2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
بچه ها یه چیزی ته دلم مونده.من چون لوله های رحمم پیچ در پیچ بود و فضای رحمم کوچیک و یه خورده تی شکل ...

باران جان جنین رو داخل خود رحم میذارن عزیزم
نگران این مورد نباش
اما کلا بهترین جا برای گذاشتن جنین قسمت بالای رحم هست که اونم دکتر با توجه به عمق رحم و با توجه به مهارت و تجربه میدونه کاتر رو تا کجا ببره داخل

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اگر جنین رو توی رحم انتقال میدن چی میشه خارج از رحم میشه

کاتر چون نرمه ، اگه دکتر مهارت نداشته باشه ممکنه دهانه اش خم بشه به سمت یکی از لوله ها و جنین به جای اینکه داخل رحم ازاد بشه وارد لوله بشه و همون جا رشد کنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون هایپر شدم و از طرفی هم به بی هوشی حساسیت دادم نفسم قطع میشد

رز منم به ماده بی هوشی حساسیت نشون دادم
البته قبلش گفته بودم حساسیت دارم و تو سرمی که توش ماده بیهوشی ریخته بودن ، هیدروکورتیزون هم تزریق کرده بودن
اما لحظه ای که میخواستم بی هوش بشم یهو احساس خفگی کردم و افتادم به سرفه
این سرفه ها و احساس خفگی هنوزم هست
البته خیلی خفیفه ها
اما هنوزم شبا موقع خواب گاهی همون حالت بالا اومدن نفس و ایجاد سرفه رو دارم

تو کاملا خوب شدی؟

بچه ها من که آزمایش هورمونی دادم و دکتر گفت بعد از خوردن اسرادیول این ماه،قبل از پریود بهمن برم واسه ...

اگه عدد ذخیره جوری باشه که احتمال هایپری نباشه دیگه نیاز به ال دی نیست و سیکل کوتاه میشه 

تخمک هام آزاد نشن

نگران نباش عزیز
مگه دکترت نگفت فردا بری سونو؟
ازاد نمیشن فقط ممکنه زودتر از تایم مورد نظر دکتر بزرگ بشن
که اونم فردا تو سونو مشخص میشه

من پلی کیستیکم اگه amhهمون ذخیره تخمکه مال من 9/4بود

خب چون عدد ذخیره شما زیاده برای همین این دارو رو دادن
اما به نظرم باز از دکتر بخواه تا برات گونال بنویسه
اصولا گونال رو با دوز پایین تر میدن تا تعداد فولی ها زیاد نشن
البته شما هایپر میشی مطمئنا
فقط میتونی کاری کنی که عوارض هایپری دامن گیرت نشه
از روز سومی که داروهات رو شروع کردی حتما سفیده تخمک مرغ رو بخور
مایعات هم فراوون بخور
از بعد از پانکچر هم سفیده ها رو با نمک بخور حتما

آره عزیزم میدونم شمانگفتین،خواستم فقط بپرسم شماک زدی چطوربوده آخه برای معاینه عفونت رفتم دکتروقتی گف ...

اره درست گفته
چون شما واقعا نیاز به تحریک تخمک گ نداری با این عدد ذخیره
در واقع این امپول فقط کمک میکنه همه ی فولی ها رشد کنن چون شما نیاز به تولید فولیکول بیشتر نداری و از همون اول سیکل فولی هات بالای 15 تا هستن

سیکلتون قراره اگونیست باشه یا انتاگونیست؟

درضمن ممنون ازراهنماییت،رفتم داروخونه میگم مارک مرک آلمان بهم بده

گول نخوری ها همه میگن نداریم
اما بگرد تا همون برند رو پیدا کنی
اگه گفتن برند مرک نیست بگو دوستام خریدن ممنون میرم جای دیگه پیدا میکنم

من قبلاچندین باربرای آی یوآی گونال زدم آخرین بارباروزی 150واحدتاشش روز 8تا فولی داشتم

برای میکرو بیشتر از 6 روز میدن
برای همین تعدادی فولی هایی که بالغ میشن بیشترخواهد بود

یکم سوزش چرا دارم،یعنی عفونته؟زیر شکمم و تخمدانمم گهگاهی درد میکنه

عزیزم شکم و تخمدان که دردش اوایل طبیعیه ولی سوزش ادرارت ادامه داشت حتما به دکتر بگو شاید عفونت داری عزیزم میگه پماد بزنی سریع خوب میشی 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
اها در ضمن من نگفتم این امپول ضعیفه گفتم برند کارما مناسب نیست برند دارو خیلی خیلی مهمه من خودم ...

وای منم رشته ام شیمی بود! یادش بخیر! 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
رز منم به ماده بی هوشی حساسیت نشون دادم البته قبلش گفته بودم حساسیت دارم و تو سرمی که توش ماده بیهو ...

من وقتی با بی حسی از کمر سزارین شدم، اون لحظه که از کمرم بی حسم کردن، احساس خفگی بهم دست داد طوریکه گفتم الان میمیرم! یعنی حساسیت داشتم؟! بعد عمل هم سردرد داشتم. بنظرم از عوارض ماده بی حسیه. 

شما شاید طبعت سرد و تر باشه برای طبع های تر خیلی ضرر نداره اما برای اونایی که طبع خشک دارن فاجعه ا ...

من تعریف سیاه دونه رو خیلی تو این سایت شنیدم. امروز رفتم خریدم که خودم و همسرم باعسل بخوریم. چون هر دو فعلا سردی بهمون غالبه. در رابطه با مقدار مصرفش توصیه ای ندارین؟ یا اینکه باید هر روز مصرف بشه یانه؟

خب چون عدد ذخیره شما زیاده برای همین این دارو رو دادن اما به نظرم باز از دکتر بخواه تا برات گونال ب ...

ممنون لاله جان اگه روزهفت پری ک روزسونومه ب دکتربگم ک گونال برام تجویزکنه دیرنیست برای تزریق واثرگذاریش؟