2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048349 بازدید | 684651 پست
من چند روز دیگه ال دی رو شروع میکنم ماه دیگه وارد سیکل میشم به امید خدا

سلام به روی ماهت........

به سلامتی عزیزم دیگه داری مامان ارغوان میشی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فقط استامینوفن ساده مجازین بخورین سوپ بخورین و چیزای داغ و گرم چای کم رنگ که توش اب لیموی تاه چکون ...

لاله جون به نظر من حتی همون استامینوفن ساده هم نباید خورد چون استامینوفن باعث بیش فعالی میشه..  ....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من روز دوازدهمم .الان بی بی گذاشتم یه خط خیلی خیلی کمرنگ افتاد البته با تاخیر پنج دقیقه.از صبم ...

مبارکت باشه عزیزم........

ایشالله بتای تپلتم خودی نشون داد یه کیک درست درمون مهمونتیمممممم.....

افسون جون من بورک هم میخواما......

این وروجک دیگه فرصت اینکارارو بهم نمیده........

دوستان يه سوال بعد از انتقال حتما بايد استراحت كرد ؟خواهرم انتقال داشت پنج شنبه فقط همون روز استراحت ...

بهتر ۳-۴ روز اول سر کار نره......

اما لازم نیست یه بند هم بخوابه.......

ممنون  لی لا جان .ولی دوازدهمین روز خیلی کمرنگه می ترسم.از انا بیشتر می ترسم بیاد دعوام کنه.مثل ...

دیگه چی بگم.......

هی بهت میگم کار بد بد نکن دیگه کردی نمیتونم دعوات کنم که......

الان نی نی تو دلته زایمان کردی جبران میکنم........

خواهرا هر کی خوند لطفا منو ریپلای کنه واسه جواب...من میخوام از تهران جنین هامو بیارم ساری ولی گفتن م ...

عزیزم من داخل شهر تهرانو میدونم انجام دادن و + هم شده اما بین شهر رو کسی از تجربش نگفته تا الان.......

دوستان خامه میتونم بخورم تویه این وضعیت؟میدونم عسل ضرره ولی خامه چی

جیگر باید ببینی لبنایات و چربی برا خوبه یا نه......

من کلا لبنیات نمیخوردم چون طبعم سرد بود......

تا سه ماه اول لب نزدم.......

کلسترولم دارم و معمولا خامه رو نمیخورم.......

بچه ها طور خدا يكي به من بگه من امروز امپولام تموم شد وفردا بايد سونو بشم الان لك زياد ديدمو وكمرم خ ...

نگران نباش به دکترت بگو احتمالا استرادیولتو بیشتر کنه.......

رز جون سرم چی.من سرم نزدم

عزیزم سرم آی وی آی جی........

برا نقص ایمنی هست فکر نکنم شما داشته باشی.....

من خوشبختم و رز عزیز فردا بیاین اینجا بگیم ضخامت چند بود 

باشه عزیزم. فقط من عصر نوبت دارم .شما ام بگید اوضاع دون چطوره

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
عزیزم آنا جون دکترم طرازی بود که همه کار برام کرد هیسترو با خراش و آمپول جی سی اف و پردنیزولون ۲ ماه ...

والا دقیق نمیشه گفت اما من و ستایش جون هم بهمون پیشنهاد اهدایی دادن......

اما شکر خدا با جنینای خودمون جواب گرفتیم........

نمیدونم دقیقا چی بگم اما خوب هم دوست دارم شانستو امتحان کنی هم دوست ندارم با تکرار زیاد به بدنت لطمه وارد کنی.......

خیلی سخته انتخاب راه پیش رو وقتی تو دوراهی گیر کرده باشی......

ایشالله خدا بهترین راهو پیش روت بذاره......

بچه ها من شياف سيكلوژست واژينال ميزارم با اينكه يه ساعتم از جام بلند نميشم ولي همين كه بلند ميشم همش ...

عزیزم اون قسمت مومشه نگران نباش......

پروژسترونش جذب میشه........

سلام آنا جون .خوبی روبراهی؟

فدات بشم جینگولی........

پری ورپریده تشریف آورده بود........

البته نه به ورپریدگی قبلنا اما خوب کلا دیدن روی نحسش خوشایند نیست.......

ایشالله انتقالیامون نه ماه ریخت نحس پری ورپریده شونو نبیننن!!!!!!!

نخوری بهتره....... حواسم نبود نخور اصلا اما هیچ وقت به خاطر خوردن موارد ممنوعه استرس نده به خودت... ...

سلام استارتر عزیز.ببخشید یه سوال داشتم.چون مطالب زیاد بودن و شما عضویت زیادی دارین میخواستم بپرسم کسی بوده که فقط واسه تعیین جنسیت میکرو کرده باشه؟؟