2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
علائمی نداره نه؟که ادم بفهمه این لانه گزینیه کوفتی انجام شده یا نه.

علائم نه نداره ...این علائمی هم ک دوستان تو پروسه انتقال میگن اثر داروهاست فقط با آزمایش خون همه چیز مشخص میشه...انشالله ک برای شما مثبته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رز جون من ک انتقال داده بودم یا غذا از بیرون بود یا مادر همسرم برام میفرستاد یکی دو بار هم همسرم خود ...

منم هیچ وقت فریز نمیکنم...کلا بدمون میاد غذای مونده...پس مجبورم برای 3روز درست کنم بعد هم اروم اروم بلند شم درست کنم.....

خدا مادر شوهرتو نگهداره.خوش بحالت

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم آب زیاد بخور....... پیاده روی داشته باش......... اگه گوجه برا طبعت مناسبه روزی ۴-۵ تاگوجه خا ...

آنا جون لطفا کمک کن،میشه از انرپز پردتیزلون رو قطع کنم،یه پنج میلی میخورم،نمیدونم چرا به من نگفته قطع کنم،جنینم پنج روزه بوده دوست دارم بمونه برام خیلی سختی کشیدم،دیشبم بهش زنگ زدم،دیگه فک نکنم جوابم بده

هی الکی زوم نکن روش.تو از بس استرس داری بخوادم بگیره خودت نمیذاری .بیخیالش بشو تا روز آزت که ایشالا ...

عزیزم واسه ضخامت گوجه فرنگی و لوبیا سبز بخور من موقع پانکچر میخوردم ۸ بود ولی بخاطر هایپری انتقال ندادم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
منم هیچ وقت فریز نمیکنم...کلا بدمون میاد غذای مونده...پس مجبورم برای 3روز درست کنم بعد هم اروم اروم ...

ماکارانی و الویه با سس کم درست کن سوپ و آش هم خیلی خوبه...آره مادر همسرم خیلی ماهه ❤البته ب روی من نمیاورد ک چیکار کردی و چی و چرا 

آنا جون لطفا کمک کن،میشه از انرپز پردتیزلون رو قطع کنم،یه پنج میلی میخورم،نمیدونم چرا به من نگفته قط ...

یسنا جان به هیچ وجه یهو قطعش نکن....سه روز باید یکی بخوری بعد سه روز نصفه بعد سه روز یک روز در میان...

الان قطع کنی دوباره باید 5روز دیگه شروع کنی چون یک هفته بعد انتقال دوباره شروع میکنن... پس نمیتونی قطع کنی....اگر دکترت گفته بهش اعتماد کن

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم واسه ضخامت گوجه فرنگی و لوبیا سبز بخور من موقع پانکچر میخوردم ۸ بود ولی بخاطر هایپری انتقال ند ...

تا سه شنبه فیده داره یعنی اگه بخورم؟ضخامت درست میشه؟

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
بچه ها یه چیز بگم چون هیچ کس فکر نکنم اینجا به اندازه ی من تو این هایپر شدن خبره باشه 😜😜 هیچ کاری ...

ممنون لیلا جون با اجازت تو کانال گذاشتم برا دسترسی راحتتر دوستان به تجربیاتت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ماکارانی و الویه با سس کم درست کن سوپ و آش هم خیلی خوبه...آره مادر همسرم خیلی ماهه ❤البته ب روی من ن ...

خدا حفظش کنه....

میخوام سوپ با قلم و فسنجون درست کنم که هم عاشقشم هم مونده ش خوشمزه ست هم گرمه و نفاخ نیست و منم که طبعم سرده.....

الویه هم درست میکنم چون بمونه بد نمیشه...ولی ماکارونی برام خوب نیست...

مرسی از راهنماییت گلم.....

عزیزم ضخامت من 7 و نیم بود و تری لاین... انتقالم شد پنجشنبه.چون جنینام بلاست قراره بشن. از شنبه یعنی ...

به سلامتی.......

رز باورت میشه حس میکنم شمارش معکوس برا خودم شروع شده......

خدا میدونه خیلی خیلی خیلی منتظر خبر مامان شدنتم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدا حفظش کنه.... میخوام سوپ با قلم و فسنجون درست کنم که هم عاشقشم هم مونده ش خوشمزه ست هم گرمه و نف ...

میشه فسنجون ۴ روز اول نخوری....بزار یک هفته بعد انتقالت بخور میدونم ک طبعت سرده ولی فسنجونم دیگه خیلی گرمه.....من جوجه کباب چنجه مرغ قیمه ماهی سوپ ماکارانی لوبیا پلو اینارو خوردم

سلام  دوست جونی ها من دیرو روز 11 بود رفتم سونو.از 9 تا تخمک هام که هفته قبل 10 و 9 بودن الان ...

عزیزم توکلت به خدا......

فقط از خدا میخوام اگه قراره انتقالت + بشه ضخامتت هم بالا بره نه که بمونه برا بعد........

به سلامتی....... رز باورت میشه حس میکنم شمارش معکوس برا خودم شروع شده...... خدا میدونه خیلی خیلی خ ...

دورت بگردم انا....دیشب که پیام قبلت رو دیدم که نوشته بودی چه ذوقی کنم برا مامان شدنت، یه لبخند پت و پهن زدم اشک تو چشام جمع شد...همسری میگه چیه؟میگم دوست گلم این جوری نوشته ...اونم کلی ذوق کرد....

دل به دل لوله کشیه گلم....خخخخخ