2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست

خانما من امروز نهم انتقال هستم و جنین ۵ روزه و واقعا علاعم ندارم شوهرم نمیزاره بی بی بزنم دیگه ایشالا ۵ شنبه میرم ازمایش سپردمش به خدا . دوستان شماها که مثبت شدید لک لانه گزینی داشتید 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
باورت میشه جراتشو ندارم😣😣🙈🙈

دریا دل ان شاءالله مثبت بشه وقتی یکی  ک نازایی داره باردار طبیعی میشه چقدر خوش حال میشم ان شاءالله ک خدا برات معجزه کرده باشه 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لی لا جون منم از همون سونوها مشخص بود هایپر شدم از همون موقع شروع کردم به دوغ و سفیده خوردن و بخاطر ...

دوغ چرا؟ خداروشکر اذیت نشدی. سفیده میدونم آلبومین داره.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

دو سه روزه صب ها که بیدار میشم بدنم خیلی داغه نمیدونم از داروهاست یا علامت خوبیه ههههه . سینه هامم وقتی سردم میشه قلمبه میشن حالت عادی که اصلا انگار ن انگار صاف صاف هستن . 

شاید فردا قایمکی بی بی زدم چون ده انتقال و جنین ۵ روزه احتمالا نشون میده ؟ البته دلمم نمیاد شوهرم گفت نزن تا بریم ازمایش حالا دیوونه شدم نمیدونم چیکار کنم . از الان داره منو دلداری میده که اگه هم نشد فدای سرت . ولی دلم واسش میسوزه میدونم تو دلش چی میگذره . 

خانما من امروز نهم انتقال هستم و جنین ۵ روزه و واقعا علاعم ندارم شوهرم نمیزاره بی بی بزنم دیگه ایشال ...

Ati جونم الهی که به حق قرآن مثبتی عزیزم. حق با همسرته. الکی به خودت استرس نده

واقعا چرا خانواده شوهر اينجوري رفتار ميكنن؟؟؟ بهشون فكر نكن به سلامتي بچت فكر كن همين

آفرین کتایون مامان. آره بابا هیچی از سلامتی ارزشش بالاتر نیست. 

دوغ چرا؟ خداروشکر اذیت نشدی. سفیده میدونم آلبومین داره.

نمیدونم والا شنیدم خوبه خیلی خوردم چون پلی کیستیت هستم و ازمایش amh داده بودم خیلی بالا بود میدونستم هایپر میشم و انتقال نمیدن دیگه از همون روزای اول سونو هر روز دوغ میخوردم البته از آنا جون شنیدم اگه بخان انتقال بدن نخوری بهتره چون سردی داره . منکه دکتر سونو کرد گفت اوه اوه چه هایپری بعدشم که ۵۳ تا تخمک داشتم ۳۱ جنین با کیفیت هههههه حالمم خوب بود میگفتم تو رو خدا انتقال بدید میگفتن اصلا امکان نداره با این همه تخمک برو خدارو شکر کن سالمی و حالت بد نشده

Ati جونم الهی که به حق قرآن مثبتی عزیزم. حق با همسرته. الکی به خودت استرس نده

والا خودمو زدم به بی خیالی ولی از یه طرفم با این بی علاعمی دلم میگیره . خدارو شکر همسرم خیلی مرد خوبیه واقعا همیشه همراهم بوده حالام هیی میگه اصلا نگران نباش مثبته . دیگه سپردم بخدا چون واقعا من همه کارایی که باید رو انجام دادم استراحت و خوراک خوب جنین بلاست و اینکه میگفت کیفیت عالی سنمم ۳۰ هست دیگه فقط باید خدا بخاد . من شوهرم مشکل نداره خودمم تنبلی تخمدان دارم ولی شدید نیست چون یه بارداری خارج از رحم داشتم و لوله ام رو از دست دادم به خواسته ی خودم میکرو انجام دادم . دکترا میگفتن طبیعی هم میتونی دیگه خودم نخاستم وقت تلف کنم ببخش طولانی شد عزیزم 

سلام دوستان،منم رفتم دو تا نی نی انتقال دادم اومدم،گفت پنج روزه هستن،خیلی واسم دعا کنید عزیزان

ایشالا عزیزم که دوتاش واست نی نی بشن آمین . منم ۹ انتقال هستم دوتا ۵ روزه