2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048418 بازدید | 684655 پست
خواهرا هر کی خوند لطفا منو ریپلای کنه واسه جواب...من میخوام از تهران جنین هامو بیارم ساری ولی گفتن م ...

عزیزم کدوم بیمارستان تهران هستن جنین هات ؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از بیمارستان ابان بردم عرفان .خدارو شکر هیج مسکلی پیش نیومد

خداروشکر.من از تهران به ساری میبرم میگم خدای نکرده تو راه چیزی نشه.اگه شراطی هست که میدونید خواهش میکنم بگین بهم که سالم برسن

جالبه افسون جون ولی من راضی بودم همیشه شانست حتما اون روزی که رفتی خوب نبوده...... حتی جالبه هر موق ...

پس بدشانسی اوردم اون روز من😅

ولی قیمتش واقعا مناسب بودد

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
رز جان فکر کنم با همیم منم شنبه باید برم سونو  ببینم وضعیتم چطوره برای انتقال شما روز چند پری ه ...

مونا جون فردا یازده پری هست که سونوی دوممه...انشالله جفتمون مامانیم...دو تا خبر خوب تو یه روز 

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
چشمممممممممممممم بهارو از ناهار میترسونی آخهههههه😎😎شنیدم فلافل دوست دارید همتون😂😂😂😂😂😂😂😂😂ن ...

وای بهار خیلی باحال گفتی فلافل رو به زور کردی تو پاچه مون...برا من خیار شور بیشتر بذار لطفا...خخخخخخ

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
مونا جون فردا یازده پری هست که سونوی دوممه...انشالله جفتمون مامانیم...دو تا خبر خوب تو یه روز 

وای منم مثل شم ام.فزدا شوند دوم و روز ۱۱ هستم.چه با حال

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
فک کنم چوب انارتون منم پس 😜 من با قد 157 و وزن 52 در خدمتم 😜😜 البته اینم بگم سر جریان شراکتی که ...

لاله جان رکورد دست خودمه....با قد 167 وزنم 47.... البته خدا رو شکر سه ماهه وزنم اضافه شده ...شدم 52 ذوق مرگ شدم از دیدن وزن بالای 50 روی ترازو😁

وای منم مثل شم ام.فزدا شوند دوم و روز ۱۱ هستم.چه با حال

خوشبخت جان من پانکچر ندارم.جنین فریز دارم پس تو هم تقریبا با من و مونا یکی هست اتتقالت...به به چقد مامان داریم.....

سرم ivig زدم برا مشکل ایمنیم،شما حتما نیاز نداشتی چون فکر میکنم ازمایشات ایمنی رو ندادی

سلام یعنی هر بار جنین فریز نداشتی؟ گرید جنینهات چی بودن؟ 

سلام  عزیزم چرا بار اول ۳ تا فرش ۳ روزه و ۲ تا فریز بلاستوسبست انتقال دادم و بار دوم اصلا جنین نشد و بار سوم ۴ تا فریز داشتم که دوتاشون کیفیتش خوب بود و ۲ تا معمولی

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
عزیم در واقع تا انداه ی زیادی درست گفتن چون وقتی تعداد جنین نسبت به تخمک کمتر از 30 درصده ، یعنی مش ...

سلام لاله جون بار دوم نه اصلا تقویت نکردم ولی بار سوم تقریبا ۳ ماه اینوفولیک روزی یکی و دو تا اووبوست و کیوتن و ویتامین ای و دی و ... داشتم ولی تغذیه را کم رعایت کردم قبول دارم تقویت خوبه و کمک کننده است 

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین