2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والا چیکار کنم،شما دکترتون کیه؟راستی شیر سویا تو تهران کجا گیر میاد؟یکیگرفتم با طعم طالبی؟ان ...

من ابن سینا میرم دکتر توکلی متخصص ایمونولوژی دستورشو داده....

شیر سویا اگه هپارین و اسپرین و این جور دارو داری نخور....تیروئیدت هم مشکل داشته باشه نباید بخوری

من خودم درست کرده بودم سری پیش...ولی تو فروشگاههای بزرگ هست....گرمی قاعده اور بده نه طالبی!!!

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

أنا جون و دوستاي خوبم من ميتونم غذا گرمي بخورم مثل فسنجون و قرمه سبزي؟ با خيار و ماست كه سرده؟؟؟؟من روز ٢٥ انتقالم و بيشتر سردي خوردم تا حالا

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
راستی مگه انتقالت چهارشنبه نیست؟ همسرت آخر هفته نیست؟ ضمنا من جات باشم به هیچ کس نمیگم چون در بهتر ...

نه متاسفانه جمعه هم سرکاره...گریهههههههههههههههههه

انتقالمم 5شنبه ست.فقط 5شنبه رو مرخصی گرفته...

نه دلم نمیخواد بگم...تنها راحتترم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
خدا کنه.دکتر بهم گفت گردن گوسفند رو بگیر و بپز خیلی خوبه حالا چراشو نمیدونم .سس تویه سالاد الویه مگه ...

سس خوب نیست احتمالا دوستمون سس نمیزنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
همزمان با پانکچر استرادیول نمیدن... برای فریز استرادیول میدن

رز عزیزم من برا پانکچرم یعنی انتقال فرش هم استرا داشتم بستگی به نیاز داره.......

من کلا فریز انتقال ندادم و همیشه استرا رو داشتم اما دو تا بیشتر نبود.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ضخامت من 7 و نیم بود و تری لاین... انتقالم شد پنجشنبه.چون جنینام بلاست قراره بشن. از شنبه یعنی ...

رز جون به سلامتی ان شالله 

خبرای خوش بهمون بدی 

دو تا خوشگل مشگل تو دلت لونه کنن  

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
عزیزم نه پرد رو همینجوری قطع نمیکنن....... قطع پردنیزولون با کم کردنشه....... یعنی از یه هفته قبل ...

نه اصلا قطع نکرده،روزی یه دونه میخورم،بهش هم گفتم میگه نه،نگرانم،سرم ای وی ای جی هم زدم

سه شنبه آز دارم والا فقط دردی عین پریودی الانم یه لک کوچیک اومد😣

ان شالله خیره لک نشونه ی خوبیه 

بی بی چک نزدی عزیزم ؟؟

منم سه شنبه هیسترو دارم دوستان ... ان شاله برام مفید باشه و بعدش انتقالم مثبت بشه التماس دعای فراوان

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
رز جون به سلامتی ان شالله  خبرای خوش بهمون بدی  دو تا خوشگل مشگل تو دلت لونه کنن &n ...

مرسی افسون جون....خدا از دهنت بشنوه...ولی یکی باشه بهتره...:))

رز عزیزم من برا پانکچرم یعنی انتقال فرش هم استرا داشتم بستگی به نیاز داره....... من کلا فریز انتقال ...

اهان من نمیدونستم چون بهم نداده بودن....ممنون که گفتی

[QUOTE=50682789]شاید اشتباه متوجه شده اخه مگه ممکنه همزمان با انتقال .[/QUOTE آره مطمینم،تو این هفت ...

عزیزم حتما نیاز داشتی که دکترت تاکید کرده.......

به دکترت اعتماد کن.......

شاید ایمنیت نیاز به سرکوب بیشتری داشته......

عاطی مثبتی ان شاءالله مبارک 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه