2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همزمان با پانکچر استرادیول نمیدن... برای فریز استرادیول میدن

من پانکچرم 14 مرداد بود فراموش کردم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

[QUOTE=50682789]شاید اشتباه متوجه شده اخه مگه ممکنه همزمان با انتقال .[/QUOTE

آره مطمینم،تو این هفته سه بار از دکتر پرسیدم میگه بخور،شنیدم مانع لانه گزینی میشه؟چیکار کنم حالا ،خدا کمکم کنه،بایستی از یه هفته پیش خودم قطع میکردم،الان ۵ گرمی میخورم اگه نخورم دیگه چه مشکلی پیش میاد؟

چرا بازم واسم امپول نوشت .کلا میشه 12 تا آمپول محرک .یعنی تا حالا 2 میلیون آمپول محرک زدم.من فلا 2 میلیون گرونم 

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
[QUOTE=50682789]شاید اشتباه متوجه شده اخه مگه ممکنه همزمان با انتقال .[/QUOTE آره مطمینم،تو این هفت ...

خوزن بزن دوباره ازش بپرس.شاید واسه تو صلاحدیدیه که اینجور تجویز کنه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
[QUOTE=50682789]شاید اشتباه متوجه شده اخه مگه ممکنه همزمان با انتقال .[/QUOTE آره مطمینم،تو این هفت ...

نباید یهو قطع کنی گلم بزنگ به دکترت باز بپرس تا مطمئن شی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
چرا بازم واسم امپول نوشت .کلا میشه 12 تا آمپول محرک .یعنی تا حالا 2 میلیون آمپول محرک زدم.من فلا 2 م ...

خوب رشد فولیات کم هستن.باید مینوشت

وای یه چی بگم بخندید.من دکترم خیلی خوبه تنها ایرادش اینه که به جا کاندوم پلاستیک فریز استفاده میکنه من هر بار که میرم ک  ا ن د و م میبرم.دیروز تمام شد به شوهرم گفت یه بسته بگیر.به خانم دکتر که دادم گفت انگار امروز رنگش عوض شده.سری قبلی ها بنفش بود دیروز قرمز.هیچی خواهر وقتی کشید رو دستگاش از خنده مردیم. شوهر بیچاره جو گیر شده بود رفته بود خار دار نمی دونم چی چی گرفته بود.دکتر میگفت واسه چی شوهرت جوگیر شده بهش بگو یه معاینه سادس  

خو ضخامت چی؟؟؟؟اون موجود زنده نیست؟؟؟نباید یه فکری به حالش میکرد

دوستان از بعد از انتقال همش عطسه میکنم انگار حالات سرماخوردگی اومده؟بنظرتون واسه جنبن عطسه ضرر نداره ...

عافیت باشه.نه بابا چه ضرری

چرا بازم واسم امپول نوشت .کلا میشه 12 تا آمپول محرک .یعنی تا حالا 2 میلیون آمپول محرک زدم.من فلا 2 م ...

کلا 12تا امپول که خیلی خوبه من بار اول 84تا امپول خوردم اووووووووووووف اینبارم 27تا