2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
لاله جان تنبلی با پلی کیستیک فرق میکنه؟ منم ذخیرم 9 بود و پریودی هام کاملا منظم و 28 روزست

پلی کیستیک یا همون pco  یعنی کسی که عدد ذخیره تخمدانش بالاست
حالا ممکنه کسی تخمدانش پلی کیستیک باشه اما تنبلی نداشته باشه
تنبلی در واقع از عوارض پلی کیستیک بودن هست و به معنی عدم تخمک گذاریه
حالا اگه کسی تخمک گ داشته باشه یعنی تنبلی نداره هر چند پلی کیستیک هست و عدد ذخیره اش بالاست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
پس برای منم بهم ریختگی پریودیه...تا حالا من عقب ننداخته بودم ...مرسی عزیزم

حالا ان شاء ا... بعد از یکی دو ماه مال شما منظم میشه مثل قبل 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان روز ۱۴ انتقالم و امروز تاریخ پریودشدنمه اما هنوز نشدم صبح بی بی زدم‌منفی بود🤣🤣 از بی بی متنفرم  سه روز دیگه از دارم 

۱۴ انتقال و سه روز سن خود جنین میشه ۱۷ روز یعنی نباید بی بی چک بی تلبیت نشون میداد🤔

آره پس چی فکر کرده....... کیکو بعد ناهار قراره بده دیگه مگه نه؟ راستی تم رو سخت نگیری بهار جون وال ...

عاشقتم آنا جون. آره قراره بعد ناهار کیک بده. چقدرم عالی که سفارش کیک خامه ای دادی، منم کیک شکلاتی دوست ندارم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
لی لا جون میبینی چه قدر دست و دلبازه؟ میگه یه نفرم غنیمته........ بذار اتمام حجت کنیم حتی لیلا جون ...

دست و دلبازیش کشته منو. میبینی تورو خدا ؟ آمار میگیره مطمئن شه من تهران نیستم یه غذا کمتر بده!!!!!!!

بالکنم ۳.۴ نفر بیشتر جا نمیشه بس ک محمد گل و گلدون گذاشته توش...شما و دختر گلت بالکن باشین ک دخترت ح ...

چشم ما روشن، حالا که اینطور شد من به کمتر از باقالی پلو با ماهیچه رضایت نمیدم!

به نظرم یه بی بی چک بذار....... چون مورد مثل تو داشتیم میکروش منفی شده بعد طبیعی باردار شده......

چقد عالی میشه ها. محشره محشر. تازه مام زودتر به ناهار و کیکمون میرسیم خخخخخخ

عزیزم همون ماه ک انتقال دادی نه اون ماه نمیگم ...ماه بعدش پریودیت تاخیر داشت یا سر موعدت شدی؟

برا منم تا قبل انتقال همیشه منظم بود ولی بعد انتقال ماه دوم شش روز عقب افتادم ماه سوم چهار روز زودتر از موعد شدم 

کم کم درست میشه عزیزم 

لی لا جون من نیلو دادم خیلی مجهزه و همه جا قبولش  دارن جوابش هم ۱۰ روز بعد آماده شد با بیمه تام ...

همه آزمایشهای ایمنی وانعقادی رو دادید؟! کی انجام دادین؟

بعد دفترچه تامین اجتماعی قبول میکنن؟

لی لا جون من نیلو دادم خیلی مجهزه و همه جا قبولش  دارن جوابش هم ۱۰ روز بعد آماده شد با بیمه تام ...

دانش هم از آزمایشگاه های معتبر و مجهزه. من بیمه نداشتم

من لوله ندارم لوله هام بستم، فقط قلبش بزنه، بتا هم ربطي به تشكيل قلب نداره؟بتا ٢٠٠٠ روز ١٥ انتقال مي ...

عزیزم به لوله ها ربط نداره تو میکرو کردی.......

ببین کلا سن جنین اینطوری حساب میشه:

روز انتقال+سن جنین موقع انتقال+دو هفته!!!!!!

اون دو هفته رو برا پروسه نرمال تشکیل تخمک در نظر میگیرن......

یعنی زمان بلوغ و تشکیل تخمکم جزء سن جنین محسوب میشه.......

عزیزم با بتا اونم برا بیش از یه جنین خیلی نمیشه قضاوت کرد......

مثلا میگن بتای بالای ۱۵۰۰ ساک قابل رویته اما بتایی که قطعا مال یه جنین باشه......

تو که نمیدونی این بتا مال چند جنینه!!!!!!

پس اگه صرفا برا سونوی قلب میری زوده و احتمال اینکه قلب رو ببینی خیلی پایینه برا همین گفتم که اگه به امید قلب میری بدونی که نخوره تو ذوقت چون واقعا زوده......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وااااای آنا یجوریم حالا گفتم امروزم وایسم بببینم چی میشه...ای خدااااا یعنی میشه ؟؟؟؟؟؟؟

چرا نشه عزیزم........

فکر کردی میتونی ناهارو دو در کنی؟

ببین انقدر خسیس بازی درآوردی وروجکت ایشالله میخواد یه ناهار اساسی بذاره تو کاست.......

ببین دیگه خفت میکنیم اگه بخوایی خسیس بازی در بیاری ها!!!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون آناجون از جوابتون فقط يه سؤال: شما سه ماه قرص جلوگيري رو بدون فاصله خوردين؟يعني شصت روز پشت س ...

عزیزم من سه بلستر ویزان یعنی سه بسته ۲۸تایی پشت سر هم خوردم و پریود نشدم کل این مدت و بعد آخرین ویزان یه هفته بعدش پریود شدم.......

والا دکتر زنانم گفت بهتره باهاش آسپرینم بخوری اما خوب نتونستم چون بدنم شروع به کبود شدن جرد چون آسپرین بهم نمیساخت......

احتمالا بازم برا چکاپ میرم این دفعه به دکترم میگم برام سلکسان تجویز کنه.....

اگه مشکل انعقادی داری بهتره به دکترت بگی همراهش یه دارویی برا رقیق شدن خونت تجویز کنه.......