2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
من إز صبح رون پام درد ميكنه يكمم كمرم و دلم يكمم واژنم (با عرض معذرت) طبيعيه؟

رون پا رو میدونم خیلی ها بعد از بارداری داشتن دردش رو
کمر درد هم که طبیعیه
زیر دلم همین جور

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

خانما من روز دوازدهمم .الان بی بی گذاشتم یه خط خیلی خیلی کمرنگ افتاد البته با تاخیر پنج دقیقه.از صبم حالت تهوع اینام قطع شده .به نظرتون اطمینانی هست؟منکه خیلی ناامیدم.باید پررنگتر می شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام .یه سوال اگه پریود کاملا منظم باشه ولی ذخیره ی تخمدان بالا باشه ۹ به بالا یعنی تنبلی تخمدان دار ...

شما تنبلی نداری چون تخمک گ نرمال داری که پریودت منظمه
اما پی سی اُ هستی یا همون پلی کیستیک

خوبه که تنبلی عارض نشده
اما اصولا برای کسانی با عدد ذخیره شما مکمل های تقویتی میدن تا کیفیت تخمک ها بهبود پیدا کنن
همین طور متفورمین تا هم اگه اضافه ون دارین کم بشه هم قندتون کنترل بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خانما من روز دوازدهمم .الان بی بی گذاشتم یه خط خیلی خیلی کمرنگ افتاد البته با تاخیر پنج دقیقه.از صبم ...

افسون جان الان چون ادرار اول صبح نیست نباید انتظار پر رنگش رو داشته باشی
اگه بعد ا انتقال هاش سی جی نداشتی به نظرم مثبته
مبارکه عزیزم

کی باید آز بدی

نترس افسون جان
رو علائم هم زوم نکن
من که تجربه ندارم اما طبق گفته ی انا جون خودش اصلا علائم نداشته ولی مثبت بوده

خانما من روز دوازدهمم .الان بی بی گذاشتم یه خط خیلی خیلی کمرنگ افتاد البته با تاخیر پنج دقیقه.از صبم ...

افسون جون بدو شیرینی رو بگیر بیار. مبارکه الهی. نگران کمرنگیش نباش، الهی بتات انقد تپل باشه که با دل قرص بری تا تهش. هورا هورا هورا یه مامان اضافه شد.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

دوستان يه سوال بعد از انتقال حتما بايد استراحت كرد ؟خواهرم انتقال داشت پنج شنبه فقط همون روز استراحت كرد امروز پاشد البته خيلي فعاليت سنگين نمي كنه ولي عاديه مي خواد فردا هم بره سركار !

پسرم منتظر در آغوش كشيدنت هستم   

خواهرا هر کی خوند لطفا منو ریپلای کنه واسه جواب...من میخوام از تهران جنین هامو بیارم ساری ولی گفتن ممکنه از بین برن یا اینکه نه هیچ اتفاقی نیفته کاملا ریسکه.میخواستم بدونم کسی تا حالا این کارو کرده یا میشناسین کسی رو که این کارو کرده.منو راهنمایی کنه

ممنون  لی لا جان .ولی دوازدهمین روز خیلی کمرنگه می ترسم.از انا بیشتر می ترسم بیاد دعوام کنه.مثل ...

حتما مامان شدی مبارکت باشه خواهری.آنا جون ببینه مامان شدی بهت هیچی نمیگه.مارک بیبی چکت چیه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....