2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای جلوگیری از هایپر شدن چندتا سفیده تخم مرغ در روز باید خورده بشه؟ هر وقت به میکرو فکر میکنم، تخم مرغا از جلوی چشمم رژه میرن.از تخم مرغ بدم میاد از سفیده اش که کلا بیزارم!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
روزهای اخر برام سخت میگذره امروز تولدمه گفتم بی بی مثبت بشه ذوق کنم😄

تولد تولد تولدت مبارک. انشاءالله به همه آرزوهای ریز و درشتت برسی عزیزم

عزیزم ببین اگه احیانا انعقادیا مشکل داشته باشن داری ریسک میکنی....... چون این داروها غلظت خونو بالا ...

پس دوسه روز دیگه با آزمایشگاه تماس میگیرم احتمالا جواب انعقادیا رو زودتر بدن. مسئلشون رو ایمنی ها بود

سلام دوستاي خوبم انشالله بهترينها براي همتون باشه منم بخاطر سردردهاي ميگرني شديد كم تر سر ميزنم اصلا نميتونم به صفحه گوشي نگاه كنم بيشتر توراتاق تاريك هستم تا رفع بشه با كوچكترين تحريك مثل نور صدا ناراحتي وحشتناك سردرد ميگيرم  

٥شنبه سونو دارم التماس دعا دارم ازهمتون خداكنه همه چي خوب باشه سركلاژنياز نباشه همش توهم ميزنم نكنه ني ني نباشش به زور جلو خودمو گرفتم تا قبل ٥شنبه سونو نرم باوجود ١٧هفته ولي اصلا بارداري درظاهرم مشخص نيست ميكم نكنه رشد نكرده خدا بخير كنه تو فاميل دشمن شاد نشيم ماشالا حرفاشون زياده باردار نميشدم كلي حرف خوردم الانم ميكن مكه شاهكار ميكنه انقدر استراحتيه امان از قوم شوهر🤔

برای جلوگیری از هایپر شدن چندتا سفیده تخم مرغ در روز باید خورده بشه؟ هر وقت به میکرو فکر میکنم، تخم ...

6 تا سفیده تخم مرغ.تا میتونی هم دوغ و کشک و جوجه و گوشت کبابی بخور.گرچه من همه این کارها رو کردم ولی هایپر شدم.

سلام من قرار شد بیام بگم به دوستانی که روزشون با من بود و تو سیکل انتقال جواب سونوم را ، خوب من ۱۱ پری بودم گفت اندومتر A نمیدونم ۸ بود انگار بعد گفت دوشنبه بازم برم برای سونو که فکر کنم اخریشه بعد اکویین را گفت ۵ تا ادامه بده یه پماد استروژن بود انگار واژینال شب و یه پماد دیگه هم داد صبح و شب زیر دل بمالم 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
6 تا سفیده تخم مرغ.تا میتونی هم دوغ و کشک و جوجه و گوشت کبابی بخور.گرچه من همه این کارها رو کردم ولی ...

مرسی عزیزم. لبنیات متاسفانه نمیتونم بخورم. وای خدا 6 تا؟

سلام بچه ها من19هم انتقال داشتم چهارشنبه ازمایش دادم منفی بود.چند روز بعد از قطع امپولام باید پریود ...

شایلین جون عزیزم خیلی ناراحت شدم عدد بتات چند بود . قبلش بی بی نزده بودی 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉