2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست

سلام منم امروز سونوشدم تخمكام زياد بودو امكان هايپريم خيلي زياد ٦ تاشم خيلي بزرگو خوب بودن از ١٦ تا ٢٢ ولي باقي ريز ترهستند  و٤ شنبه تخمك كشي دارم ب نظرتون ٦ تا خوب😘

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
سلام دوستای عزیزم.دیروز روز 13 انتقال جنینم بود شب ساعت 7 رفتم آزمایش دادم.جوابشو الان همسرم گرفته.م ...

عزیز دلم.ایشالا همه چی روبراه میشه دا بزرگه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام منم امروز سونوشدم تخمكام زياد بودو امكان هايپريم خيلي زياد ٦ تاشم خيلي بزرگو خوب بودن از ١٦ تا ...

کلا چند ت تخمک داشتی؟

منم ایشالا 5 شنبه پانکچر میشم.البت فردا برم ببینم در چه وضعن تخمک هام

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
فردا انتقال دارم.دو هفته بعد از اونو چجوری بگذرونم.نگرانم واقعا

منم 5شنبه انتقالمه...چند روز اول رو بیشتر استراحت کن بعدش بدون اینکه خودتو خسته کنی و به خودت فشار بیاری و زیاد خم و راست شی زندگی عادیت رو بکن...توالت فرنگی استفاده کن....در روز چند بار قدم بزن خونرسانی بشه به رحمت....گرمی قاعده اور نخور....مثل زعفران زرشک و این چیزا

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
من دیروز تا حالا زیر دلم درد میکنه و انگار فشار داخلش ه طبیعیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام عزیزم

اره گلم طبیعیه
داروها باعث بزرگ شدن تخمدان میشن
داروی تحریک دارین دیگه نه؟
یا انتقال فریز؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خب جنین باید لانه گزینی کنه نزدیک انتقالی دیگه ؟>؟ می گن رحم گرم باشه  سعی کن گرمی هم بخور ...

سیاه دونه اندومتر رو ضعیف میکنه
اتفاقا مانع از رشدش هم میشه

کلا برای سقط از سیاه دونه استفاده میکنن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
شما بسلامتی الان بارداری عزیزم؟

نه عزیزم من متاسفانه منفی شدم

البته من هایپر شده بودم و کلا سیکل انتقالم عقب افتاده بود تا 3 ماه بعدش

سلام خانم های گل،من ماه بعد میکرو دارم،،،الان روز چهارم پریودمه،توی دو تا ای یو ای که انجام دادم آند ...

خوش اومدی عزیزم
با عدد ذخیره شما اصلا ریسک هایپری وجود نداره عزیز خیالت راحت باشه

حالا با برای اینکه خودت مطمئن بشی ( هر چند مطئنا امکان هایپری نداری) اولین سونویی که بعد از شروع داروهای تحرک تخمک گ رفتی از دکتر تعداد فولی هات رو سوال کن اگه بالای 12 یا 14 تا باشه یعنی هایپری

سلام دوستای عزیزم.دیروز روز 13 انتقال جنینم بود شب ساعت 7 رفتم آزمایش دادم.جوابشو الان همسرم گرفته.م ...

باران جان متاسفم عزیزم
خیلی زیاد
برات دعا میکنم گلم
دعا میکنم این روزای سخت خدا بیشتر از قبل هوای دلتون رو داشته باشه

مرسی لاله جان،،،به نظرتان ذخیره پایینه،میترسم اگه چند بار بخوام میکرو کنم ذخیره خیلی بیاد پایین،،،برای آندومتر چه کار کنم ضخیم تر شه،،،از الان واسه ماه بعد استرس این چیزا رو گرفتم،،،اولین باره میکرو میکنم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
فردا انتقال دارم.دو هفته بعد از اونو چجوری بگذرونم.نگرانم واقعا

به نظر من بیشتر بخواب یا مطالعه کن فیلم ببین
من که همش میگم کاش میشد ما هم میتونستیم به خواب زمستونی بریم
اون دو هفته رو میخوابیدیم خوب میشد :((

باران جان عزیزم خیلی زود نرفتی ازمایش ؟ اخه معمولا میگن ۱۷ روز بعد انتقال ازمایش 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉