2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
دوستان کسی میدونه که آیا پردنیزلون مانع لانه گزینی جنین میشه یا نه؟آنا جون اگه میدونی لطفا بهم بگو؟م ...

انتقال دادی و پردنیزولون میخوری؟وا مگه میشه؟به من گفت یک هفته قبل انتقال قطع .یک هفته بعد انتقال دوباره شروع کن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

زبونتون باز شد انگاری وروجک ها.

رز جون ایشالا که مامانی ایشالا

سمینم تو هم 5 شنبه ایشالا دو تا وروجک میچسبن محکم بهت

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زبونتون باز شد انگاری وروجک ها. رز جون ایشالا که مامانی ایشالا سمینم تو هم 5 شنبه ایشالا دو تا ورو ...

خدا کنه.دکتر بهم گفت گردن گوسفند رو بگیر و بپز خیلی خوبه حالا چراشو نمیدونم .سس تویه سالاد الویه مگه ضرر نداره؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خو جواب سوالا منم بدید زود .    

جواب دادیم خخخ.سوالم پرسیدم

خدا کنه.دکتر بهم گفت گردن گوسفند رو بگیر و بپز خیلی خوبه حالا چراشو نمیدونم .سس تویه سالاد الویه مگه ...

گردن گوسفند خیل مقویه .قلمم خوبه.باهاش سوپ درست کن .جا سس یه کم ماست بریز به خاطر نشاسته ش میگن که تو سیب زمینی هست دخترکم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
جواب دادیم خخخ.سوالم پرسیدم

این همه گلوما ژر دادم گفتم دیروز رفتم سونو .لنگ در هوا .ضخامت.اندازه.گربه بیا اصلا کلا منا از جا بخوررررررررررررر

دوستان کسی میدونه که آیا پردنیزلون مانع لانه گزینی جنین میشه یا نه؟آنا جون اگه میدونی لطفا بهم بگو؟م ...

یسنا اصولش اینه که یه هفته قبل انتقال قطع میشه یه هفته بعد انتقال مجدد شروع میشه....

نه قطع نکن...پرد رو به هیچ وجه نباید یهو قطع کرد...حداقل یک هفته باید طول بکشه قطع کردنش....حتما دکترت نیاز دیده...ولی محض احتیاط تماس بگیر بپرس....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
خدا کنه.دکتر بهم گفت گردن گوسفند رو بگیر و بپز خیلی خوبه حالا چراشو نمیدونم .سس تویه سالاد الویه مگه ...

سس کلا خوب نیست برای جنین هم که قطعا خوب نیست....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
گردن گوسفند خیل مقویه .قلمم خوبه.باهاش سوپ درست کن .جا سس یه کم ماست بریز به خاطر نشاسته ش میگن که ت ...

مادرشوهرم منو بسته به گردن .دیگه دارم خفه میشممیگم خیلی ضعیف و لاغرم گردنم کم بود فقط

این همه گلوما ژر دادم گفتم دیروز رفتم سونو .لنگ در هوا .ضخامت.اندازه.گربه بیا اصلا کلا منا از جا بخو ...

خخخخ خدانکشتت دختر.والا من که کلا ضخامتم همیشه عالیه فکر کنم نشاسته خوبه برا ضخامت

یسنا اصولش اینه که یه هفته قبل انتقال قطع میشه یه هفته بعد انتقال مجدد شروع میشه.... نه قطع نکن...پ ...

شاید اشتباه متوجه شده اخه مگه ممکنه همزمان با انتقال .

یعنی تا سه شنبه ضخامتم خوب میشه دیروز میگفت نازکه

استرادیول نداد؟

یعنی تا سه شنبه ضخامتم خوب میشه دیروز میگفت نازکه

خوشبخت امپولا تو زیاد نکرد؟

نشاسته در صورتی که یبوست نداری و مستعدش نیستی خوبه...گوجه و لوبیا سبز هم اگر طبعت سرد نیست خوبه...