2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
دو سه روزه صب ها که بیدار میشم بدنم خیلی داغه نمیدونم از داروهاست یا علامت خوبیه ههههه . سینه هامم و ...

ایشالا ک جواب آزمایشت مثبته عزیزم و خدای مهربونمون دل خودت و همسرتون شاد میکنه..ماهم کلی اینجا برات ذوق میکنیم و جشن میگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

أنا جون ببخشيد يه سؤال من فقط يه بار ازمايش دادم كافيه ديگه ؟؟بتام ٢٠٠٠ بود  

عزیزم بهتر بود تکرار کنی تا خیالت راحت بشه اما در کل چون بتات خوبه جای نگرانی نیست.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لی لا جون منم از همون سونوها مشخص بود هایپر شدم از همون موقع شروع کردم به دوغ و سفیده خوردن و بخاطر ...

خداروشکر.من خیلی اذیت شدم.کارم به تخلیه آسیت کسید و چون علائمم خوب نشد چند روزی بستری بودم.بعد از تخلیه اسیت هنوز 9 کیلو اضافه وزن داشتم.ولی خوب در نهایت تموم شد.امیدوارم بقیه کارها خوب پیش بره

روزهای اخر برام سخت میگذره امروز تولدمه گفتم بی بی مثبت بشه ذوق کنم😄

ایشالله کادوی تولدتو با تاخیر دریافت میکنی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
برای جلوگیری از هایپر شدن چندتا سفیده تخم مرغ در روز باید خورده بشه؟ هر وقت به میکرو فکر میکنم، تخم ...

عزیزم از الان چرا به هایپری فکر میکنی؟

ببین میکروی اولم منم همچین فکری میکردم و این باعث شد خیلی اشتباه کنم.....

ذخیرت چنده؟

عزیزم بهتر بود تکرار کنی تا خیالت راحت بشه اما در کل چون بتات خوبه جای نگرانی نیست.......

من به منشی دکتر نشون دادم جواب اونم اینقدر حواسش پرته بهم اصلا نگفت تکرار کنم,بی بی چک بزارم؟کاش زودتر پرسیده بودم

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
سلام دوستاي خوبم انشالله بهترينها براي همتون باشه منم بخاطر سردردهاي ميگرني شديد كم تر سر ميزنم اصلا ...

عزیزم نگران نباش این روزام میگذرن......

خیلی مراقب خودت باش......

خانما من امروز نهم انتقال هستم و جنین ۵ روزه و واقعا علاعم ندارم شوهرم نمیزاره بی بی بزنم دیگه ایشال ...

نه خیلی ها نمیبینن اصلا علایم توجه نکن

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
٥شنبه سونو دارم التماس دعا دارم ازهمتون خداكنه همه چي خوب باشه سركلاژنياز نباشه همش توهم ميزنم نكنه ...

عزیزم ایشالله همیشه شاد باشی که کسایی که دوست ندارن با غمت شاد نشن.......

مرسی عزیزم. لبنیات متاسفانه نمیتونم بخورم. وای خدا 6 تا؟

عزیزم نترس مگه همه قراره هایپر بشن؟

لی لا جون نگران نباش.....

دکتر من که از کنار پد انجام میداد یعنی شاید دکترت نخواد لباس زیرتو در بیاری.......

سونوی دوم پری رو اینجوری انجام میداد......

تازه اگه بخواد جور دیگه هم باشه مهم نتیجست دیگه نباید سخت بگیریم......

هرچند به قول بهار چون من هنوزم بعد این همه سونو بازم سختمه.....

بابت هایپریم اصلا فکرتو درگیرش نکن.......

من میکروی اولم از هول هایپر نشدن خیلی اضتباه کردم......

کلی دوغ خوردم که اصلا برام خوب نبود غافل از اینکه من اصلا ممکن نبود هایپر بشم......

پس الکی فکرتو درگیرش نکن......

تو فقط آب زیاد بخور.....

گوشت و مرغ و ماهیم زیاد بخور......

باقیشو منتظر سیکلت باش.......

راستی سفیده تخم مرغ روزی یکی دو تا رو میتونی رنده کنی تو سالادی چیزی بخوری......

خلاصه از الان به این چیزا فکر نکن........