2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048238 بازدید | 684647 پست
مرسی لاله جان،،،به نظرتان ذخیره پایینه،میترسم اگه چند بار بخوام میکرو کنم ذخیره خیلی بیاد پایین،،،بر ...

عزیزم پایین نیست
تو رنج نرماله

فکر کنم انا جون تجربه ی خودش از چند تا میکرو این بود که عدد ذخیره اش بعد از دو تا میکرو کلا 2 دهم اومد پایین

برا ضخامت خود دکتر دارو میده اگه نیاز باشه

حق داری استرس هم داره
چیزیه که ادم اولین بار داره تجربه میکنه
اما چیز خاصی نیست نگران نباش

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم پایین نیست تو رنج نرماله فکر کنم انا جون تجربه ی خودش از چند تا میکرو این بود که عدد ذخیره ...

مرسی عزیزم،خیلی خوشحالم این تاپیک رو پیدا کردم،به جز همسرم و خواهرم کسی از مشکل ما خبر نداره،،،این جا سوالامو میپرسم و درد دل میکنم آروم میشم،،،همیشه دعا میکنم همه زن ها طعم مادر شدن رو بچشن،

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آتی جون دکتر واسه 14 دی تاریخ آزمایش زده که میشه 17 روز انتقال.دیشب با همسرم برا کاری بیرون رفتم کلی ازش خواهش کردم که بریم آزمایش بدم. آخه اگه بخواد  نشون بده روز 13 هم نشون میده

منم 5شنبه انتقالمه...چند روز اول رو بیشتر استراحت کن بعدش بدون اینکه خودتو خسته کنی و به خودت فشار ب ...

رز عزیز اگر من روز پنجم ازسه تا پله بالا برم،اشکالی نداره ؟ از دیشبم یکم زیر شکمم وتخمدانهام درد میکنه،بنظرتون علت چیه؟سیکل فریز بودم

سلام،من خیلی نگرانم آخه ازهرکی پرسیدم یا آمپول fshرونمیشناسه یامیگن خوب نیست ضعیفه،قراره ماه دیگه برم توسیکل میکرو دکترم این آمپولوداده من فقط همین یه بارمیتونم هزینه کنم برای میکرو اگه بهم داروهای ضعیف بده تاثیرنداشته باشه چیکارکنم لاله سرخ جان شماگفتین قبلا زدین این آمپولو،واقعاضعیفه آمپوله؟ 

سلام دوستان من تازه عضو نی نی سایت شدم .من و همسری رویان تحت درمانیم آبان ماه هایپر شدم۳۳تا تخمک داشتم که فقط ۳تا جنین تشکیل شد الانم منتظر پری هستم تا سیکل رو برای انتقال جنین فریزی شروع کنم 

خداجونم شکرت       
رز عزیز اگر من روز پنجم ازسه تا پله بالا برم،اشکالی نداره ؟ از دیشبم یکم زیر شکمم وتخمدانهام درد میک ...

نه عزیزم سه تا پله که چیزی نیست..اصلا نگرانش نباش....من از روز ششم میام سرکار که طبقه اوله....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام،من خیلی نگرانم آخه ازهرکی پرسیدم یا آمپول fshرونمیشناسه یامیگن خوب نیست ضعیفه،قراره ماه دیگه بر ...

عزیزم اگر امپولات ضعیف باشه وقتی سونوی دوم رو میری اگر ببینه فولیکولا تعداد یا سایزشون کمه داروهاتو بیشتر میکنه....بعدش هم جوابدهی بدنها با هم متفاوته...ممکنه یکی به یه دارو عالی جواب بده یکی نه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام دوستان من تازه عضو نی نی سایت شدم .من و همسری رویان تحت درمانیم آبان ماه هایپر شدم۳۳تا تخمک داش ...

خوش اومدی عزیزم..انشالله با همین انتقال مامان میشی

خوش اومدی عزیزم..انشالله با همین انتقال مامان میشی

ممنونم عزیزم انشالله همه منتظرا مامان بشن .برای انتقال جنین فریز به نظرتون سیکل بلند مدت یا کوتاه مدت؟

خداجونم شکرت       
ممنونم عزیزم انشالله همه منتظرا مامان بشن .برای انتقال جنین فریز به نظرتون سیکل بلند مدت یا کوتاه مد ...

بستگی داره چه نوع سیکلی براتون در نظر بگیرن...هر دوتاش میشه

کلا چند ت تخمک داشتی؟ منم ایشالا 5 شنبه پانکچر میشم.البت فردا برم ببینم در چه وضعن تخمک هام

دقيقش رو نميدونم ولي ٥-٦ تا ١١-٩ هم داشتم ايشالا كةتخمكاي خوبي داشته باشي زودتر مادر بشي عزيزم 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
سیاه دونه اندومتر رو ضعیف میکنه اتفاقا مانع از رشدش هم میشه کلا برای سقط از سیاه دونه استفاده میک ...

واقعا ؟ من و دوستام هر روز می خوریم با عسل

یعنی خوب نیست ؟

من سیکل قبلیمم خیلی خوردم و سه خطی بود اندومترم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...