده ست...

پنجشنبه انتقال دارم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
ذهنتو از افکار منفی دور کن و استرس نداشته باش و فقط بگو من دارم مامان میشم از الان برو پیج های سیسمو ...

مرسی بهار جانم....توکل بخدا انشالله هیچ کس روخدا ناامید نکنه...دست منم بگیره...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
درست میگی...کم کاری نکردم....ولی خب فکرشم ازار دهنده ست... پنجشنبه انتقال دارم

الان که باید خوشحال باشی 😊 خودتو آماده پذیرایی از کوچولوها بکن گلم😍 امیدتم به خدا باشه ماهم برات دعا میکنیم 🙏🌹😘

باسلامتی گلم انشااله با یه بتای عالی بهمون خبر خوش بدی عزیزم  کسی پیشت هست؟ استراحت مطلقی یا ن ...

اره مادرشوهرم پیشمه خدا خیرش بده .انشالله .سه روز گفته بود استراحت مطلق بعدش نسبی من اکثرا خوابیدم ولی البته گاهی هم قدم میزنم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آتی جون شما کدوم مرکز میرفتی؟دکتر خودت انتقال داد یا جنین شناس؟

ابن سینا عزیزم دکتراش هر ویزیت عوض میشک . ولی دکتر زنان وقت انتقال کار هارو انجام داد بعدش جنین شناس اومد انتقال داد واسه همه اینطور بود 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام انا جان ميخاستم ببينم شما ازكي متوجه حركات جنين شدين

مینو جون چطوری خوبی؟

شما دقیقا هفته چندی؟ فکر کنم یک یا دوهفته از من جلوتر بودی؟ برای من پردنیزولون رو داره قطع می کنه. شیاف شبی یکی . سلکسان روزی یکی ولی دیگه خسته ام کرده تمام دلم کبوده و درد دارم. ماهی هم سه تا پرولوتون می زنم

انشااا که مثبتی عزیزم، دکترتون کی بوده شما؟من از دیشب خیلی ببخشید وقتی ادرار میکنم چیزای سفید میبینم ...

ببین عزیزم خواهر گلم منم واقعا همینجور بود تو ادرارم چیزای سفید بود من صلا کم پیش میاد عفونت داشته باشم . ولی فک کنم به خاطر سونوهای قبل انتقال چون سریع دسشویی نمیرفتم و پند ساعت دونجور میموندم یه کم عفونت گرفتم وقت انتقال درد داشتم دکتر گفت انگار یه کم عفونت داری دردت واسه اونه بعدش گفت پماد بزنم من چون هیچوقت ازون پماد ها استفاده نکرده بودم دیگه نگرفتم تا چند روز ادرارم اونجور بود الان بهتر شدم ولی شما اگه به همراهش خارش داری بزنگ دکترت و پماد استفاده کن. منم وقتی چیزای سفید تو ادرارم بو د ترسیدم ولی فهمیدم مال عفونته 

سلام خواهرای گلم من امروز روز 6 انتقالمه از دیروز ی توهم تهوع اومده سراغم خودمم خندم گرفته میدونم تو ...

به سلامتی ایشالا که توهم نیست . ن دیگه زود نیست جنینت چند روزه بوده ؟

درست میگی...کم کاری نکردم....ولی خب فکرشم ازار دهنده ست... پنجشنبه انتقال دارم

عزیزم چرا ناراحتی به این فک کن که داری میری نی نی هات رو میاری خونه ایشالا حتما مثبت میشی . واقعا واسه ماها سخته که بخایم فکرمون راحت باشه یا استرس نداشته باشیم . خدا خودش بهت کمک کنه 

عزیزم چرا ناراحتی به این فک کن که داری میری نی نی هات رو میاری خونه ایشالا حتما مثبت میشی . واقعا وا ...

من خودم اینجا به همه دلداری دادم و گفتم حساس نشید و فلان الان خودم پر از دلشوره شدم...همش میگم چی بخورم چیکار کنم چیکار نکنم و غیره...

بخوای نخوای این راه پر از دلشوره ست.....

انشالله با خبر مثبت شدن شما دوستای گلم ما هم روحیه بگیریم