2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048392 بازدید | 684651 پست
بچه ها من که آزمایش هورمونی دادم و دکتر گفت بعد از خوردن اسرادیول این ماه،قبل از پریود بهمن برم واسه ...

اگه اشتباه نکنم اگه تخمکات خوب باشن وپانکچربشی وهایپرنشی مشکلی پیش نیادبرای انتقال وهمون موقع انتقال بدن میشه کوتاه مدت واگه مشکلی باشه خدایی نکرده وجنینا فریزبشن میشه بلندمدت،البته من دقیق نمیدونم شایداشتباه میگم بچه هااگه کسی میدونه درستشوبگه

اگه اشتباه نکنم اگه تخمکات خوب باشن وپانکچربشی وهایپرنشی مشکلی پیش نیادبرای انتقال وهمون موقع انتقال ...

مرسی عزیزم ولی فکر کنم با شروع سیکل و قبل از پانکچر ربط داره،،،،یکم گیج شدم راستش،،،

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو آمپولم اشتباه شد.صبح ساعت ۷ پرگرویس زدم.محرک .الان باید سوپرفکت میزدم اشتباه دوباره محرک زدم.حالا چی میشه.تو را خدا بگید

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
من تو آمپولم اشتباه شد.صبح ساعت ۷ پرگرویس زدم.محرک .الان باید سوپرفکت میزدم اشتباه دوباره محرک زدم.ح ...

ایکاش با دکترت تماس بگیری  من شرمنده تجربه ای ندارم 

منتهی دیدم آنا جون میگن خیلی نگران نباشید

بعد همونجا نگفتن آمپول اصلی رو بزنید ؟

گفت صبح بیا مطب.اصفهان.سوپر فکت رو گفت الان بزن.دو تا را پشت سر هم بزنم ضرر نداره

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
ایکاش با دکترت تماس بگیری  من شرمنده تجربه ای ندارم  منتهی دیدم آنا جون میگن خیلی نگران ن ...

آمپول اصلی.کدوم

سلام آتی جون،من امروز روز سوممه،از ظهر ترشح دارم معذرت میخوام،یکمم زرد هست،یعنی جنینام زبونم لال دفع ...

خارش و سوزش نداری ؟ عزیزم شاید عفونته نگران نباش

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉