2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
عزیزم این پیام یسنا رو دیدی؟پردنیزولون رو همزمان با انتقالش مصرف میکنه شنیدی تا حال؟

پردنیزولون با انتقال معمولا نمیدن من خودم بعد از یک هفته انتقالم داشتم و دکتر خیلی هم تاکید کرد ک یک هفته بعد از انتقال....زنگ بزنه سوال کنه

سلام خانما من امروز بی بی چک گذاشتم در حد توهم هاله انداخت روز دهم انتقال و جنین ۵ روزه میشه اعتماد ...

پ چرا درش آوردی جاش خوب بود که میذاشتی قشنگ هاله بندازه دلت حال بیاد.شک نکن وقتی زود هاله بیفته نی نی هست.مبارکههههههههههههههه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من سیکل بعدیم قراره میکرو کنم برام سوپرفکت نوشته و گفته از روز ۲۲ بزنم که میشه دو هفته دیگه . ...

خوش اومدی

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
انشاالله آنا جون مهربون عزیزم امروز ۱۴ انتقال بود و به طور دقیق روز پریودی ام  الان یه لک کوچ ...

عزیزم استراحتتو بیشتر کن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چون امروز موعد پریودیمه استرس گرفتم نکنه دارم پریود میشم 😣 مگه میشه بااین همه امپول و شیاف پریودی س ...

عزیزم معمولا پری نمیاد اما تک و توک از دوستامون بودن با وجود تزریق پروژسترون پریود شدن، ایشالله برا شما این اتفاق نمیافته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها توروخدا اگه ميدونين جواب بدين. چند روز بعد از انتقال لانه گزيني ميشه؟ من جنين چهار روزه و پنج ...

عزیزم دقیق نمیشه گفت ولی الان یه پست میذارم عیار دستت میاد......

پردنیزولون با انتقال معمولا نمیدن من خودم بعد از یک هفته انتقالم داشتم و دکتر خیلی هم تاکید کرد ک یک ...

دقیقا همینطوره.دکتر منم گفت دقیقا یک هفته بعد انتقال روزی دوتا بخور

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بارداری با میکرواینجکشن-ICSI:

مراحل رشد جنین بعد از انتقال: 

روزهاي بعد از انتقال جنين سه روزه : 

1.جنين به رشد ادامه مي دهد و از مرحله 6-8 سلولي به مرحله 16 سلولي به نام مورولا مي رسد 

2.تقسيم سلولي ادامه دارد و جنين از مرحله مورولا به مرحله ي بلاستوسيست (حدودا100) سلولي مي رسد. 

3.بلاستوسيست شروع به خروج از پوسته ي خود مي كند كه به اين كار هچينگ مي گويند. 

4.مرحله ي هچينگ ادامه دارد و جنين شروع به چسبيدن به ديواره رحم مي كند. 

5.چسبندگي بلاستوسيست به ديواره رحم عميق تر مي شود و لانه گزيني شروع مي شود. 

6.لانه گزيني در ديواره رحم ادامه مي يابد. 

7.لانه گزيني كامل مي شود، تمايز جفت و جنين شروع مي شود. 

8.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون مي كند. 

9.تداوم رشد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون. 

10.تداوم ر شد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون. 

11. مقدار BHCG در خون به حدي ميرسد كه با آزمايش خون قابل شناسايي باشد. 

روزهاي بعد از انتقال جنين پنج روزه : 

1. بلاستوسيست شروع به خروج از پوسته ي خود مي كند كه به اين كار هچينگ مي گويند. 

2. مرحله ي هچينگ ادامه دارد و جنين شروع به چسبيدن به ديواره رحم مي كند. 

3.چسبندگي بلاستوسيست به ديواره رحم عميق تر مي شود و لانه گزيني شروع مي شود. 

4.لانه گزيني در ديواره رحم ادامه مي يابد. 

5.لانه گزيني كامل مي شود، تمايز جفت و جنين شروع مي شود. 

6.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون مي كند. 

7.تداوم رشد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون. 

8.تداوم ر شد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون. 

9. مقدار BHCG در خون به حدي ميرسد كه با آزمايش خون قابل شناسايي باشد. 

@microinjection

ببین دقیق نمیشه گفت ولی سه چهار روز اول میگن احتمالش خیلی زیاده

علائمی نداره نه؟که ادم بفهمه این لانه گزینیه کوفتی انجام شده یا نه.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
علائمی نداره نه؟که ادم بفهمه این لانه گزینیه کوفتی انجام شده یا نه.

هی الکی زوم نکن روش.تو از بس استرس داری بخوادم بگیره خودت نمیذاری .بیخیالش بشو تا روز آزت که ایشالا مثبته