2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستشویی رفتن اوایل انتقال هم ب خاطر اون دستکاری هاست هم خب بالاخره ما ها دارو زیاد با آب میخورم پس د ...

آره یه شاشو هایی هستیم که دومی نداریم 

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
آره یه شاشو هایی هستیم که دومی نداریم 

عزیزم قرص اکویین میخوری ؟ دیگه سردی نخور ایشالا با همین هایی که خوردی رفته بالا اصلا نگران نباش دل دردت بخاطر تحریک تخمدانت هست خوب میشی ‌. عزیزم پانکچر شما  و ازمایش من تو یه روز هست از خدا میخام که جنین های زیاد و با کیفیت داشته باشی منم با بتای خوب مثبت بشم امیییین . خواهری میگم بعد انتقال که سر کار نمیری دیگه ؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم قرص اکویین میخوری ؟ دیگه سردی نخور ایشالا با همین هایی که خوردی رفته بالا اصلا نگران نباش دل د ...

تا سه روز نمیرم ولی بعد مجبورم برم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
عزیزم قرص اکویین میخوری ؟ دیگه سردی نخور ایشالا با همین هایی که خوردی رفته بالا اصلا نگران نباش دل د ...

ایشالا ام که جواب تو مثبته و خوشحالمون کنی

سلام خانم های گل،من ماه بعد میکرو دارم،،،الان روز چهارم پریودمه،توی دو تا ای یو ای که انجام دادم آندومترم شش و پنج و نیم بوده،،،الان دو تا سوال دارم،،،،یکی اینکه برای جلو گیری از هایپر شدن از کی باید سفیده تخم مرغ و این چیز ها رو خورد،البته من ذخیرم یک و سه دهمه،،،،و اینکه برای بالا رفتن قطر اندومتر استرادیول کافیه،دکترم این ماه بهم داده از روز پانزده پریود،گفت قبل از پریود بیا ببینم چطور شده،ممنون میشم راهنمایی کنید

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام خانم های گل،من ماه بعد میکرو دارم،،،الان روز چهارم پریودمه،توی دو تا ای یو ای که انجام دادم آند ...

فکر نمیکنم شما هایپر بشین اگرهم خدا نکرده شدین تخم مرغ رو بعد از هایپری شروع کنید...استرادیول میدن معمولا اگه جواب نده فکر میکنم اکویین بده دکتر...انشالله ک نتیجه میگیرید و مامان میشی

فکر نمیکنم شما هایپر بشین اگرهم خدا نکرده شدین تخم مرغ رو بعد از هایپری شروع کنید...استرادیول میدن م ...

مرسی عزیزم،پس  چه کاری باید کرد برای جلوگیری از هایپر شدن؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

سلام دوستای عزیزم.دیروز روز 13 انتقال جنینم بود شب ساعت 7 رفتم آزمایش دادم.جوابشو الان همسرم گرفته.متاسفانه بتام1.5 بوده.بچه ها برام دعا کنید زودی حال دلم خوب بشه.زودی سر پا بشم.همسرم خیلی مراقبم بود ناراحتم براش.برام دعا کنید خیلی نیاز دارم