2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
عزیزم اگه تخمک خودت شانسشو داشته باشه و بخواییم کیفیت تخمک خودت و اهدایی رو یکی در نظر بگیریم شانس ب ...

عزیزم آنا جون دکترم طرازی بود که همه کار برام کرد هیسترو با خراش و آمپول جی سی اف و پردنیزولون ۲ ماه از قبل ولی سرم را بخاطر اینکه ای جی آی خونم پایین بود ندادند گفتند برات خطر داره و پی آر پی هم به خاطر آندو گفتند برات خوب نیست و انجام ندادند

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من توی زندگیم بیبی دوخط ندیدم اووووف خدایا 

ایشالا اینبار میبینی عزیزم.

من که از بیبی متنفرم، خودم میکرو کنم عمرا بیبی بگیرم. صاف میرم سر آز

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
لاله جان رکورد دست خودمه....با قد 167 وزنم 47.... البته خدا رو شکر سه ماهه وزنم اضافه شده ...شدم 52 ...

بابا مانکن، بابا باربی. فکر کنم میری خرید لباس از تن مانکن درمیارن که پرو کنی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مونا جون فردا یازده پری هست که سونوی دوممه...انشالله جفتمون مامانیم...دو تا خبر خوب تو یه روز 

ااا منم ۱۱ پری هستم فردا انشاالله راهی که جفتمون و همه ی دوستانی که تو این مرحله هستن ختم به خیر و شادی بشه 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
ایشالا اینبار میبینی عزیزم. من که از بیبی متنفرم، خودم میکرو کنم عمرا بیبی بگیرم. صاف میرم سر آز

من توی خونه دوتا نواری آبون دارم ولی بهش اعتماد ندارم خخخ

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خوشبخت جان من پانکچر ندارم.جنین فریز دارم پس تو هم تقریبا با من و مونا یکی هست اتتقالت...به به چقد م ...

فقط موندم چرا به من سرم رو نداد 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

از ی چیز دیگه هم نگرانم همیشه انتقالام روز چهارده سیکلم بود اینبار روز هفده شد یعنی مشکلی نداره؟

آنا جون بزار خودم مامان بشم واست کیک شکلاتی سه طبقه میگیرم🤗☺

فدات بشم ایشالله.....

فقط لفطن شکلاتی نباشه دوشت ندارممممممممم.....

اما پر خامه باشه.........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به خدا خوب نیست اصلا، میدونی چرا؟ کلی آدم ضعیف میشه. همسرم بهم قول داده بود که این ماه وقت میذاره بر ...

عزیزم سرماخوردگیتو به فال نیک بگیر........

شاید داره آلارم میده دارم به مامان شدن نزدیک میشم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com