2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048258 بازدید | 684648 پست
دردشون  به جونم ، أنا جون من الان ٦ هفته و ١ روزم ، امروز نميرم سونو دوشنبه ميرم ، گفتم ٢ ...

به سلامتی عزیزم......

چه دور الان ۶ هفته و ۱ روز هستی ولی ۲۴ میخوایی بری سونو......

عزیزم من سی انتقال رفتم واسه سونو میشدم ۶ هفته و سه چهار روز.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خوب به بدن و میزان دارو هم بستگی داره......

آنا جان من همیشه پریودی هام ۲۸ روزه و منظمه و دو سه روز قبلش لک میبینم و روز ۲۸ کامل باز میشم...این ماه باید دیروز ک ۲۸ پریودیم بود میشدم از روز چهارشنبه هم همش علایم پریودی داشتم حتی با خودم نوار بردم باشگاه اخه گفتم ک همیشه دوسه روز قبل باز شدنم لک میبینم ۵شنبه صبح با دردی ک تو ناف و اطراف نافم داشتم از خواب بیدار شدم دیروز هم علایم پری ک روز ۲۸ میشد داشتم ک هیچ ولی امروز ک موعد پریم گذشته تمام اون علایم هم رفت...ب نظرت چیه؟۳۲ روز از آخرین روز داروهای میکروم میگذره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اندومترم 6/5 بود انتقال دادن گرفت ولی بعد 8 هفته سقط شد

عزیزم خیلی ناراحت شدم واسه سقطت ایشالله به زودی خدا برات جبران کنه......

عزیزم فکر نکنم به خاطر آندومتر سقط شده باشه......

از نظر ایمنی و انعقادی بررسی شدی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به سلامتی عزیزم...... چه دور الان ۶ هفته و ۱ روز هستی ولی ۲۴ میخوایی بری سونو...... عزیزم من سی ان ...

اخه من ٢١ روز بعد اخرين قاعدگي انتقال دادم،چون تخمك اهدايي بود دير رشد كرد ،جنين ٤ روزه هم انتقال دادم

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
روز چندمت بود/

١١

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

مامان بهار عزیزم من هوس کردم فینگر فود هنر مامان بهارو بخورممممم.....

از سولدوش برا بقیه بگیررررر......

از ساغدوشم برا لیلا جون بفرست.......

عزیزم همه چی خوب بوده....... ایشالله سونوی بعدی وقت پانکچرت تعیین میشه...... کلی تخمک عالی منتظرته ...

فدات مهربونم😘

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

الهي  بگردم چقدر بد😔

آنا جان من همیشه پریودی هام ۲۸ روزه و منظمه و دو سه روز قبلش لک میبینم و روز ۲۸ کامل باز میشم...این ...

به نظرم یه بی بی چک بذار.......

چون مورد مثل تو داشتیم میکروش منفی شده بعد طبیعی باردار شده......

اخه من ٢١ روز بعد اخرين قاعدگي انتقال دادم،چون تخمك اهدايي بود دير رشد كرد ،جنين ٤ روزه هم انتقال دا ...

عزیزم ربطی به روز انتقال نداره.......

تو بعد انتقال رو حساب میکنی و دو هفته بهش اضافه میکنی.......

مثلا الان بیست انتقالته میشه دو هفته و ۶ روز بعلاوه دو هفته میشه ۴ هفته و ۶ روز بعلاوه سن جنین که ۴ روز بوده میشه ۴ هفته و ۱۰ روز که میشه ۵ هفته و ۳ روز......

حالا خودت سن جنینتو حساب کن.......

عزیزم برا قلب زودتر از ۳۰ انتقال حساب نمیرن......

الان برا قلب زوده میری توقع داری صدای قلبو بشنوی اذیت میشی و استرس میگیری......

اگه برا سونو میری انتظار قلب نداشته باش......

تو برا بررسی بحث خارج رحمی میری که شک نکن که خارج رحمی نیست.......

عزیزم ربطی به روز انتقال نداره....... تو بعد انتقال رو حساب میکنی و دو هفته بهش اضافه میکنی....... ...

من لوله ندارم لوله هام بستم، فقط قلبش بزنه، بتا هم ربطي به تشكيل قلب نداره؟بتا ٢٠٠٠ روز ١٥ انتقال ميتون دليل تشكيل باشه؟

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه

خوب اندومتر ۶/۵ خیلی کمه عجب دکتری 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....