2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
خدا حفظش کنه.... میخوام سوپ با قلم و فسنجون درست کنم که هم عاشقشم هم مونده ش خوشمزه ست هم گرمه و نف ...

عزیزم اولویه با سس مایونز درست نکنیا.......

یه سس من در آوردی با ماست و روغن زیتون و......  خوله ولی مایونز اصلا!!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اولویه با سس مایونز درست نکنیا....... یه سس من در آوردی با ماست و روغن زیتون و......  خو ...

نه انا جان میدونم سس خوب نیست در حالت عادی چه برسه به بعد انتقال

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه فسنجون ۴ روز اول نخوری....بزار یک هفته بعد انتقالت بخور میدونم ک طبعت سرده ولی فسنجونم دیگه خیل ...

والا من که بعد انتقالم فقط گرمی خوردم........

چون طبعم شدیدا سرده........

باید هر کسی طبق طبعش بخوره.......

من که فقط گرمی خوردم.......

چه میوه، چه سبزیجات، چه غذا فقط و فقط گرمی خوردم.......

پس قانون گرمی و سردی بعد و قبل انتقال برا هر کسی منحصر به خودشه!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا من که بعد انتقالم فقط گرمی خوردم........ چون طبعم شدیدا سرده........ باید هر کسی طبق طبعش بخو ...

أنا جون من واقعا گيج شدم يعني شما كل بارداريت سردي نخوردي اصلا؟؟واينكه سردي و گرمي با هم بخوري فايده نداره ؟ طبع غذاي گرم با ماست از بين نميره؟

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
دورت بگردم انا....دیشب که پیام قبلت رو دیدم که نوشته بودی چه ذوقی کنم برا مامان شدنت، یه لبخند پت و ...

بوسسسسسسسسسسس......

میدونی تک تک دوستان برام عزیزن و برا مامان شدنشون لحظه شماری میکنم......

ولی وقتی از دوستان قدیمی که خیلی وقته با همیم انگاری که سالهای ساله دوستی نزدیک داشته باشی یه حس خاصی بینمونه......

وقتی میبینم شمارش معکوس برات شروع شده حس میکنم از نزدیک کنارتم و دارم در کنارت این روزا رو میگذرونم.......

میدونی بعضی از دوستان رو با اینکه ندیدم اما یه جورایی برام مثل دوستانی هستن که انگاری ده پانزده ساله با هم دوستیم......

برا همین منم باهاشون حس خاصی دارم.......

بیصبرانه منتظر ترکوندن تاپیکم واست عزیزم........

آنا جون میشه در مورد بی بی چک من نظر بدی روز دهم گذاشتم و جنین ۵ روزه

عزیزم والا جرات میخواد ازم در مورد بی بی بپرسی.........

پخ پخ پخ پخ........

این صدای چاقو برای بریدن گوشهای کسایی هست که رفتن سراغ بی بی........

دنگ دنگ دنگ........

اینم صدای ماهیتابه خورنده بر ملاج مبارکشونه........

عزیزم حالا دور از شوخی درسته من بی بی رو اصلا توصیه نمیکنم اما ایشالله نشونه مامان شدنته عزیزم........

فکر کنم ساعت ۲ جواب آز بتام معلوم میشه روز ۱۵ انتقال هستم دعا کنین برام🤰

عزیزم ایشالله مامانی........

اره داشتم آنا جون ولی باید میداد نه؟

عزیزم به هر حال نداشتی و اینکترت جز از استرس و تغییر هورمونات تاثیری نداره.......

خودتو بزن به بیخیالی ایشالله + شدی یه ویزیت با ایمونولوژ انجام بده اگه نیاز باشه بعد + شدن بهت میدن.......

خیلیا که مشکل ایمنی دارن و طبیعی باردار میشن بعد + شدن سرم میگیرن........

عزیزم والا جرات میخواد ازم در مورد بی بی بپرسی......... پخ پخ پخ پخ........ این صدای چاقو برای بری ...

لعنت به بی بی فکر کنم باردارم بشم بازم بی بی روی خوش به من نشون  نمیده و دوخط نمیشه

نمیدونم والا چیکار کنم،شما دکترتون کیه؟راستی شیر سویا تو تهران کجا گیر میاد؟یکیگرفتم با طعم طالبی؟ان ...

عزیزم به توضیحات رز در مورد سویا دقت کن منم باهاش موافقم ضمنا من تا دلت بخواد طلبی و خربزه خوردم.......

عزیزم اگه طبعت سرد باشه خیلی هم خوبه.......

من تا سه ماه اول بارداریم فقط انگور، خربزه، طالبی، سیب و موز و...... خوردم همه با طبع گرم.......

خواهشا در مورد رژیم غذایی از کسی تقلید نکنین!!!!!!!!

ببینین چی واسه تون خوبه اونو بخورین.......

سلام عزیزممم خوبی  وای من ندیدم عکس بی بی چکت رو  بفرست ببینم با ل در بیاررررررررم

عزیزم والا به نظر میاد بد نباشه سل فری انجام بده......

أنا جون و دوستاي خوبم من ميتونم غذا گرمي بخورم مثل فسنجون و قرمه سبزي؟ با خيار و ماست كه سرده؟؟؟؟من ...

عزیزم من همیشه در مورد رژیم غذایی میگم از کسی تقلید نکنین......

ببین مثلا من چون طبعم سرد بود از یه سال قبل تا سه ماه اول بارداری لب به سردی نزدم و فقط گرمی خوردم.....

فقط مرغ و ماهی جزء سردیجاتی بود که نتونستم حذف کنم که اونم با ادویه جات گرم کردم.....

عزیزم اگه اینطوری بود که برا من نباید میگرفت......

باید ببینی گرمی واست خوبه یا سردی.......

من که فقط و فقط گرمی خوردم و اصلا لب به سردی نزدم که لبنیات هم جزئشونه!!!!!!

عزیزم من همیشه در مورد رژیم غذایی میگم از کسی تقلید نکنین...... ببین مثلا من چون طبعم سرد بود از یه ...

من گرمي ميخورم ماست ميخورم باهاش ، مثلا برنج سرديه قرمه گرمي با هم بخورم اثرگرمي رو ميبره؟ ببخشيدا خيلي طولانيه سوالم

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه